Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 18:29:31
|
|
|
|
Goldy
|
Mogoče Kanarski otoki, Zelenortski otoki...? Ali pa kam dlje. Bila sva oktobra na Tenerifih. Nam je bilo zelo všeč. Če te kaj več zanima... LP
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 19:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Turčija-dobra kvaliteta za zmeren denar. Če ti postane dolgčas imaš kar nekaj lušnih izletov. Kanarski-če želiš bolj ali manj zabušavat in imet lepo vreme. Mavricijus. Ne vem sicer, kako se obnese septembra, ampak vseeno poglej; meni je na čakalni listi že nekaj časa (poleg kupa drugih destinacij) . Dubrovnik pa itak moram napisat.
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 21:10:28
|
|
|
|
butara
|
Kuba
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 6.8.2007 14:17:29
|
|
|
|
binica
|
Bali..... odličen čas, enkratna destinacija!
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 11.8.2007 22:55:47
|
|
|
|
Balonchy
|
Mauritius, Bali, Tajska, Sejšeli, Maldivi, Kapverdi, Kanari, JAR, Madagaskar, .... Pa ne vem več.... destinacij je na tisoče!!! Kar se pa agencij tiče imam izkušnje (do danes same pozitivne) z naslednjimi : - Imperial Travel
- Relax
- Kompas
- Globtour
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 12.8.2007 11:16:55
|
|
|
|
helloKitty
|
Ja sam Tajska, Kuba, Maldivi,... in podobne destinacije majo ta čas vse deževno obdobje. A je že katera bila na Novi Kaledoniji? Verjetno se čez mesec odpravljam tja in me zanima, če ima katera kakšen nasvet?
< Sporočilo je popravil helloKitty -- 12.8.2007 11:25:31 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjoVozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?