banki -> odstavljanje (4.8.2007 17:30:50)
|
Pozdravljene, navkljub najboljsim namenom nasega Tima ne morem vec dojiti, ker sem hud revmatik in po 4 tednih po porodu se je pricel hud napad, ki traja sedaj ze tri tedne-posledica je, da sem prakticno nesposobna skrbeti za svojega otroka, zato je nujno, da se vrnem nazaj na terapijo z zdravili, ki jih med nosecnostjo in dojenjem nisem jemala. Allora, ker ne bi rada staknila mastitisa me zanima kako naj ustavim izlocanje mleka. Trenutno sem na vsakem drugem obroku z dojenjem, vendar bi rada pricela s terapijo z zdravili, ker bi rada cim prej sama skrbela za mojo pikico (trenutno mi ga dajo samo k prsim). Mali Novalac dobro prenasa in od tu vprasanje, ce lahko kar nanekrat preidem na vse obroke z umetno hrano in si iz prsi potem stiskam mleko (zmeraj manj) in ga potem zavrzem (ker vsebuje zdravila) ali je bolje postopen prehod. Za tiste, ki hranite svoje malcke z umetno hrano me zanima se nekaj-ali lahko zvecer pripravim obroke v steklenicke v hladilnik, ki jih potem ponoci samo grejemo ali morajo biti svezi? LP
|
|
|
|