|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tekanje na vodo...
4.8.2007 16:21:46   
Anonimen
Pozdravljene.

Vem, da je to za nosečnost normalno, ampak ne vem, če že tako hitro in res tako pogosto user posted image . Sem prvič user posted image , pa mi je vse neznano.

Problem je ta. Sem v 19. tednu in zadnja dva dni tekam na vodo tri do štirikrat na uro (sem tudi prej pogosto, pa ne tolk), iz mene pa par kapljic urina, precej močnega vonja. Sem že mislila, da bi zadržala in ne bi šla vedno takoj, ko me tišči (se mi zdi, da ko končam, bi skoraj že spet lahko šla), pa prične po kratkem času prav boleti. Ima katera podobne težave, izkušnje???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tekanje na vodo...
4.8.2007 16:41:18   
max81
Draga anonimna, mogoče imaš pa vnetje mehurja, priporočam, ti da kar se da veliko piješ

pa lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2007 16:43:29   
nemrak
user posted image user posted image ,
veliko pij in bo boljše. Kadar jaz premalo pijem (naj večkrat se to zgodi v službi) se meni zgodi isto.
Prav to se mi je zgodilo včeraj pop in sem prišla domov sem se nalivala z vodo, pa je bilo čez 1 uro boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 17:29:05   
Pia77
Anonimna, če imaš tako hude težave, bi bilo po moje kar na mestu, da greš h G ali svojemu zdravniku, da opraviš preiskave urina na bakterije (vključno z urinokulturo po Sanfordu ali Uricult). Pomembna okužba sečil je lahko dejavnik tveganja za prezgodnji porod... Lahko, da ti bodo napisali antibiotik.
Do takrat pa se nalivaj z vodo, če imaš pri roki suhe brusnice, brusnični čaj ali kaj podobnega, pa uživaj tudi to!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:36:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 15:23:39   
lotty4
Ni panike! Ti sam pij, pij, pij, pa boš videli iz par kapljic bo postal curek, ki ne bo smrdel in bo lepe oa svetlo rumene do prozorne barve. Če boš veliko pila ti tudi na nobene dodatne urinske preiskave ne bo treba, ker bodo že osnovne o.k. Pa kaj če moraš velikokrat na wc, meni se doma prov smejejo, jaz pa cvetim od zdravja, ker mi voda vse bakterije odplakne. Lahko se zgodi da boš imela zjutraj rumen in smrdeč urin, pa spij že na tešče kozarec vode pa bo drugi obisk wc-eja boljši. Res pa pij in pij.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 16:14:11   
glista
Živ,

kot so rekle že predhodnice: veliko, veliko, veliko, veliko pij. Saj se sliši neumno, ampak res več kot piješ, bolje bo.
Malo se moraš ap tudi navaditiuser posted image
V nosečnosti si zelo pogosta obiskovalka WCja.user posted image  Spada zraven.
LP.
Pija.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 17:26:24   
Pia77
Ljube moje, če gre ženska vsakih 15 minut po nekaj kapljic na vodo, in jo ob tem peče oziroma ima občutek polnega mehurja, ko je čisto prazen, potem je to skoraj ziher cistitis in ne samo simptom nosečnosti.
Seveda je treba veliiiko pit, ampak da gre k zdravniku in odda urin, je pa tudi na mestu.
Iz take zadeve se lahko razvije vnetje ledvičnih čašic.. in splav. In potem? Samo velik pit?

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 17:49:58   
Anonimen
Jaz sem čimveč vode morala piti in je bilo bolje. Ti pa svetujem, da se vseeno zglasiš pri doktorju. Le on najbolj ve, kako pa kaj. 

(odgovor članu Pia77)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......