evo... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lear -> evo... (14.11.2004 12:29:49)

:duda:tukaj Lea in še dva dni do predvidenega poroda :)-, madonca, pa ne duha ne sluha o popadkih in vsem kar spada zraven :ups: torej se zna narediti, da bomo malce' zamudili :duda: ma itak, ker je že vse pripravljeno za malu bebicu'....torej čakamo in obenem vsem nosečkam obilo sreče... 9nebesa
Lep pozdrav vsem skupaj....

dory -> evo... (14.11.2004 12:38:41)

Uf tole bo pa hitro...ves,ti predlagam,da uzivas v teh zadnjih trenutkih z busijem...pol ga bos pogresala...poleg tega je mali na varnem,toplem, je previt,sit in odzejan :)....vse to pol caka tebe...meni so tako govorili,ker se bla tko nestrpna....no danes bi si zelela,da bi mali vendarle se mal pocakal,da bi se se mal naspala :)

uzivaj in srecno :)

ZARA -> evo... (14.11.2004 12:42:39)

jst ti lear zelim,da nebi sla tolk cez rok 'trajanja' kot sem sla jst (18 dni!!!),cimlazji in cimprejsnji porod...ce mas pa ze vse pripravljeno pa sploh...

LP-tud v Radovljico :rozica::rozica:

niki5 -> evo... (14.11.2004 14:06:35)

pri meni tudi ni nič kazalo, potem se je pa mali rodil točno na rok :):) madonca, pa tako sem bila nestrpna :)-:)- so mi v porodnišnici rekli, da sem šolski primer :)
Tako, da nikoli se ne ve! Držim pesti da bo kmalu :bravo:

Dadi -> evo... (15.11.2004 10:02:26)

Ja hm...to zna pridt kar naenkrat:) Midva sva na dan D kupila še voziček.:)- Naša je pa pokukala ven en teden potem.(za rokom)

Stran: [1]