Bety100 -> Krči, zvijanje cel dan (4.8.2007 10:44:32)
|
Da imajo dojenčki krče sem se sprijaznila, samo se to pri naši pupi vse bolj stopnjuje. Že dva tedna ima krče in se napenja po cel božji dan. Pri tem ne joka (korajžna pupa), sam se vidi, da zelo trpi (rdeča v obraz, krči nogice in po tihem stoka). Je pa stara dva meseca. Vem, da tako majhni dojenčki nimajo razvitega črvesja in da je to najpogosteje razlog za napenjanje, smo pa kljub temu poiskusili eliminirati vse možne razloge (moja prehrana, Ad3 kapi smo nehali piti za en teden...)., celo smo bili dva dni na prilagojenem mleku pa ni nič pomagalo. Uporabljamo kapljice, prvo ene na naravni osnovi, sedaj pa Sab Simplex. Skratka vsak dan je vse hujše. Ja, pa še jest smo skorej nehali, prej je jedla na 3 ure po 130-150 ml (mleko si črpam) in je vedno jokala ko je bila lačna. To pa se je pred dvemi tedni nehalo, sprva sem mislila, da si sama dela red in bila vesela, da je začela jesti 5- 6 dan, sicer večje količine (150-190 ml), ta teden pa še to ne bi pojedla, če ji ne bi jaz sama dala (joka ne več ko je lačna!!?). Skratka (sem se razpisala) me zanima ali se je tudi vam dogajalo, da jih napenja čez cel dan. Ja, pa kakamo normalno.
|
|
|
|