|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubim ga
3.8.2007 22:01:58   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Kakega otroka saj ga nima.

Ja,če pa piše,da ga ma on.

pa res user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.8.2007 22:03:09   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

user posted image user posted image  Nora kam hitiš? Bolj počas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful si me nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.8.2007 22:04:23   
Anonimen
Odgovor je kratek: Probajta, pa bosta videla.user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.8.2007 22:58:50   
Shorty_
vcxv

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.8.2007 22:59:12   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

vcxv

zdej sem punčka

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.8.2007 22:59:33   
Anonimen

vcxv

zdej sem punčka

zdej pa fantek

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.8.2007 23:00:05   
Shorty_
Ja vsi anonimni imajo znak za moškega probajte pa boste vidleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2007 23:11:35   
Erdbeere
oh ja...sicer pa zakaj pa ne...mogoče jima pa paše...al pa žena popoldan dela ko sta onadva doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.8.2007 23:22:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

oh ja...sicer pa zakaj pa ne...mogoče jima pa paše...al pa žena popoldan dela ko sta onadva doma user posted image user posted image user posted image

Jagodka draga moja, pa ne da si še pokonci????

Ajej.........a spet kak anonimni-na provocira???
Njegova žena k tebi na kavo hodi in ti si mrtvo hladna(mislim na anonimno), jaz ji še kofeta ne bi mogla skuhati, saj bi prej zakuhala v glavo, po prvi orgiji z njenim možem user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.8.2007 14:42:49   
Anonimen
Šiht si najdta k očino mata mal preveč cajta doma neumnosti razmišljat pa naskakvat sosede pa od naših davku živet!

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
4.8.2007 14:57:57   
Anonimen
Pa zakaj sem šla včeraj prej dol in to zamudilauser posted image user posted image user posted image

Še dobro da živite v bloku, da si ni treba niti jakne in čevljev obutuser posted image . Lahko pride k tebi samo v gatahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.8.2007 16:02:22   
Anonimen
ej sam pazi je sodelavc pravu da je mel kolega ljubico in ženo v istem bloku, pa je šel enkrat na 'službeno potovanje'. In pol k je ljubici nesel smeti v kanto, je pozabil, da je na 'službenem 'potovanju' in šel s kanto v copatah in pižami domou.

Kako se je končalo si pa lahko mislite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
4.8.2007 16:07:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

ej sam pazi je sodelavc pravu da je mel kolega ljubico in ženo v istem bloku, pa je šel enkrat na 'službeno potovanje'. In pol k je ljubici nesel smeti v kanto, je pozabil, da je na 'službenem 'potovanju' in šel s kanto v copatah in pižami domou.

Kako se je končalo si pa lahko mislite

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.8.2007 16:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Noro je ,traja že dve leti.Nihče ne sluti nič.
Sem pa čedalje bolj zaljubljena vanj.Njegova žena hodi k meni na kavo nima pojma o tem

Sposoben par.

Škoda, da se gresta samo igrice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
4.8.2007 22:40:14   
Anonimen
Še dobro,da ne živim v bloku.K meni sosed lahko stopi kar preko ograje.Ma pa samo tri metre do mojega balkona.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
4.8.2007 23:32:35   
arielca
Če ni fovšije, je še za sosedo dost user posted image user posted image user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.8.2007 9:08:00   
silvya
Tudi jaz imam en predlog. Povejta njegovi ženi, snemite vrata, pa boste skupaj živeli v večjem stanovanju user posted image user posted image user posted image .

Silvya

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.8.2007 16:45:21   
pero72
Ne morem brez njega. sej ga maš že dve lati.
Imava stanovanje samo preko hodnika.Ko njegova odide v službo pride k meni.SExava kot nora.Noro je ,traja že dve leti.Nihče ne sluti nič. super
Sem pa čedalje bolj zaljubljena vanj.Njegova žena hodi k meni na kavo nima pojma o tem. mogoče ve pa ji je vseen

Kako dolgo lahko to traja preden se razve,če se? če men poveš , lahk poskrbim , da se zveuser posted image
Nočem se vezati nočem,da se loči hočem živeti tako kot zdaj. sej živiš , kva bi pa pol rada
Želim pa si njegovega otroka.On to ve ampak ni siguren,če bi se spustil tako daleč.
Sam ima nameč enega. Ma dej no eden ni nobeden
Ali naj neham jesti kt,da zanosim? strokovno , glede na to kar si napisala ti svetujem da JAuser posted image
Nočem,da bi sploh podpisal očetovstvo hočem le otroka in to z njim.On bi pa nebi. K te bojo vprašal kdo je oče za v rojstni list: John Doe zmeraj deluje.user posted image

Eni majo pa domišljija ja.user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.8.2007 17:04:43   
Anonimen
Pero72 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi tak,da nihče nebi vedel samo preko hodnika.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
6.8.2007 17:09:25   
Anonimen
Ko te bo otrok vprašal, kdo je oče, a boš rekla, nekdo, ki je imel ženo in enega otroka in sva ga malo srala naokoli? Resnica je boleča, ampak bolje povedati resnico kot lagati. Si predstavljaš, da v najstniških letih ugotovi resnico? Le kako misliš, da se bo počutil?

Lepo prosim, ne bodi otročja in pomisli raje na vse, kar se bo lahko zgodilo in tarča posmeha bo seveda tvoj otrok, ki pa ni ničesar kriv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
6.8.2007 18:33:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne morem brez njega. Kaj pa on brez tebe?
Imava stanovanje samo preko hodnika. Praktično, kot so že predhodnice napisale. Pa saj gre res lahko samo v gatah k tebi. user posted image
Ko njegova odide v službo pride k meni. Kaj pa za vikende? Zdržiš brez njega? Al ženica dela non stop?
SExava kot nora. Sm fovš.user posted image
Noro je ,traja že dve leti. Njemu mora biti fenomenalno. Najprej njo, pol pa tebe, al obratno? Zagotovno ima pestro sp. življenje oz. lepo število spolnih odnosov.
Nihče ne sluti nič. Si 100%?
Sem pa čedalje bolj zaljubljena vanj. Pa on vate? Te ima le za sex mašino, ker ga ženka doma ne zadovolji?
Njegova žena hodi k meni na kavo nima pojma o tem. Ni ne prva ne zadnja. Ženka itak vedno zadnja izve.

Kako dolgo lahko to traja preden se razve,če se? Odvisno.
Nočem se vezati nočem,da se loči hočem živeti tako kot zdaj. Torej??
Želim pa si njegovega otroka.On to ve ampak ni siguren,če bi se spustil tako daleč. user posted image  Katastrofa.
Sam ima nameč enega. Upam, da ne trpi. user posted image
Ali naj neham jesti kt,da zanosim? Ah...
Nočem,da bi sploh podpisal očetovstvo hočem le otroka in to z njim.On bi pa nebi. Ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.8.2007 10:02:31   
tanikaa
Naj se loči, preseli k tebi, ti naredi otroka. In ko boš ti v službi, naj hodi k bivši na seks. Simpl k pasaulj.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.8.2007 10:06:51   
Anonimen
Vidva anonimna ne spoštujeta niti sebe, niti svojih partnerjev.
Tako se obnašajo samo nezreli ljudje, ki jim je mar za čustva drugih.Bo treba počasi odrasti.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
7.8.2007 10:20:14   
kalbo
sem odpru temo na to na o portalu

Čestitkeuser posted image , dosegel pa ne boš nič. Anonimnost je k kuga okužla tale forum. Dajte že enkrat sankcionirat neupravičeno anonimnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.8.2007 10:27:36   
Anonimen
Moje mnenje:
1. nezrelo početje
2. brez skrbi, da se bo slej ko prej zvedelo
3. si pomislila, da bo otrok brez očeta???
4. sicer te ne poznam, ampak se mi zdi možno, da bi ga lahko kasneje izsiljevala z otrokom
5. baje ga ljubiš, pa si želiš bolj njegovega otroka kot njega

HALO?????????? Kam gre ta svet?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?