IN je prišla... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandra* -> IN je prišla... (13.11.2004 22:47:46)

... neželjena:hudicek:! :((:((:(( in to z enim tednom zamude!!! :((:((:(( Upam, da bo drug mesec kj več sreče!:((

tia -> IN je prišla... (13.11.2004 22:54:50)

Sandra* kaj naj ti rečem,izjoči svojo žalost,a že naslednji mesec te lako čaka presenečenje in to :modri:.
Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska:,da se :hudicek: M. hitro poslovi in potem v nove boje.

pa pa

Tia

Sandra* -> IN je prišla... (13.11.2004 22:59:50)

Ja hvala1 Upam d bo čiprj tut mene doletela ta sreča:modri::roza:! Pa da tale :hudicek: čimprej odpotuje!:racka:

Anonimen -> IN je prišla... (14.11.2004 9:59:58)

Sandra...Z OPTIMIZMOM NAPREJ!!!!!!ko ti bo namenjeno,bo prišlo.Narava se je odločila,da še ni čas.S tem pa še ni rečeno,da ti ni namenjeno.Potrpežljivo počakaj na svojo srečo!!!!:angel:Neva:rozica:

Anitka -> IN je prišla... (14.11.2004 10:27:36)

SANDRA žal mi je, da ti tudi tokrat ta :hudicek: greni življenje, a ne vdaj se. Le pogumno naprej in držim pestke :miska::miska::miska::miska: da bo morda že drug mesec :modri::duda::roza:

Pa srečno,
Anitka:metulj:

maja&m -> IN je prišla... (14.11.2004 11:48:50)

Ampak a si sigurna da vseeeno nisi noseča?
Meni je tudi ful zamujala, dobila sem jo 36 dan, se pravi da mi je tudi zamudila cca. en teden. Pa sem imela kmalu po tistem pregled, pa mi je dal test in je pokazal :modri:. Nekatere dobijo ta rdečo še kakšen mesec, kot sem jo npr. jaz-zato NE OBUPAJ!!!1

Pozdravček

Maja:nosecka:

naja78 -> IN je prišla... (14.11.2004 18:16:30)

:bravo:.tudi meni se zadnje čase dogaja da mi zamuja,pa jo imam od11 leta redno.baje zaradi vseh teh psihičnih sprememb.

veš kaj ne grunatj več kako in kaj samo pazi da boš:sloncek: ko imaš plodne dneve,ti so 3 dni na mesec,zdaj pa na lov za njimi.pa nič se sekerat,saj smo vse na istem.evo ti:pujs:za naprej.

natja_ -> IN je prišla... (15.11.2004 8:16:34)

.... tudi mene je včeraj obiskala ta..ta..ta..:hudicek: grrrrrrr...
pa sem mislila, da nama je le uspelo...:zmeden:

natja

pika74 -> IN je prišla... (15.11.2004 22:36:33)

meni tudi trka na vrata. Pa sm glih prej mojmu rekla, če je kej vesel, da je M prišla. Pa me je debel pogledou:zmeden2:. Hja, sm rekla, tko vsej vem, da mi jajčniki delajo :)-:)-:)-:)-:)-.

Bomo že enkrat mame. Nč ne skrb. Boš vidla, da bo ratal. Jst sm glih dons zračunala, da sm že 52-ič dobla M ob poskušanju za :duda:. Pa kaj nej, a nej zato jokam? Ma ni šans, je prelepo žvet na tem svet. Pa še RR mam. Jokal pa res ne bomo. Pa žalostni tud ne. Allways look on the bright side of life 8);):):)-:bravo::love::rozica::darilo::angel::morje::racka::metulj::miska::zajcek::sloncek::kuza::muca::pujs::kava:. Evo, sm nabrala talepe - oziroma - tavesele smajlije - samo zate.

Pa lepo nočko ti želim.

Lp,
Pika74
:metulj:

Stran: [1]