|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neusojen
3.8.2007 20:38:31   
Anonimen
Tole sta pa tak kot dve telenoveli! user posted image  user posted image
Srečno punci in .... tudi drugi včasih sanjarimo, je pač treba včasih življenje popestrit, pa magari virtualno oz. v mislih! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.8.2007 20:51:17   
Anonimen

Tole sta pa tak kot dve telenoveli!
Srečno punci in .... tudi drugi včasih sanjarimo, je pač treba včasih življenje popestrit, pa magari virtualno oz. v mislih!

Ja in za takle odgovor moraš bit anonimna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
24.7.2008 21:04:34   
nikecpikecslikec
No po enem letu sem vam javljam avtorca prvega posta.
Z "neusojenim" sva ostala prijatelja, vidiva se na kavi..... Ima že skoraj eno leto punco, sicer sem jo spoznala samo na hitro vendar mi je čist simpatična in jima privoščim srečo.

Posebej pa Hvala Tauli in Tyazijuuser posted image   že vesta zakajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
25.7.2008 16:09:59   
Shorty_
user posted image user posted image

(odgovor članu nikecpikecslikec)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.7.2008 15:04:07   
pokica_
sem že prej en post napisala in ga brišem,...sem mislila, da je tema aktualna pa ni!user posted image

LP

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 26.7.2008 15:05:32 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.7.2008 17:40:20   
nikecpikecslikec
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

sem že prej en post napisala in ga brišem,...sem mislila, da je tema aktualna pa ni!user posted image

LP

mnenje je dobrodošlouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.7.2008 22:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nikecpikecslikec

Z "neusojenim" sva ostala prijatelja, vidiva se na kavi..... Ima že skoraj eno leto punco, sicer sem jo spoznala samo na hitro vendar mi je čist simpatična in jima privoščim srečo.

Posebej pa Hvala Tauli in Tyazijuuser posted image   že vesta zakajuser posted image

Mene pa zanima, kakšen odnos imasta z možem, kaj še čutiš do neusojenega? Ko gledaš za nazaj, se ti zdi, da je prav, da je tako ostalo ali ni. Zanima me, kaj čutiš? Mar ni bila privlačnost bolj zaradi hrepenenja?

Neposredna povezava do sporočila: 57
29.7.2008 12:00:12   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

LP

mnenje je dobrodošlouser posted image

Ne ljubi se mi ponovno pisati, ker sem imela kar dolg post; sicer je pa tako ali tako že zgodba končana. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 58
30.7.2008 17:03:40   
nikecpikecslikec
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Mene pa zanima, kakšen odnos imasta z možem, kaj še čutiš do neusojenega? Ko gledaš za nazaj, se ti zdi, da je prav, da je tako ostalo ali ni. Zanima me, kaj čutiš? Mar ni bila privlačnost bolj zaradi hrepenenja?

Privlačnost je med nama še vedno vendar je prevladal razum in ljubezen do moža in hčerkeuser posted image
Moža ljubim in seveda mislim da je prav tako kot je, drugače bi drugače naredila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?