Anonimen -> RE: Neusojen (3.8.2007 15:06:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Na poroki je bil vendar je bilo to zanj preboleče zato je odšel ni prišel na ohcet. Po dveh mesecih me je poklical in se mi v solzah opravičil da ni zmogel To pa bi bilo boljse, ce mu ne bi nardila.. vem a je sam želel prit Vcasih smo pametnjacili, da ce imas drugega rad.. da mu privoscis sreco... pa ceprav z drugim.. On bi to lahko storil samo v primeru.. ce najde partnerko, ki bi jo malo bolj ljubil kot tebe.. in bi ti potem brez tezav privoscil sreco z drugim. upam da jo nekoč bo Samo ve te ima res tko rad.. potem bo tezko nasel partnerko.. ker mu ljubezen do tebe to preprecuje.. se strinjam Kako dolgo pa ze tkole sanja o teb..?? cca. 3 leta tko da jz vem Kako bi se ti pocutila, ce te nikoli vec ne bi kontaktiral.,. ce bi se zelel resit? če bi rekla da mi nebi bilo hudo bi lagala, sva najboljša prijatelja in pravi da želi da vsaj to ostaneva Ce je to sploh mogoce? mislim da zaenkrat ni A ti kdaj trpis, ker je tko? včasih kaj bi raje videla.. da zgine iz tvojga laifa.. al da je tko? hočem da ostane v mojem življenju 100%
|
|
|
|