|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ste ljubosumni?
3.8.2007 13:03:25   
Slončica
Nimam bit za kej,jst sem njegova on je moj in to je to..če pa bi že mela razlog bi mu povedala da se počutim zapostavljeno in da mi ni kul,sam do tega še ni prišlo.Ne kontroliram kam hodi,ima kolege in kolegice in prav je tako..če pa mu bom dojadila pa jebi ga,life goes on
Mela pa sem fuul ljubosumnega fanta,tipu se je zrolalo ko je vidu da se s kom pogovarjam,pa da ne govorim v službi..jao jao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.8.2007 13:11:34   
piščanc
tud sem, takrat ko je kaj drugega bolj pomembnega od mene user posted image ,
ampak pol ga pa prepričam v nasprotno user posted image .

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.8.2007 13:23:02   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sem. Ampak v mejah normale.

Enako.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.8.2007 13:34:01   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nič ljubosumna, itak vem katera je njegova ljubica in se mi zdi kar fejst punca, tako da nimam težav s tem ker jima zaupamuser posted image

user posted image

jst mislm,da si morata partnerja v vezi zgraditi tisti temelj zaupanja....in to je meja ljubosumnosti!biti ljubosumen do "meje",ki jo imata....to ni nič narobe,ker ljubosumnost sama po sebi ni nič slabega,v odnosu mora biti,težava nastopi ko ljubosumnost prestopi mejo zdravega razuma....
....ja midva sva "zdravo" ljubosumnana do najinega temelja zaupanja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 14:08:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.8.2007 14:12:57   
Shorty_
ja v mejah normale

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.8.2007 14:24:56   
Anonimen
Ja sem.Ampak le ko mi kdo da povod, ali če se spomnim, kaj iz doživetega(ne sicer izkušnja na lastni koži, pač pa poznam veliko moških in vem kaj so delali)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2007 15:01:32   
Anonimen
Kadar se počutim debelo...z grozno frizuro...kadar imam polmljene nohte...kadar...uf...ja, takrat sem ljubosumna na vse, kar ima dve nogi user posted image  Na vsak telefonski klic, na vsak mejl...ampak, moj ve, zakaj je to tako...in jaz tudi vem, da me ne bo prevaral...če me bo, bo na slabšem on.

Kaj pomeni v mejah normale?

Ne, ne bi bila vesela, če bi flirtal v pričo mene...bi kar povedala svoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.8.2007 15:13:37   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Se mi zdi, da nisem glih. Če z nasmehom in humorjem prenesem to, da gre frčefela za mojim na wc in ga tam utruja...torej, ne, nisem.

Se podpišem. Sploh me pa take ženske, ki se očitno lepijo po descih ne ganejo, bolj so tiste "ta tihe" nevarne. Ampak, enim pač ni nič sveto.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.8.2007 15:17:47   
sonchica
malo je itaq vsak ljubosumen torej tudi jaz , ampak kot je že ena napisala ne porabljam energije za  ljubosumje ! 

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.8.2007 15:19:42   
Anonimen
Če z nasmehom in humorjem prenesem to, da gre frčefela za mojim na wc in ga tam utruja...torej, ne, nisem.

Se strinjam. Na mojega Kamikazo je navalila ena komaj polnoletna stranka in ga poskusila nekaj na veliko poljubljati, da bi mu ``kao`` cestitala za rojstni dan. Rezultat - predcasno sta zakljucila voznjo (gospodicna je morala iti pes), jaz sem pa skoraj od smeha crknila.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.8.2007 15:26:56   
purple

IZVIRNO SPOROČILO: nežna

.Svoje ne dajo user posted image user posted image

Se pravi so posesivne. user posted image

Tujega nočemo, svojega ne damo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Levinje mislim.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.8.2007 22:55:37   
Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: nežna

.Svoje ne dajo user posted image user posted image

Se pravi so posesivne. user posted image

Pa kva pol!user posted image Čeprav itak ni res...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.8.2007 23:30:05   
Anonimen
Če sem? Ne vem, zaenkrat ga ne gojim na zalogo.

Pokazalo bi se pa itak ob kakšni konkretni akciji.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
4.8.2007 10:19:49   
Erdbeere
jest pravim, da so ljubosumni tisti, ki ga sami okrog sračkajo in potem mislijo, da njihovi partnerji počno isto....potem pa pride do ljubosumja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.8.2007 11:12:57   
NevenkaP
Sem bila v mladih letihuser posted image user posted image user posted image Ampak tega je že dolgo. Pa tudi razloga nimam, vsaj zaenkrat ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.8.2007 19:47:30   
Anonimen
Malo sem že,kajti moj dela v taki službi kjer srečuje marsikaj tako,da mi glin ni vseeno zanj.
Nisem pa tisto,da bi mu kaj sponašala ali ga podjebavala,ko ga npr.kliče kakšna sodelavka.

Od začetka sem res bila bolj ampak bolj zaradi njegovih nočnih,ker včasih se je kakšen njegov sodelavec našel in povedal malo preveč kot bi smel.Ne sicer za mojega ampak tako na splošno.Potem mi je odilo marsikaj po glavi.
zDAJ PA KOMAJ ČAKAM,DA GRE V NOČNO IN IMAM MIR za rr.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.8.2007 20:05:27   
lunca99
In kaj,če sem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.8.2007 20:42:52   
Anonimen
In kaj,če sem?

Vprašanje je bilo in se ne rebiš razburjat.Če ti ne paše ne odgovarjaj.

(odgovor članu lunca99)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
9.8.2007 11:35:36   
Jutra
Ne.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.8.2007 12:44:48   
Tonchka
Ne. Vsaj do zdaj še nisem bila. Če pa kdaj za kakšno pogleda, ali če se s kakšno znanko, kolegico pogovarja pa ni nič narobe. Dokler je zaupanje, sploh ni nobenih problemov.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.8.2007 15:39:09   
*tajda*
Zdaj nisem ker nimam povoda,sem pa imela težave z ljubosumjem,ampak jih je bilo pol rešenih ko sem si to priznala in prebrala par dobrih knjig na to temo.Če me še kdaj prime si razčistim v glavi,zopet vzamem kakšno dobro knjigo in spet je vse lepouser posted image  Veliko mi je pa pomagl tudi mož,ker sva se odkrito pogovorila o najinih čustvih in kako je on trpel ko sem bila ljubosumna.To me je najbolj "streznilo" da sem začela delati na sebi.
Vse se da če se hočeuser posted image

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.8.2007 18:52:36   
Anonimen
Jaz nisem ljubosumna.
Nimam razloga za to. Če bi se znašla v situaciji, ki bi mogoče bila vzrok za ljubosumnost, nebi delala kravala in nebi komplicirala...pač nism tak tip ženske.
Je pač tko, da se skos trudim v zvezi...dajem in dobivam...in mislim, da sm zelo vredu partner (moj boljše skor neb mogu ujagat user posted image user posted image user posted image user posted image )...tko, da me ni ničesar strah..to je ponavadi razlog za ljubosumje- strah pred izgubo partnerja (pomoje)..mene ni strah user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
10.8.2007 19:03:22   
zarjica
Jaz sem pa kar...recimo zdaj ko sva prišla z morja to lahko povem, da sem pa na plaži malo že bila...Ampak vidim, da sem ljubosumna takrat, ko se sama slabo počutim (ko imajo druge lepšo polt, lepšo rit, lepše kopalke, ...). Ko pa imam kul dneve, me pa nič ne vrže s tira, ker vem da on obožuje mojo rit, in vse na meni. Takrat pa z dvignjeno glavo hodim okrog, ga držim za roko in mi prav paše ko ga babe gledajo! Pač mam dobrega tipa, kaj čem?!user posted image  Sam res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?