Pia73 -> napad pesimizma- na pomoč (13.11.2004 19:27:54)
|
:rozica: Draga Tina76 :rozica: Jaz moram reči, da popolnoma poznam tvoje občutke,... Sama sicer za seboj nimam umetne oploditve,...sem pa dolgo, dolgo na poti do tako željene :duda: . Najprej sem zanosila v prvo in rodila zdravega dečka, ki je bil star 4 leta. Nato pa 2 s.s. in nato odmor in sedaj 16. nezaželjenih M. Vmes sem šla na slianje HSG, pa mož 2x na spermiogram, pa na histeroskopijo,... in sedaj nam je uspelo. Ampak vmes pa so bile take krize, da sem že skoraj obupala in nehala misliti na :duda: Pa sem se nekako pobrala, moram povedati, da so mi pomagale tudi punce iz RR, ko sem bila najbolj na podnu, so mi tiste, ki imajo mojo številko mobija sporočale, da so ob meni, da naj ne obupam,... In čez nekaj časa pozabiš na hudo in spet začneš verjeti v dobro,...včasih je lažje,...včasih je težje,...AMPAK TINA VERJAMI, DA TI BO USPELO!!! In me bomo ob tebi! Vedno!!! Držim pesti zate,...:miska::miska::miska: In ne obupaj! Prosim,... Sedaj pa si vzami malo časa, malo odmora,... in čez nekaj časa se bo svet odel v prijaznejše barve,... Verjami mi! Tele pa so zate: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: LP Pia73
|
|
|
|