napad pesimizma- na pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tina76 -> napad pesimizma- na pomoč (13.11.2004 18:30:34)

Ženske mene je zgrabil napad pesimizma. Za mano je neuspeli ICSI poskus. Bila sem in še vedno sem zelo razočarana. Porajajo se mi misli: KJE JE GARANCIJA, DA NASLEDNJIČ USPE? Ni je. In najbolj me je strah ponovnega razočaranja, ki v moje srce dela zelo globoke rane. Na pamet mi je celo prišlo da ne bi več poskušala.

A se je katera kdaj počutila tako?

Tina:(

Pia73 -> napad pesimizma- na pomoč (13.11.2004 19:27:54)

:rozica: Draga Tina76 :rozica:

Jaz moram reči, da popolnoma poznam tvoje občutke,... Sama sicer za seboj nimam umetne oploditve,...sem pa dolgo, dolgo na poti do tako željene :duda: . Najprej sem zanosila v prvo in rodila zdravega dečka, ki je bil star 4 leta. Nato pa 2 s.s. in nato odmor in sedaj 16. nezaželjenih M. Vmes sem šla na slianje HSG, pa mož 2x na spermiogram, pa na histeroskopijo,... in sedaj nam je uspelo. Ampak vmes pa so bile take krize, da sem že skoraj obupala in nehala misliti na :duda: Pa sem se nekako pobrala, moram povedati, da so mi pomagale tudi punce iz RR, ko sem bila najbolj na podnu, so mi tiste, ki imajo mojo številko mobija sporočale, da so ob meni, da naj ne obupam,... In čez nekaj časa pozabiš na hudo in spet začneš verjeti v dobro,...včasih je lažje,...včasih je težje,...AMPAK TINA VERJAMI, DA TI BO USPELO!!! In me bomo ob tebi! Vedno!!! Držim pesti zate,...:miska::miska::miska: In ne obupaj! Prosim,... Sedaj pa si vzami malo časa, malo odmora,... in čez nekaj časa se bo svet odel v prijaznejše barve,... Verjami mi!

Tele pa so zate: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

Anitka -> napad pesimizma- na pomoč (13.11.2004 22:24:24)

:rozica::rozica::rozica:Draga TINA 76!:rozica::rozica::rozica:

Sama še sicer nisem šla skozi postopek umetne oploditve, a te nekako razumem in poznam občutke, ki jih doživljaš. Vem, da je hudo, da si na tleh, a nikakor ne smeš obupat. Izjoči se, če ti je hudo, razpiši se o svojih občutkih, razgrni nam svojo bolečino, ....Potem pa pogumno v nov boj. Verjeti moraš, da ti bo uspelo in upati do konca, kajti upanje umre zadnje. Se spomnim PIE 73, ki je velikokrat že skoraj obupala, pa smo jo vedno "spravile" na noge in poglej jo danes. Je srečka :nosecka: . Veš tudi jaz sem bila velikokrat na dnu, enostavno več nisem videla izhoda in sem si rekla,da mi pač ni usojeno in ne bom nikoli mamica. A potem so bile tukaj spet prijatljice iz RR-je, ki so me s svojimi prijaznimi besedami dvignile pokonci, mi dale nove moči in verjamem, da bo nekoč uspelo tudi meni.

Veš za vsakim dežjem posije sonce in želim ti, da tudi v tvoje življenje kmalu pokuka sonce sreče, ki naj ti prinese in izpolni tvojo željo :modri::duda::roza:

Pa srečno na tej poti in naj te vodijo :angel::angel::angel::angel::angel: Ne obupaj in le optimistično naprej!

Anitka:metulj:

GoYa -> napad pesimizma- na pomoč (14.11.2004 12:39:53)

Tina76, te čist razumem.
Tudi jaz imam za sabo en ICSI, ki je bil sicer uspešen, vendar se je sreča končala v 11 tednu. Nikoli pa nisem pomislila, da bi zaradi tega nehala poskušati!! Seveda ni garancije, da ti uspe, vendar verjemi mi, da prej ali slej ti bo uspelo. Če ne naslednjič pa pol tretjič ali četrtič. Sliši se grozno, ker to pomeni še več razočaranj, ampak le z vztrajnostjo boš prišla do cilja.

Jaz ti držim pesti, da ti rata že takoj v naslednjem poskusu.

Lp, GoYa

naja78 -> napad pesimizma- na pomoč (14.11.2004 18:30:10)

tina 76.

jaz ti pa nekaj povem.:)tina mlada si še bodi vesela da jih nimaš več-let,povem ti da bodo zdravniki zate naredili vse,da boš imela:duda:.boš vidla.predlagam pa ti da se malo odklopiš od vsega,pazi na plodne dni,nevem kaka je situacija pri tebi,ampak povedala ti bi rada,da malo na vse pozabiš.
tudi jaz sem začela delat na tem pred 6 meseci,pa do zdaj nič.vem da je prekmalu ampak se mi že zdaj porajajo čudne misli,kaj bo.
rečem ti,pogumno naprej zgubit nimaš kaj,če ne boš probala,pa tudi še 29x,boš na slabšem kakor če še probaš.torej probavaj dokler greš.svetujem pa ti malo premora.pejt v akcijo,po novem letu.ne hiti.

PeterPan -> napad pesimizma- na pomoč (15.11.2004 21:09:08)

Mogoče pa si sama našla odgovor.
Prenehajmisliti (kar je se ve da nemogoče), pa bo.
Sem pametna a ne? Sama imam pa svetovne težave v moji glavi in same blokade. Ne oziraj se name, saj pameten bit je najlažje.
Želim veliko sreče TAKOJ naslednjič!!!
:sloncek:

cmokec -> napad pesimizma- na pomoč (15.11.2004 21:15:42)

Tudi jaz sem že kar obupana. Ker si iz pesimizma nsiem več znala pomagat, sem obiskala bioterapevta,ki mi je dajal (mogoče ti pomaga):

Da ženska lahko dobi otročička, je božji dar in tega se premalokrat zavedamo. Otročiček svoje starše izbere, sej se njegova duša (reinkarnacija) sprehaja po nebesih in išče in izbira. Zaradi tega je toliko SS in izvenmaterničnih. Duša se je zmotila, ali pa še ni pripravljena, kar pa ne pomeni, da otročička ne bo. Kajti ko vas bo izbral, bo hrepenel in si želel samo vaše bližine, ljubil vas bo že samo zato, ker ste ob njem. Le tako boste lahko dobra mamica in otrok samo vaš. Dokler vas ne najde, ne obupajte. Vedite, da se vas tudi on želi ni vas išče. Morda se srečata ravno danes.

Meni malo pomaga, upam, da bo tudi tebi.

pa veliko :pujs::pujs:sreče.

koala -> napad pesimizma- na pomoč (16.11.2004 8:41:39)

Pozdravljena Tina!
Sočustvijem s teboj in se pridružujem mislim predhodnic!
In veš kaj,jaz vem, da nam bo enkrat zagotovo uspelo!!!
Ne obupaj, pridi še med nas in deli bolečino z nami, saj je manjša ko se izpoveš!
Tukaj smo zate!

Koala

Stran: [1]