|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje jih pobirate?
3.8.2007 13:48:40   
Anonimen
Jaz takih bedastih vprašanj tipa-kje si ga pobrala, sploh ne registriram.Bolj bi me skrbelo, če bi kdo rekel, kdaj se ga boš znebila?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.8.2007 13:53:59   
Mešamdrek
Jaz pa mislim,da ko se spoznaš z nekom se itak vsi hočemo pokazati v najboljši luči in v tisti fazi niti ne moreš drugega opaziti,kot da je tvoj partner oh in sploh.Po moje se pravi obraz pokaže pri premagovanju resnih težav oz.pri skupnem življenju.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.8.2007 13:56:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Iz svojih izkušenj in opažanj mislim, da se pari veliko prehitro in premladi poročajo, zame poroka po 6 mesecih, 1 letu in podobno vodi samo v ločitev, kreg itd. V tem času se dva človeka nikakor ne moreta zates spoznati, v tem času smo v fazi zaljubljenosti in ko ta faza mine končno res odpremo oči in najdemo vse napake, ki nad pred tem še motile niso. In naenkrat se znajdemo ujeti v zakonu, po možnosti še z otrokom...in temu sledijo teme kaj naj naredim, moj može se je čisto spremenil.......

Ne rečem da je povsod tako in da je to pravilo, je pa velikokrat vse zgoraj napisano žal res.

Se podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.8.2007 13:57:52   
artista7
kakor kateri, nekaterim uspe. Čeprav jaz konkretno nisem pristaš tega, se kar poročit, ker le to nekaj potegne za sabo.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.8.2007 14:04:19   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tebi pa vse lepo v nadaljnjem življenju......

Aja, da ne bo zdaj izpadlo tako, kot da sedaj živiš, tako kot prej. Samo tako, nasploh, glede na to, kar si pretrpela, ti želim vse lepo. Al sem zakompliciralauser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.8.2007 14:06:03   
CeluLitka
Jaz mislim, da človek sigurno ne more več let skrivati svojega značaja. V prvih mesecih, letih ga prav gotovo pokaže v neki "lažji" obliki, ki se morda partnerju takrat zdi "sprejemljiva", kasneje pa izbruhne pravi značaj, in takrat,..........se pojavi vprašanje KJE JIH POBIRATE?

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.8.2007 14:28:15   
Anonimen
Ni problem v pobiranju, pač pa v  odnosu. Če partnerju pokažeš česa definitivno ne boš dopustil, ker boš v nasprotnem primeru odšel, potem mislim, da ne bi smelo biti problemov!
Drgač pa sem mojga pobrala v gostilni, ampak sedaj ne zahaja več tja. user posted image
Je pa tam utapljal v alkoholu svoje probleme, in ker sedaj problemov ni, tut gostilne ni. Se je spremenil 100000% na boljše kot pa je bil takrat ko sem ga spoznala!
Pa že takrat je bil nežen in ljubečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2007 14:30:05   
babylove
1. Ljudje se z leti spreminjamo. Ne le moški, tudi ženske.

2. Pametno je s partnerjem živeti skupaj določen čas (2 meseca po moje ni dovolj), preden se sploh spravita k realizaciji želje po skupnem otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.8.2007 17:39:30   
Anonimen

Tebi pa vse lepo v nadaljnjem življenju......

Aja, da ne bo zdaj izpadlo tako, kot da sedaj živiš, tako kot prej. Samo tako, nasploh, glede na to, kar si pretrpela, ti želim vse lepo. Al sem zakompliciralauser posted image .
Ne Srki ne živim zdaj tako, ker to je bilo pred mnogimi leti in sem kljub mladosti odšla iz pekla.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.8.2007 23:16:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz sem napake videla že od vsega začetka, pa sem si zatiskala oči. Žal.

Ne želimo videti tujih in tudi lastne ne izginejo ob čaru ljubezni, tako kot smo zaslepljeno pričakovali.

Nekaj časa se lahko nateg***, enkrat pa tudi elastike zmanjka.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
4.8.2007 7:36:08   
Temari
Tudi sama se včasih sprašujem kje za vraga sem ga ujagala? So momenti, ko bi mu najraje zavila vrat in to brez kančka slabe vesti. In verjetno tudi obratno. user posted image

Skupaj sva že skoraj tri leta, od tega vsaj dve leti in pol živiva pod isto streho, in šele zdaj sva dovolj sproščena, da si lahko poveva vse. Na začetku sva plesala drug okoli drugega kot mačka okoli vrele kaše. "Napak" nisva niti omenjala, ampak sva jih "spregledala". Zdaj se drug drugega mirno pošljeva tja, kjer sonce ne sije in to brez kakršnekoli zamere, če komu kaj ne paše. Moj zna biti zelo zloben (ne špara jezika), jaz pa znam mulo skuhat da se šika (pa še rima se user posted image ). Samo na koncu si poveva, kaj naju muči ter skupaj najdeva rešitev za nastalo situacijo. Vse bazira na kompromisih. Seveda so stvari od katerih nobeden ne bo odstopil (on se ne bo ostrigel, jaz pa si pridržujem pravico do tečnobe po popoldanskem dremežu), samo ker želiva biti skupaj, sva se s tem sprijaznila. Nikakor pa ne bova na silo spreminjala drug drugega. Nima smisla. Že tako se oba spreminjava (baje je moj ratal copata, jaz pa zmaj user posted image ).

Midva sva potrebovala (le?) dve leti in pol skupnega življenja, da sva prišla tako daleč. Pa še to zato, ker sva pripravljena sklepat kompromise, ker delava na najini zvezi in ker se ne pretvarjava. Verjamem pa, da se bodo stvari nekoč spremenile (še posebej, ko bova imela otročička). Samo ker sva ogromno vložila v stabilnost najine zveze, naju spremembe ne bodo vrgle iz tira.

In tu je ta problem, ki razdre večino zvez (vsaj po mojem mnenju) - samo eden dela na zvezi, samo eden sklepa kompromise, a obenem se oba pretvarjata. Ponavadi smo ženske (ne vse, da me ne bo slučajno zdaj kdo napadal zaradi tega) tiste, ki nosimo levji delež zveze (lahko povem iz lastnih izkušenj z bivšim) - delamo VSE, samo da bi bil moški srečen. Na žalost, tako so nas učile naše mame, njih pa babice. In na koncu smo nesrečne me. In seveda tudi obratno. Moški pa so navajeni (še enkrat: ne vsi, da me ne bo slučajno zdaj kdo napadal zaradi tega), da se jim streže od spredaj in od zadaj, ker je pač takšna vzgoja. Samo zdaj so se vloge ženska - moški spremenile. Vprašanje pa je: smo se spremenili tudi mi ali še vedno vztrajamo v tradicionalni delitvi "Jaz Tarzan, ti Jane"?

Seveda, ponavljanje vzorcev iz otroštva ni edini problem. Problemov je ogromno - od nas je odvisno le, kako se z njimi soočamo, kaj smo pripravljeni narediti, da jih trajno rešimo. Nekateri tega pač niso zmožni in se zaradi tega zatekajo k začasnim rešitvam (nasilje, alkohol...), ki pa vodijo v trajne probleme.

Dolg post, ampak upam, da ste razumeli, kaj sem hotela povedat.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.8.2007 10:17:29   
caillou
Na začetku je vse v rožcah in vati in normalno je, da se oba partnerja kažeta v tisti maksimalno svetli luči. Na začetku nihče ne rigne, ne prdne, nobena kocina ni na napačnem mestu, vse je poštirkano in skoraj filmsko izumetničeno. No, vsaj jaz se ne bi mogla odločit za partnerja, ki mu psovke letijo že na prvem zmenku, ki se čohlja po jajčkih, je zanikrn in skratka, nima tistih superlativov, zaradi katerih sem sploh šla z njim na kokto.

Naj bo prvi zmenek da se šika, no pa še prvo leto tudi, potem mi je jasno, da bosta oba partnerja pokazala prava obraza. Mogoče pri kom ni tako ?  Nikjer in nikomur ni z rožicami postlano in ko se on in ona počasi začneta vsidrovati, se kažejo prvi znaki, ki nas razlikujejo od tistega superiornega in ohinsploh najboljšega partnerja. Idealnega partnerja ni. To je jasno kot noč in dan, saj smo samo ljudje, krvavi pod kožo s takimi in drugačnimi napakami. Pričakovati, da ti bo po desetih letih možek vsakdan petkrat rekel, da te imam rad in da je tvoja rit-ka še vedno najbolj seksi pod soncem je utopija, kot je utopija tudi to, da bo pri ženski vsaka dlaka, ki skozi bikini pokuka na plan, še v isti minuti izginila pod ostro žiletko. Mah, ti časi so minili in kot bi mignil zaplavaš v rutino, ki se ji reče vsakdan.

Na začetku vidiš samo lepo in si slep za tisto drugo. Hvalabogu, saj bi drugače človeštvo izumrlo. Ko se vsidraš dokončno, pa hitro spoznaš, da je tvoj partner v popolnem ravnotežju napak in dobrih lastnosti in da je to nekaj normalnega. Sreča je, če so partnerjeve napake samo prekomerna napenjanja, riganje po obilnem, vendar pohvalnem kosilu, sem pa tja sindrom težke bolezni lenoritisa,....To je res velika sreča in bi se ženske lahko nad tem, da se z njimi fizično in verbalno ne obračunava lahko močno zamislile in jih pustile sem pa tja na moški večer, na žogobrc in naj kakšno nedeljo le dolbejo z ritjo  tisto luknjo v kavču pre TV sprejemnikom in formulo 1. Naši moški, ki imajo kolikortoliko v možganih, bi nam pa vsaj enkratmesečno  lahko dali mir pri izbiri cot in ostalih ženskih malenkosti in bi se pri tem vzdržali vsakršnih komentarjev. Pa krona iz glave jim tudi ne bi padla, če bi kakšno nedeljo skuhali kosilo.

Če bi to vse laufal, bi bilo verjetno sila dolgočasno. Življenje si pa moraš malo popestrit s zgodbami kot so "kje sem ga pobrala?".

< Sporočilo je popravil caillou -- 4.8.2007 10:20:10 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.8.2007 10:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Galadriel

In tu je ta problem, ki razdre večino zvez (vsaj po mojem mnenju) - samo eden dela na zvezi, samo eden sklepa kompromise, a obenem se oba pretvarjata.

Ja, ta je ena boljših kombinacij, ko se oba pretvarjata.

(odgovor članu Temari)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......