Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 13:28:19
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Vso to paniko in odvečno energijo porabi za to da tega smrkavca neodgovornga ki ne ceni niti približno življenja in misli da je splav oblika kontracepcije brcneš čez prva vrata k jih zagledaš. Za crknt. Jst bi mu resno kej nardila pomoje no. SE PODPIŠEM.....svašta kaj se enim dogaja....
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 13:41:37
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 v čem je pol sploh finta da je dal prej kondom gor Ja, to je meni prvo prišlo na pamet. Drugače pa: en navaden otrok je in nič drugega, ki spoloh ne ve, kaj vse to za sabo prinese.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 13:51:33
|
|
|
|
Maleal
|
Čemu pa si je sploh dal kondom prej gor?? Kolko sta pa stara?Po obnašanju sodeč malo.
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 13:58:02
|
|
|
|
CeluLitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 v čem je pol sploh finta da je dal prej kondom gor Mogoče je bil od začetka to njegov namen, ker če bi bil na začetku brez, mogoče sploh ne bi hotela sexat.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 14:01:24
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Škaf mu nastavi pa naj noter pljuva(spermo).Ko se bo nabralo mu pa na glavo zlij. Egoist moški.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 14:02:06
|
|
|
|
artista7
|
to mi pa res ni jasno, nama kaj takega na pamet ne pade, Kristus, saj ne more tko. Še vedno sem sicer pristaš pogovora, samo tole je za orenk sklincat. Mislim, glede na vse, kar sem sama dala čez, se tale tvoj grozno neodgovorno obnaša in če še nimata otrok, je tole zelo dober razlog za ga dat na hladno za nekaj časa. Kot so že napisale pred mano, definitivno tip ne ceni življenja.
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 14:02:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo Škaf mu nastavi pa naj noter pljuva(spermo).Ko se bo nabralo mu pa na glavo zlij. Egoist moški.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 14:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mislim, da bi nekdo rad otroka. pa nisi to ti! Za ostale ki povezujejo norost z leti, pa še enkrat: TO kar je NAREDIL nima VEZE s STAROSTJO!!! To je nezerelost!
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 15:02:24
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: artista7 je tole zelo dober razlog za ga dat na hladno za nekaj časa. Kot so že napisale pred mano, definitivno tip ne ceni življenja. Za nekaj casa? Za vedno! Premisljeno se do nje obnasa kot do predmeta. Res mislis, da se taksen odnos spremeni? Pridobi cloveskost, vest......
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 15:12:46
|
|
|
|
sonchica
|
svašta ..... daj pokaži mu vrata pa adijo mislim nekaterim res dogaja , splav ni rešitev tak btw !
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 15:22:52
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 v čem je pol sploh finta da je dal prej kondom gor Ampak res u čem je fora. Ne razumem
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 16:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak res u čem je fora. Ne razumem Jest tud ne kapiram.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 16:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
js pa že kapiram ena prej je napisala da verjetn zato da je sploh sexala z njim
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 16:54:39
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 v čem je pol sploh finta da je dal prej kondom gor Mogoče je bil od začetka to njegov namen, ker če bi bil na začetku brez, mogoče sploh ne bi hotela sexat. Bedak je zanalašč to naredu,ma svašta.
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 18:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
naj vam odgovorim na par vaših vprašanj: imava 2 otroka.jaz si ne želim nobenega več in on tudi ne. od rojstva mlajšega otroka uporabljava kondome,ker ne prenesem hormonske kontracepcije. ko sem ga vprašala,zakaj je dal kondom dol,je rekel,da mu drugače ne pride. in da sej je pazil . in on sploh ni tako mlad,čez 40 ima. že sedaj sva občasno imela težave,ki sva jih nekako pokrpala.pred kratkim sem mu dala ultimat,ali se malo poboljša ali pa bo moral oditi.tako da tiste,ki mislite,da mi je to naredil nalašč...ja,je čisto možno,da je bil ta sex po dolgem času zanj samo,da si sprazni jajca in me spravi v drek. in ja,če sem zanosila bom naredila splav.čeprav mi je grozno na to samo pomisliti.sram me je sploh iti do g. in mu vse povedati kaj šele iti v bolnišnico,kjer poznam toliko ljudi...zakaj tega ne more narediti on namesto mene?? sicer pa še vedno upam,da pride M...
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 18:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
V bolnišnico lahko greš kam drugam in tudi k drugemu G in ne k svojemu. Pa upam da pride prej M in ne boš rabila iti skozi to. Sem pa sprašujem kako sta do sedaj lahko po drugem otroku uporabljala vedno kondom, sedaj pa kar naenkrat trdi, da mu z kondomom ne pride . Če pa je temu res tako, pa naj si da najprej kondom gor za seks in preden mu pride naj ga da dol in si ga na roke vrže do konca, ne pa da ga tišči v tebe in se moraš ti potem ubadat z jutranjimi tabletkami in mislijo na splav
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 20:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dala si mu ultimat pa je zdj naredu še neki hujšga, ni lahko sam kaj ko bi ga nekam poslala, ker bo vedno hujš. če je to enkrat naredu bo še kdaj, a mu boš loh sploh še zaupala
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 20:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sem bila zelo blizu pri odgovoru.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 20:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj tudi moj jamra,da mora z kondomom ampak če hoče mora. Saj še kak mesec pa nebo rabil več met oblečenega v celofan.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:18:24
|
|
|
|
jade1
|
Zakaj pa si ne daš obroček?
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Zakaj pa si ne daš obroček? to tle nima čist nobene veze, v nobenmu primeru se ne smel tko obnašat do nje.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:47:06
|
|
|
|
jade1
|
Ma obnašanje je valjda čisto avt ampak sem mislila na obroček zato, ker je napisala, da ne sme jemati hormonske terapije.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:48:30
|
|
|
|
jade1
|
Meni, če bi to naredil bi ga zmlela.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:50:08
|
|
|
|
tincci
|
Jaz mu ne bi več dala, naj si ga drka!!
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:50:37
|
|
|
|
tincci
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?