Prošnja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

muki -> Prošnja (13.11.2004 16:32:49)

Mi lahko katera pomaga? Kako je potrebno sedaj pisati prošnje za službo. Kakšna mora biti oblika?
mora biti življenjepis in še kaj?

lp, muki

dory -> Prošnja (13.11.2004 16:44:12)

Vsak zivljenjepis mora zadostovati 4. pogojem:

- mora predstaviti tvoje osebne podatke,
- predstaviti tvoja dosezena znanja,
- predstaviti tvoje dosedanje delovne dosezke,
- biti vsebinsko zanimiv.

Naslov naj bo udaren. Kaj bi tebe pritegnilo izmed 100 naslovov?
Naslov je pomemben, saj lahko takoj pritegne pozornost kadrovika.

Vsak seminar, diploma, znanje ali spretnost je lahko pomembna. Napisi kdaj in kje si se izobrazevala.

Nastej vec dodatnih znanj. Druga znanja napisi enega po enega in vsakega ovrednoti – kako dobro ga obvladas. Sem sodijo racunalniski programi, izkusnje vodenja, komunikacije, trženja itd. V primeru racunalniških programov opisi kateri.

Ne pozabite na reference; kontaktna oseba, podjetje, telefon.

kimi -> Prošnja (13.11.2004 23:32:15)

Ime priimek
naslov
poštna številka in kraj
tel št. gsm

13.11.2003

MIKROGRAFIJA TRGOVINA D.O.O.
Slovenska vas 5
Šentrupert

ZADEVA: PROŠNJA ZA SPREJEM V DELOVNO RAZMERJE

Podpisani, ime priimek, rojen v Ljubljani 05.02.1979, se prijavljam na vaš oglas za sprejem na delovno mesto gradbeni tehnik, ki je bil objavljen v časopisu DELO dne 11.11.2003.

Leta 1997 sem uspešno končal Srednjo gradbeno šolo v Ljubljani, smer gradbeni tehnik.Po končani srednji šoli sem se vpisal na gradbeno fakulteto v Ljubljani, vendar sem študij prekinil zaradi težkega finančnega položaja v družini.

Po odsluženem vojaškemu roku sem se zaposlil v podjetju ŽURBI team d.o.o. iz Kamnika, kjer sem delal kot gradbeni tehnik in sem opravljal dela kot so:

vodja železokrivnice
izdelava obračunov za posamezna gradbišča
vodja gradbišča
izdelava ponudb

Sem komunikativen, natančen, hiter in prilagodljiv novim situacijam.
Obvladam osnove računalništva (Excel, Word, Internet, grobe osnove ACAD-a), ter pasivno govorim Angleški jezik.Opravljen imam tudi vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.Pripravljen sem se tudi dodatno izobraževati, v kolikor bi bilo to potrebno.

V pričakovanju vabila na razgovor vas lepo pozdravljam.

Ime priimek

kraj, datum

tole je od enega prijatelja od mojega fanta takole je on pisal ti pa sestavi sama samo okvirno sem pokazala.

Stran: [1]