kimi -> Prošnja (13.11.2004 23:32:15)
|
Ime priimek naslov poštna številka in kraj tel št. gsm 13.11.2003 MIKROGRAFIJA TRGOVINA D.O.O. Slovenska vas 5 Šentrupert ZADEVA: PROŠNJA ZA SPREJEM V DELOVNO RAZMERJE Podpisani, ime priimek, rojen v Ljubljani 05.02.1979, se prijavljam na vaš oglas za sprejem na delovno mesto gradbeni tehnik, ki je bil objavljen v časopisu DELO dne 11.11.2003. Leta 1997 sem uspešno končal Srednjo gradbeno šolo v Ljubljani, smer gradbeni tehnik.Po končani srednji šoli sem se vpisal na gradbeno fakulteto v Ljubljani, vendar sem študij prekinil zaradi težkega finančnega položaja v družini. Po odsluženem vojaškemu roku sem se zaposlil v podjetju ŽURBI team d.o.o. iz Kamnika, kjer sem delal kot gradbeni tehnik in sem opravljal dela kot so: vodja železokrivnice izdelava obračunov za posamezna gradbišča vodja gradbišča izdelava ponudb Sem komunikativen, natančen, hiter in prilagodljiv novim situacijam. Obvladam osnove računalništva (Excel, Word, Internet, grobe osnove ACAD-a), ter pasivno govorim Angleški jezik.Opravljen imam tudi vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.Pripravljen sem se tudi dodatno izobraževati, v kolikor bi bilo to potrebno. V pričakovanju vabila na razgovor vas lepo pozdravljam. Ime priimek kraj, datum tole je od enega prijatelja od mojega fanta takole je on pisal ti pa sestavi sama samo okvirno sem pokazala.
|
|
|
|