Lidy -> Hojla mamike !!! (14.11.2004 10:23:41)
|
Hojla!!! Mi smo na :nosecka: čakali nekje 1/2 leta. bili smo pripravljeni na vse. Vendar, ko sva zagledala :modri: sva bila čisto paf :ups: . Jaz sem bila na začetku (2tedna) kar naprej slabe volje. Ne vem zakaj. Mož je bil pa čisto zgubljen. No sedaj v 17 tednu pa je čisto drugače. No tako je že kar nekaj tednov. Ful nama je luštn, jaz sem kar naprej dobre volje, moj dragi se zopet sproščeno poheca in komaj čakava 20 april, da spoznava našega malega. Starši so bili grozno veseli, kar presenečena sva bila, nisva pričakovala takega odziva, ravno tako svak in sestra. Samo bodoča svakinja je mal čudna, verjetno tako kot tvoja sestra. Sicer je pa za vsako stvar kar se tiče naju grozno ljubosumna. Najprej sem se še celo sekirala, ker so se odnosi z svakom grozno poslabšali odkar je z njo, no sedaj mi je pa čisto vseeno kaj si misli. Tako obnašanje bo pokopalo njo in zaradi takega odnosa trpi ona jaz čisto nič :bravo: . Želim vama čim prej :nosecka: vse ostalo pa gre tako spontano, da bosta verjetno prav prijetno presenečena. Imejta se rada in mislita samo na lepe stvari pa se bosta imela SUPER. čavči Lidy :sloncek:
|
|
|
|