Hojla mamike !!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Micy -> Hojla mamike !!! (13.11.2004 16:31:22)

:bravo::bravo::sloncek:
Kje ste, kaj delate, jest odkar vem za tale ringa raja mi fant pravi da sm že čist obsedena.
No jest še nism mamika.
Kakšni so občutki k zveš da si :nosecka:
in kako so nevem naprimer njegovi starši sprejel. Ker jest živim s fantom že leto pa pol in to z njegovimi starši sej so full uredu ampak bojim se mal njegove sestre ker mi glih tko deluje k da je mal lubosumna name. Svetujte mi mamike moje.:love::)

Nataska -> Hojla mamike !!! (13.11.2004 21:33:13)

Helo!

Po tvojih besedah sklepam da si čisto ''frišna'' nosečnica. Ko izveš da boš postala ''mamika'' je tk fajni občutek, da si čist nor!!! Pa pol ko dete raste, pa brca.... Jaz sem v 35 t in se počasi že pripravljam na porod.
Glede staršev se sploh ne sekiraj, itak ga bosta imela vidva, ne pa starši. Če so normalni, bodo ful veseli, da bodo dobili vnuka. Vsaj naši in njegovi so bili. Glede sestre se pa tudi nič ne sekiraj, glavno da se imata vidva fajn, pa da se štekata. Se bo že sprijaznila.

lp :metulj:

Nataška

Lidy -> Hojla mamike !!! (14.11.2004 10:23:41)

Hojla!!!

Mi smo na :nosecka: čakali nekje 1/2 leta. bili smo pripravljeni na vse. Vendar, ko sva zagledala :modri: sva bila čisto paf :ups: .
Jaz sem bila na začetku (2tedna) kar naprej slabe volje. Ne vem zakaj. Mož je bil pa čisto zgubljen. No sedaj v 17 tednu pa je čisto drugače. No tako je že kar nekaj tednov. Ful nama je luštn, jaz sem kar naprej dobre volje, moj dragi se zopet sproščeno poheca in komaj čakava 20 april, da spoznava našega malega.

Starši so bili grozno veseli, kar presenečena sva bila, nisva pričakovala takega odziva, ravno tako svak in sestra. Samo bodoča svakinja je mal čudna, verjetno tako kot tvoja sestra. Sicer je pa za vsako stvar kar se tiče naju grozno ljubosumna.
Najprej sem se še celo sekirala, ker so se odnosi z svakom grozno poslabšali odkar je z njo, no sedaj mi je pa čisto vseeno kaj si misli. Tako obnašanje bo pokopalo njo in zaradi takega odnosa trpi ona jaz čisto nič :bravo: .

Želim vama čim prej :nosecka: vse ostalo pa gre tako spontano, da bosta verjetno prav prijetno presenečena.
Imejta se rada in mislita samo na lepe stvari pa se bosta imela SUPER.

čavči
Lidy :sloncek:

mei -> Hojla mamike !!! (15.11.2004 13:20:08)

Meni se zdi, da je važno samo kako se počutita bodoča mamica in očka.
Predvsem mamice moramo biti sproščene in se ne smemo obremenjeveti z problemi, ki jih imajo drugi. Se potem ti kar sami rešijo in naenkrat ugotoviš, da jih ni več.

Jaz pa nimam problemov s svakinjami v tem smislu, da so ljubosumne, ampak pretirano vsiljive.
Vsakič ko pridem k njim me vse sprašujejo: " Kaj pa dojenček pravi? Me ima kaj rad?:::"
Meni se to zdi že prav neumno, še posebej, ker sem šele v 10 tednu in se še meni ne zdi da sem noseča, ker nimam kakšnih problemov.
Pa bom morala stisnit zobe, ker se mi zdi, da se bo to nadaljevalo še kar nekaj časa (cca 30 tednov)..

lp
in ne se sekirat ampak uživaj....:)-

mei

Stran: [1]