Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 13:50:59
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima,koliko vam vaši dragi možje, partnerji pomagajo pri gospodinjskih opravilih? Tok k jaz njemu...
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 13:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kr ošpice dobim ko vidim napis koliko vam pomaga vaš dec. grrrr! nč mi ne pomaga! ker je omazana posoda glih tok njegova k pa moja, in tla, kopalnica,...tudi. imava napisano na papirju da sva lastnika pol pol in tako je tudi z delom.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:00:53
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Ja,rit dvigne da mu daljinca najdem.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:05:29
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo Ja,rit dvigne da mu daljinca najdem. Ufff... da si upa toook??
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:09:14
|
|
|
|
CeluLitka
|
Čist tko, neumesno. Zadnjič sem bla na vrtu s tamalo, pa se soseda s tamalo mal igra, pa kuhala je vmes. Pa mu reče - možu- pejt mal pomešat, pa on njej nazaj: ne morem, ker sedim. Sedel pa je na kavču z nogami na mizi in gledal TV
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:15:46
|
|
|
|
baguSka
|
ne morem, ker sedim
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:18:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka Čist tko, neumesno. Zadnjič sem bla na vrtu s tamalo, pa se soseda s tamalo mal igra, pa kuhala je vmes. Pa mu reče - možu- pejt mal pomešat, pa on njej nazaj: ne morem, ker sedim. Sedel pa je na kavču z nogami na mizi in gledal TV Ko bi bilo kosilo kuhano, bi mu rekla: Jest itak ne moreš it, ker sediš. In verjemte ostal bi brez kosila. Pri meni absolutno.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:19:32
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka Čist tko, neumesno. Zadnjič sem bla na vrtu s tamalo, pa se soseda s tamalo mal igra, pa kuhala je vmes. Pa mu reče - možu- pejt mal pomešat, pa on njej nazaj: ne morem, ker sedim. Sedel pa je na kavču z nogami na mizi in gledal TV Ko bi bilo kosilo kuhano, bi mu rekla: Jest itak ne moreš it, ker sediš. In verjemte ostal bi brez kosila. Pri meni absolutno. Brez kosila, pa še brez česa drugega.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:24:18
|
|
|
|
CeluLitka
|
Ja meni ni bilo nič jasno, ko sem ga slišala to rečt.........on ni mogu, ker je sedel. Ja revček, a ne?
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:26:17
|
|
|
|
baguSka
|
Ok. In kaj je potem ona nardila??? To mene bl zanima... Je sla mogoce premesat sama??? Ker potem me tak odgovor u bistvu niti najmanj ne cudi...
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:26:19
|
|
|
|
karin.
|
pomaga nič, ni kaj za pomagati, oba morava vse početi. saj mu nisem služkinja.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:28:24
|
|
|
|
CeluLitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ok. In kaj je potem ona nardila??? To mene bl zanima... Je sla mogoce premesat sama??? Ker potem me tak odgovor u bistvu niti najmanj ne cudi... Ja valda, sama je šla pomešat, brez ugovarjanja.....
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:28:57
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne ga srat
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:34:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ok. In kaj je potem ona nardila??? To mene bl zanima... Je sla mogoce premesat sama??? Ker potem me tak odgovor u bistvu niti najmanj ne cudi... Ja valda, sama je šla pomešat, brez ugovarjanja..... Jah,kaj pa naj bi nardila?Da se še zanjo večerja zasmradi?Mar bi pred ****em jedla pa na ves glas cmokala on naj pa gleda pa butast sedi.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 14:51:10
|
|
|
|
ulani
|
pomaga....hm..... ja,dejansko zna vse,sam ga je treba spomnit.... sam od sebe mogoče enkrt na mesec da gre pospravit kuhinjo in vse...sam to tko zgleda pol,da z zobotrebcem une špranje v omarcah drgne....mislm...definitivno gre v najmanjše detajle... js pa cela vesela,če je treba kej šraufat, pleskat, ipd. tko da sma kr enaka....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?