|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vam partnerji pomagajo?
7.8.2007 13:50:59   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima,koliko vam vaši dragi možje, partnerji pomagajo pri gospodinjskih opravilih?

Tok k jaz njemu... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
7.8.2007 13:56:04   
Anonimen
kr ošpice dobim ko vidim napis koliko vam pomaga vaš dec. grrrr!
nč mi ne pomaga! ker je omazana posoda glih tok njegova k pa moja, in tla, kopalnica,...tudi. imava napisano na papirju da sva lastnika pol pol in tako je tudi z delom.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
7.8.2007 14:00:53   
Mešamdrek
Ja,rit dvigne da mu daljinca najdem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.8.2007 14:05:29   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Ja,rit dvigne da mu daljinca najdem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ufff... da si upa toook?? user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.8.2007 14:09:14   
CeluLitka
Čist tko, neumesno. Zadnjič sem bla na vrtu s tamalo, pa se soseda s tamalo mal igra, pa kuhala je vmes. Pa mu reče - možu- pejt mal pomešat, pa on njej nazaj: ne morem, ker sedim. Sedel pa je na kavču z nogami na mizi in gledal TV

Neposredna povezava do sporočila: 80
7.8.2007 14:15:46   
baguSka
ne morem, ker sedim

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.8.2007 14:18:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka

Čist tko, neumesno. Zadnjič sem bla na vrtu s tamalo, pa se soseda s tamalo mal igra, pa kuhala je vmes. Pa mu reče - možu- pejt mal pomešat, pa on njej nazaj: ne morem, ker sedim. Sedel pa je na kavču z nogami na mizi in gledal TV

Ko bi bilo kosilo kuhano, bi mu rekla: Jest itak ne moreš it, ker sediš. In verjemte ostal bi brez kosila. Pri meni absolutno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 82
7.8.2007 14:19:32   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ko bi bilo kosilo kuhano, bi mu rekla: Jest itak ne moreš it, ker sediš. In verjemte ostal bi brez kosila. Pri meni absolutno.

Brez kosila, pa še brez česa drugega.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.8.2007 14:24:18   
CeluLitka
Ja meni ni bilo nič jasno, ko sem ga slišala to rečt.........on ni mogu, ker je sedel. Ja revček, a ne?

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 84
7.8.2007 14:26:17   
baguSka
Ok. In kaj je potem ona nardila??? To mene bl zanima... Je sla mogoce premesat sama??? Ker potem me tak odgovor u bistvu niti najmanj ne cudi...

Neposredna povezava do sporočila: 85
7.8.2007 14:26:19   
karin.
pomaga nič, ni kaj za pomagati, oba morava vse početi. saj mu nisem služkinja.

Hope in Elyse + hiperaktivni Nik = Moji srčki

Neposredna povezava do sporočila: 86
7.8.2007 14:28:24   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ok. In kaj je potem ona nardila??? To mene bl zanima... Je sla mogoce premesat sama??? Ker potem me tak odgovor u bistvu niti najmanj ne cudi...

Ja valda, sama je šla pomešat, brez ugovarjanja.....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
7.8.2007 14:28:57   
tanikaa
Ne ga sratuser posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 88
7.8.2007 14:34:54   
Mešamdrek

Jah,kaj pa naj bi nardila?Da se še zanjo večerja zasmradi?Mar bi pred ****em jedla pa na ves glas cmokala on naj pa gleda pa butast sedi.

Neposredna povezava do sporočila: 89
7.8.2007 14:51:10   
ulani
pomaga....hm.....
ja,dejansko zna vse,sam ga je treba spomnit....
sam od sebe mogoče enkrt na mesec da gre pospravit kuhinjo in vse...sam to tko zgleda pol,da z zobotrebcem une špranje v omarcah drgne....mislm...definitivno gre v najmanjše detajle...
js pa cela vesela,če je treba kej šraufat, pleskat, ipd. tko da sma kr enaka....

Neposredna povezava do sporočila: 90
7.8.2007 14:54:05   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Jah,kaj pa naj bi nardila?Da se še zanjo večerja zasmradi?Mar bi pred ****em jedla pa na ves glas cmokala on naj pa gleda pa butast sedi.

No. Kriva si je tocno SAMA. Ker mu tako pocetje odobrava!!! Verjetno je ze od samega zacetka tkole, zato niti ni mogla pricakovat od njega, da bo su on premesat. Zdej kriva al ne kriva. Ocitno ji tak odgovarja oz je tako pocetje ne moti.
Lepo da si je sla premesat sama. Ampak upam da je vsaj sama pojedla!? Kar pa spet dvomim. Se lepo mu je servirala verjetno in se na pladnju mu je prinesla pred TV, ker je gospod pac sedel.

Neposredna povezava do sporočila: 91
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?