Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 13:00:01
|
|
|
|
jade1
|
Kar se tiče gospodinjski opravil in kuhanja jih opravim jaz, sploh zdaj, ko sem na porodniški. Smeti nosi on. Dtugače pa gleda na to, da imamo manjšo kmetijo ima on ogromno dela zunaj. Otroke pa oba "enakopravno" štimava. Posodo pomiva itak pomivalni stroj (notri zlagava oba sproti), posode pospravim jaz, ker vem kaj kam paše . Perilo sušim v sušilcu in si ga čez dan dajem na kup, zvečer pred tv. pa zlagam,. Likam pa itak ne. Še srajce in hlače takoj iz sušilca dam na obešalnik pa ni treba likat. Kar se tiče dela zunaj delava skupaj, čeprav jaz zaradi 3 majhnih otrok ne morem ne vem koliko ampak, če ne drugega sem zraven in otroke čuvam pa smo skupaj. Kuham pa vedno jaz (razen kadar sem cel dan v službi), ker to rada delam. Mož pa ima nonstop nekaj za popravljat, ker vedno kaj pokvarimo . Aja, pa dojim tudi samo jaz...
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 13:50:44
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst mojga nesmem nč kritizirat k mi res veliko pomaga...no pa tut hvalt ga nesmem preveč,da se ne pokvari v svojih vrlinah....
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 14:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih mi je več. Ampak še vedno ni krize, ko me čas zabaše pomaga! Sicer pa včasih ni imel 2 službe, tako da je lahko več pomagal...si pa za to sedaj lahko veliko več privoščimo tudi gospodinjsko pomočnico, ki vse naredi!
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 15:25:51
|
|
|
|
sonchica
|
pomaga mi skoraj pri vseh opravilih , tudi lika in , najrajši pa kuha , to pri nama sploh ni problem .... ne brani se - torej mu je všeč ..... v današnjem času ni razlik moški ženska vsaj pri nama ne , saj tudi jaz kosim travo , umijem avto itd........
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 15:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa če pomagamo a ni logičn da vsak kej nardi, zakaj bi bla to neka pomoč
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 16:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
meni moj naredi vse, skuha, opere, zlika, posesa, prepleska....karkoli. Še raje imam, da on kuha ker naredi ful dobre omake, perila mi pa sploh ne pusti obešati, ker zavija z očmi, ker jaz to pač obesim na hojladri on je pa picajzel kar se tega tiče pa lepo zloži in vse plenice skupaj obesi in potem je njegovo perilo kot da bi bilo zlikano, moje pa pomečkano pa njegova omara je kot iz škatlice, moja pa...saj ni važno je večja gospodinja kot jaz, posebno otroke zrihta bolje kot jaz, priznam, kaj pa naj...
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 20:05:58
|
|
|
|
SašaR
|
Mič RR in Megi*! Naredi za našo družino, samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo, torej on naredi večino tega dela (ne vse, ko imam čas jaz porihtam stanovenje).
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 21:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. Nič mu ne pomagam. Vzamem jupol, niansirne barve, zmešam in pobelim oz. pobarvam. Avta pa ni treba šraufat. Odpeljem ga na redni servis in menjavo gum in za to ne rabiš kaj več od vozniškega dovoljenja in telefonske številke servisa .
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 3.8.2007 21:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo Ja v keri dolini pa ti to živiš??
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 11:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: SašaR samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo Ja v keri dolini pa ti to živiš?? Tudi v naši "dolini" prevladuje to mnenje. Pa to še ne pomeni da tudi v moji glavi. Ne vem no jst razmišljam z svojimi možgani ne z možgani "krajanov". Nekatere si same jamo kopljete z takim mišljenjem......no sej če se vam da celo življenje rihtat otroke, delat v šihtu, delat doma pa skočit na vsak žvižg.....dobre ste da zmorete.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 12:00:26
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo To je mnenje ki ni povezano, samo z ''dolino''. Meni dol visi kaj meni dolina, ali pa vas,ali pa mesto...ker jaz živim svoje življenje ne oni. Če oni mislijo da ženska sodi za štedilnik, naj tako živijo, jaz ne bom. Oba delava gospodinjska opravila-kuhava,likava, pereva, čistiva..., on lika hlače bolje in hitreje kot jaz, tako da njemu to pustim. Ko bova imela otroka je logično da bova oba za njega skrbela. Oba tudi beliva (baje je to moško opravilo ), čistiva avto. Če se pa avto pokvari gre pa na servis.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 12:03:33
|
|
|
|
Dashenka
|
Mene pa zanima,koliko vam vaši dragi možje, partnerji pomagajo pri gospodinjskih opravilih? Toliko, kot jaz pomagam njemu pri opravljanju gospodinjskih opravil.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 12:29:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
V teh dolinah je tako: se srečata dve ženski, pa vpraša ena drugo, kako kaj.In ji ta odgovori: oh, hčerka se ima tako fajn, je dobila takooo fejst moža, čisto vse ji naredi po hiši, tudi gospodinjska opravila.In jo druga vpraša, kako kaj sin, pa ta odgovori:oh, ne sprašuj...je dobil tako leno babo, ki se ji čisto nič ne da in mora revež tudi gospodinjska opravila opravljati.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 13:11:24
|
|
|
|
srki
|
Gospodinjska dela večinoma jaz, on pa druge stvari, o katerih nimam pojma. In zaradi tega, kaj kdo dela, se ne prepirava, je brez veze.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 14:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo V teh dolinah je tako: se srečata dve ženski, pa vpraša ena drugo, kako kaj.In ji ta odgovori: oh, hčerka se ima tako fajn, je dobila takooo fejst moža, čisto vse ji naredi po hiši, tudi gospodinjska opravila.In jo druga vpraša, kako kaj sin, pa ta odgovori:oh, ne sprašuj...je dobil tako leno babo, ki se ji čisto nič ne da in mora revež tudi gospodinjska opravila opravljati. Res je tako Moja mami skoz hvali mojega kolk je pridn k zna vse delat, od brata punco pa skoz "šinfa" da se ji še kave ne da skuhat jo more brat
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 15:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pomaga,ja... požret,kar je v loncih in v hladilniku. in razmetat in usrat svoje cunje... pol pa čaka,če se bo mogoče kar samo še kaj skuhalo in pospravilo in opralo...
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 18:38:50
|
|
|
|
zarjica
|
Moj je priden in pomaga. K perilu pa ga ne pustim, ker je to moje najljubše opravilo in tega NE DAM! Je pa več službeno odsoten kot jaz in zato med tednom vglavnem jaz kuham... Joj, smeti! To pa mu moram 5-krat rečt, pa vedno reče˝takoj bom,˝ pa čaz 1 uro spet...in tako se lahko zavleče. Pri odnašanju smeti me pa res nervira.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 19:05:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
?pomaga' mi pri odnašanju smeti ; te so res njegovo delo. Drugače pa gospodinjska dela po večini postorim jaz. Včasih posesa on. Ima trenutno preveč dela s stanovanjem, da bi kuhal
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 4.8.2007 20:25:21
|
|
|
|
digi
|
Tak bom rekla, naš je tak tak- kako mu je. Ko sva bila na svojem je veliko naredil, odkar pa sva pri meni pa joj.... Se obnaša kot moj oče ala "kaj bom pa jaz poleg 5-ih bab delal"- groza. vendar je pa tako, da če pa treba pa naredi- kako naredi je sedaj druga zadeva, vendar loti pa se dela
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 5.8.2007 13:46:26
|
|
|
|
A.J.
|
IZVIRNO SPOROČILO: NIKKI pomaga,ja... požret,kar je v loncih in v hladilniku. in razmetat in usrat svoje cunje... pol pa čaka,če se bo mogoče kar samo še kaj skuhalo in pospravilo in opralo... Sem vmes že kar nehala brat, ker imate vse take zlate možeke... Še dobr, da si vsaj ti tukaj Z mojim ni nič... Na kolesu je cel dan, to ni panike, doma pa ni šans da bi kaj naredu.. OK mal pretiravam, saj včasih pospravi posodo, pa mal posesa, ampak tako poredko, da ga z veseljem zamenjam Probelm nastane samo, ker ga imam takooooo preveč zeloo rada, pa ker se imamo na splošno tko fino... Pa si mislim j... ga, bom pa pospravla tist, kar me najbl moti, ostalo bo pa že počakal, pa gremo ven in niti ne vidim, kok je doma rastur LP
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 5.8.2007 15:43:36
|
|
|
|
natasarobi
|
absolutno, čeprav moram običajno rečt, kaj je za narest (se mi zdi, da moški določenih stvari ne vidijo); ponavadi se kar zmenima: jaz naredim to in to, ti pa to in to
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 6.8.2007 14:10:39
|
|
|
|
Vesna
|
pomaga razmetavat .se hecam,kadar me ni že kaj postori,posoda in to,če pa sem pa mirno leži na kavču
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 6.8.2007 14:13:06
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, pomaga. Najraje lika....kavč in se ukvarja s športom...miga s prstom, ko prestavlja kanale. Ne, hec. Pomaga čisto vse, razen ne pomiva posode...itak mam stroj, in ne da prat cunj. Ostalo pa vse obvlada.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 6.8.2007 19:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Trenutno živiva skupaj samo med vikendom. Drugače pa je že od začetka tako, da tist ki pride prej domov kuha, tisti ki ne kuha pa potem posodo zloži v pomivalca. Tisti, ki gre dol v garaže (tm so tudi smeti) še sproti smeti odnese. Likam samo jaz. Sesa in prah pobriše tisti, ki ima čas. Oblačila da prat večinoma on. Jst jih pa potem obesim.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 7.8.2007 8:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 pomaga? zakaj pa bi on meni pomagal? kar je za naredit narediva oba in nihče nikomur ne pomaga pa saj živiva oba pod isto streho in ni on pri meni v hotelu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?