|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vam partnerji pomagajo?
3.8.2007 13:00:01   
jade1
Kar se tiče gospodinjski opravil in kuhanja jih opravim jaz, sploh zdaj, ko sem na porodniški. Smeti nosi on. Dtugače pa gleda na to, da imamo manjšo kmetijo ima on ogromno dela zunaj. Otroke pa oba "enakopravno" štimava.
Posodo pomiva itak pomivalni stroj (notri zlagava oba sproti), posode pospravim jaz, ker vem kaj kam paše user posted image . Perilo sušim v sušilcu in si ga čez dan dajem na kup, zvečer pred tv. pa zlagam,. Likam pa itak ne. Še srajce in hlače takoj iz sušilca dam na obešalnik pa ni treba likat.
Kar se tiče dela zunaj delava skupaj, čeprav jaz zaradi 3 majhnih  otrok ne morem ne vem koliko ampak, če ne drugega sem zraven in otroke čuvam pa smo skupaj.
Kuham pa vedno jaz (razen kadar sem cel dan v službi), ker to rada delam. Mož pa ima nonstop nekaj za popravljat, ker vedno kaj pokvarimo user posted image .
Aja, pa dojim tudi samo jaz... user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 51
3.8.2007 13:50:44   
najina pikica*
jst mojga nesmem nč kritizirat k mi res veliko pomaga...no pa tut hvalt ga nesmem preveč,da se ne pokvari v svojih vrlinah....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.8.2007 14:30:46   
Anonimen
Včasih mi je več. Ampak še vedno ni krize, ko me čas zabaše pomaga! Sicer pa včasih ni imel 2 službe, tako da je lahko več pomagal...si pa za to sedaj lahko veliko več privoščimo tudi gospodinjsko pomočnico, ki vse naredi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
3.8.2007 15:25:51   
sonchica
pomaga mi skoraj pri vseh opravilih , tudi lika inuser posted image , najrajši pa kuha ,  to pri nama sploh ni problem .... ne brani se - torej mu je všečuser posted image ..... v današnjem času ni razlik moški ženska vsaj pri nama ne , saj tudi jaz kosim travo , umijem avto itd........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.8.2007 15:53:56   
Anonimen
zakaj pa če pomagamouser posted image  a ni logičn da vsak kej nardi, zakaj bi bla to neka pomočuser posted image

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
3.8.2007 16:25:13   
Anonimen
meni moj naredi vse, skuha, opere, zlika, posesa, prepleska....karkoli.

Še raje imam, da on kuha ker naredi ful dobre omake, perila mi pa sploh ne pusti obešati, ker zavija z očmi, ker jaz to pač obesim na hojladri on je pa picajzel kar se tega tiče pa lepo zloži in vse plenice skupaj obesi in potem je njegovo perilo kot da bi bilo zlikano, moje pa pomečkano

pa njegova omara je kot iz škatlice, moja pa...saj ni važno user posted image

je večja gospodinja kot jaz, posebno otroke zrihta bolje kot jaz, priznam, kaj pa naj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
3.8.2007 20:05:58   
SašaR
Mič RR in Megi*!

Naredi za našo družino, samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo, torej on naredi večino tega dela (ne vse, ko imam čas jaz porihtam stanovenje).

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.8.2007 21:17:43   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. 

Nič mu ne pomagam.

Vzamem jupol, niansirne barve, zmešam in pobelim oz. pobarvam.

Avta pa ni treba šraufat. Odpeljem ga na redni servis in menjavo gum in za to ne rabiš kaj več od vozniškega dovoljenja in telefonske številke servisa user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
3.8.2007 21:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR

samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo

Ja v keri dolini pa ti to živiš??

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
4.8.2007 11:49:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

samo v naših krajih še vedno prevladuje, da kar se tiče gospodinjstva je to žensko delo

Ja v keri dolini pa ti to živiš??

Tudi v naši "dolini" prevladuje to mnenje. Pa to še ne pomeni da tudi v moji glavi. Ne vem no jst razmišljam z svojimi možgani ne z možgani "krajanov".
Nekatere si same jamo kopljete z takim mišljenjem......no sej če se vam da celo življenje rihtat otroke, delat v šihtu, delat doma pa skočit na vsak žvižg.....dobre ste da zmorete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
4.8.2007 12:00:26   
Taula

To je mnenje ki ni povezano, samo z ''dolino''. Meni dol visi kaj meni dolina, ali pa vas,ali pa mesto...ker jaz živim svoje življenje ne oni. Če oni mislijo da ženska sodi za štedilnik, naj tako živijo, jaz ne bom.
Oba delava gospodinjska opravila-kuhava,likava, pereva, čistiva..., on lika hlače bolje in hitreje kot jaz, tako da njemu to pustim. Ko bova imela otroka je logično da bova oba za njega skrbela. Oba tudi beliva (baje je to moško opravilouser posted image ), čistiva avto. Če se pa avto pokvari gre pa na servis.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
4.8.2007 12:03:33   
Dashenka
Mene pa zanima,koliko vam vaši dragi možje, partnerji pomagajo pri gospodinjskih opravilih?

Toliko, kot jaz pomagam njemu pri opravljanju gospodinjskih opravil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
4.8.2007 12:29:10   
Njuškalo
V teh dolinah je tako: se srečata dve ženski, pa vpraša ena drugo, kako kaj.In ji ta odgovori: oh, hčerka se ima tako fajn, je dobila takooo fejst moža, čisto vse ji naredi po hiši, tudi gospodinjska opravila.In jo druga vpraša, kako kaj sin, pa ta odgovori:oh, ne sprašuj...je dobil tako leno babo, ki se ji čisto nič ne da in mora revež tudi gospodinjska opravila opravljati.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.8.2007 13:11:24   
srki
Gospodinjska dela večinoma jaz, on pa druge stvari, o katerih nimam pojma. In zaradi tega, kaj kdo dela, se ne prepirava, je brez veze.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 64
4.8.2007 14:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

V teh dolinah je tako: se srečata dve ženski, pa vpraša ena drugo, kako kaj.In ji ta odgovori: oh, hčerka se ima tako fajn, je dobila takooo fejst moža, čisto vse ji naredi po hiši, tudi gospodinjska opravila.In jo druga vpraša, kako kaj sin, pa ta odgovori:oh, ne sprašuj...je dobil tako leno babo, ki se ji čisto nič ne da in mora revež tudi gospodinjska opravila opravljati.user posted image

user posted image user posted image user posted image Res je takouser posted image user posted image user posted image

Moja mami skoz hvali mojega kolk je pridn k zna vse delat, od brata punco pa skoz "šinfa" da se ji še kave ne da skuhat jo more bratuser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
4.8.2007 15:09:56   
Anonimen
pomaga,ja... požret,kar je v loncih in v hladilniku.
in razmetat in usrat svoje cunje...

pol pa čaka,če se bo mogoče kar samo še kaj skuhalo in pospravilo in opralo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
4.8.2007 18:38:50   
zarjica
Moj je priden in pomaga. K perilu pa ga ne pustim, ker je to moje najljubše opravilo in tega NE DAM! Je pa več službeno odsoten kot jaz in zato med tednom vglavnem jaz kuham...
Joj, smeti! To pa mu moram 5-krat rečt, pa vedno reče˝takoj bom,˝ pa čaz 1 uro spet...in tako se lahko zavleče. Pri odnašanju smeti me pa res nervira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
4.8.2007 19:05:55   
Strawberrie Cherrie
?pomaga' mi pri odnašanju smeti user posted image user posted image user posted image ; te so res njegovo delo.

Drugače pa gospodinjska dela po večini postorim jaz. Včasih posesa on. Ima trenutno preveč dela s stanovanjem, da bi kuhal user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
4.8.2007 20:25:21   
digi
Tak bom rekla, naš je tak tak- kako mu je. Ko sva bila na svojem je veliko naredil, odkar pa sva pri meni pa joj.... Se obnaša kot moj oče ala "kaj bom pa jaz poleg 5-ih bab delal"- groza. vendar je pa tako, da če pa treba pa naredi- kako naredi je sedaj druga zadeva, vendar loti pa se dela user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 69
5.8.2007 13:46:26   
A.J.
IZVIRNO SPOROČILO: NIKKI

pomaga,ja... požret,kar je v loncih in v hladilniku.
in razmetat in usrat svoje cunje...

pol pa čaka,če se bo mogoče kar samo še kaj skuhalo in pospravilo in opralo...

Sem vmes že kar nehala brat, ker imate vse take zlate možeke... Še dobr, da si vsaj ti tukajuser posted image
Z mojim ni nič... Na kolesu je cel dan, to ni panike, doma pa ni šans da bi kaj naredu.. OK mal pretiravam, saj včasih pospravi posodo, pa mal posesa, ampak tako poredko, da ga z veseljem zamenjam user posted image  
Probelm nastane samo, ker ga imam takooooo preveč zeloo rada, pa ker se imamo na splošno tko fino... Pa si mislim j... ga, bom pa pospravla tist, kar me najbl moti, ostalo bo pa že počakal, pa gremo ven in niti ne vidim, kok je doma rasturuser posted image
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
5.8.2007 15:43:36   
natasarobi
absolutno, čeprav moram običajno rečt, kaj je za narest (se mi zdi, da moški določenih stvari ne vidijo); ponavadi se kar zmenima: jaz naredim to in to, ti pa to in to

(odgovor članu A.J.)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.8.2007 14:10:39   
Vesna
pomaga razmetavatuser posted image user posted image .se hecam,kadar me ni že kaj postori,posoda in to,če pa sem pa mirno leži na kavču

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.8.2007 14:13:06   
tanikaa
Ja, pomaga. Najraje lika....kavč in se ukvarja s športom...miga s prstom, ko prestavlja kanale. user posted image

Ne, hec. Pomaga čisto vse, razen ne pomiva posode...itak mam stroj, in ne da prat cunj. Ostalo pa vse obvlada.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.8.2007 19:27:34   
Anonimen
Trenutno živiva skupaj samo med vikendom. Drugače pa je že od začetka tako, da tist ki pride prej domov kuha, tisti ki ne kuha pa potem posodo zloži v pomivalca. Tisti, ki gre dol v garaže (tm so tudi smeti) še sproti smeti odnese. Likam samo jaz. Sesa in prah pobriše tisti, ki ima čas. Oblačila da prat večinoma on. Jst jih pa potem obesim.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
7.8.2007 8:07:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

pomaga? zakaj pa bi on meni pomagal? user posted image

kar je za naredit narediva oba in nihče nikomur ne pomaga user posted image

pa saj živiva oba pod isto streho in ni on pri meni v hotelu user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?