|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vam partnerji pomagajo?
2.8.2007 19:05:00   
Anonimen
Ne mi ne pomaga. Kakšno vprašanjeuser posted image Pač oba delava kar je treba narest. Kter ma čas. Če nima noben je pač razsul.
Edino kar vedno on dela je čiščenje mačjega wcja in edino kar samo jst delam je pranje in pucanje kopalnice(ker on je ne zna prav umituser posted image ).
Sva oba v službi in si res ne predstavljam da on pride pred mano domov(tako je običajno) se zlekne na kavč, počaka da pridem, letim kuhat kočerjo medtem ko on leži, pucam in drgnem on se pa po jajcih praskauser posted image No lahko bi se praskal....sam pr kkšni drugi, pr men že ne.

Midva sva to razčistila že preden sva se skupaj preselila. Sem mu povedala da jaz nisem njegova mami....in da če hoče strežbo, naj se vseli v hotel al pa ostane pri mamici. Mu pa ni nič težko, se vse potrudi narest.

Živiva pa v bloku tako da ni zunanjih del. Gume menjavat, šraufanje avta ipd. pa noben od naju ne zna tako da.....aja pleskal je pa on...k je bolj picajzlast....in bi šel itak v vsakem primeru za mano popravljat tako da...user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.8.2007 19:35:42   
Nasy
Ma kašen hotel, lepo vas prosim..a če mal pomaga pomit posodo..adijo pamet..midva si delo porazdeliva, jaz tud drva cepim, če je treba, on pa posesa stanovanje. Zato nobenmu od naju ni še nič odpadlo. Sicer tega res ni bil vajen ampak meni se to zdi pošteno. Zdaj, ko semuser posted image , me pa kr pošlje počivat in veliko gospodinjskih opravil opravi onuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.8.2007 20:14:51   
muška
ne mi ne pomaga! Tu in tam kaj skuha, to je tudi vse.
Ravno včeraj sem bila ful razočarana nad njim, ker sem generalno sčistila kuhinjo, tako da se je svetila, vsi elementi prazni, v glavnem pospravljeno! Ko je stopil skozi vrata je takoj opazil, in omenil, da bi si skoraj mislil, da ni doma, ker tega ni vajen user posted image  , no hip za tem, pa mi pusti na pultu kruh, seveda drobtine, salamo, desko in nož user posted image user posted image user posted image  . In kdo je potem zmaj? Ja jaz seveda user posted image  

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.8.2007 20:20:20   
Magi*
muška, ne sekiraj se. moj pride not in sploh ne opazi, da je spucanouser posted image

pri nas se trudimo, da je delo čim bolj enakopravno razporejeno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.8.2007 20:26:51   
ElaM
Med tednom, njega po cele dneve ni doma, je v službi, tako da sem jaz bolj putzfrau, v soboto stanovanje pospraviva s skupnimi močmi.
V njegovi domeni je vedno pripravljanje pozne večerje, imava to grdo navado, da šele okrog 9-ih jeva in potem tudi pomije posodo.
Perem in likam pa izključno sama.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.8.2007 20:37:55   
marita
on meni pomagal ali jaz njemu?user posted image

Ta je pa dobra. Ne vem kakšne imate partnerje, midva oba vse delava v gospodinjstvu, kar se pa moških del okrog hiše in avta tiče, mu pa ponavadi podajam orodje, prinesem ali odnesem kakšno stvar, pa je narejeno. On pravi, da mu stažiram, pa pametno zraven kimam, ko ga kaj zafrkava, pa kakšne dile držim, on pa žaga, pa se imava oba fino.

Trenutno sem na bolniški zaradi rizične nosečnosti, pa tud s prstom ne mignem. Meni je to logično, komu gotovo ni, no meni pa.

Marita

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.8.2007 20:38:56   
kawasakica
pa kje ste dobile tak pridne moške ?
jaz pa moram res vedno samo gnjavit, dva do tri x prosit, da mi potem res naredi ( pa še to samo obesit perilo, odnest smeti, preoblečt posteljo ), za vse ostalo ima odgovor, ne zdaj muca, bom potem...to se lahko zavleče tudi ..no pravzaprav vedno naredim potem jaz, ker ne zdržim, maximum sem vztrajala dva dni -
verjetno sem si sama kriva, ja vem da sem si.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.8.2007 21:00:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR

Naredi mi vse. 
Hvala mu, da mi naredi vse.

A tebi osebno naredi user posted image

A niste družina, a ne živite v gospodinjstvu trije user posted image

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.8.2007 21:04:47   
daddy
   Dopolnjujeva se pri vsem. Vse bolj vključeni tudi otroci in kuža user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.8.2007 21:05:38   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

pomaga? zakaj pa bi on meni pomagal? user posted image

kar je za naredit narediva oba in nihče nikomur ne pomaga user posted image

pa saj živiva oba pod isto streho in ni on pri meni v hotelu user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.8.2007 22:02:55   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: SašaR

Naredi mi vse. 
Hvala mu, da mi naredi vse.

A tebi osebno naredi user posted image

A niste družina, a ne živite v gospodinjstvu trije user posted image

to je tudi meni v oči padlo.

moj mož od doma ni bil vajen kaj narest, ker mu pač ni bilo treba oz mu niti niso pustili. kao ne zna, bo kaj uničil...user posted image  jaz sem ga postopoma navajala na idejo, da je čisto sposoben preobleči posteljo, pomit kopalnico, obesit perilo, it v trgovino... zdaj mu je jasno, da perila ne obesi meni, ampak ga obesi, tako kot bi ga jaz obesila, edino malo bolj natančnouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.8.2007 22:05:47   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Dopolnjujeva se pri vsem. Vse bolj vključeni tudi otroci in kuža user posted image .

user posted image Kaj pa kuža naredi po stanovanju?Pomiva posodo?user posted image user posted image user posted image
No, meni mož ne pomaga...niti to ne bi smatrala za pomoč, ker živiva skupaj navsezadnje.Ampak kakorkoli že..ne naredi nič edino pomaga razmetat stanovanje.user posted image user posted image user posted image Naredi samo, če mu izrecno kaj naročim, da je za naredit.Phe...

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.8.2007 22:25:01   
Tanayya29
user posted image meni moja psička pomaga tako,da mi vse nakup prinese in po potrebi uniči kakšen časopis ali razgrize robčke,včasih skoči v smeti in pogleda kaj je notr,iz koša kdaj prinese umazane cunje,...pa dlako mi redno pušča povsod..user posted image ampak je prava pojava in brez nje bi blo dolgčas....

ups,malo sem zašla....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.8.2007 22:26:17   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

user posted image Kaj pa kuža naredi po stanovanju?Pomiva posodo?user posted image user posted image user posted image

Dobra ideja  user posted image .

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.8.2007 22:33:57   
Anonimen
Po moje jo prej poliže, kot pomije user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
2.8.2007 22:37:10   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Po moje jo prej poliže, kot pomije user posted image user posted image

Ja, poliže tla po kosilu (pod mizo) .user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.8.2007 22:45:14   
Anonimen
Moj si je kot glavno nalogo zadal odnašanje smeti, pojma nimam, zakaj. Mogoče je bilo od malih nog to njegovo opravilo, ampak ... se ne pritožujem. Pa ptičjo kletko ima na čez. To bi bilo pa v glavnem to. No ja, včasih še kuhinjo pomije, pa posodo zloži iz in v pomivalni stroj. Potem pa se res že neha. Aja, pa skuha včasih, ampak seveda, ko se mu zazdi.
Sicer je pa zelo pozoren in mi vse, kar bi bilo treba naredit, pokaže in pove.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.8.2007 23:12:11   
Anonimen
Na to vprašanje bi moral odgovoriti moj Kamikaza - koliko JAZ njemu "pomagam" pri gospodinjskih opravilih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.8.2007 23:21:44   
komarka
zame je gospodinjsko opravilo samo kuhanje in pomivanje posode. Si je izbral poimivanje. pri ostalih stvareh morva met pa seznam, da ne bo kateri dvakrat za povrstjo likal, ker mu je drugi foušuser posted image user posted image
Mam sreco, da ful rad puca in zlaga, najraje pa obesa perilo...je pa tok natancen, da vsake toliko dobim kazensko za rametano mizouser posted image

No, tko je zdej, k sva v garsonjerci in noben ni dolg v sluzbi. Potem si bova pač razporedila glede na čas...ce po pa kdaj bajta, pol pa ni sans da on se kej dela v hisi, k je tok rad zuni...no, predvidevam. Do takrat bomo pa tud ze otroc pomagaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.8.2007 23:26:26   
Anonimen
Ženska dela? Da ti meni, ženska, povej definicijo, kaj so ŽENSKA dela. Da jaz, nevednica, to slišim, lepo prosim. user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 45
2.8.2007 23:27:34   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A Kamikaza je pa potem ženska? Ja, saj se zadnje čase res obnaša tako, kakor da bi imel PMS. user posted image

Ja, čisto možno ,da sta malo zamenjala te vloge..ki veljajo po družbenih normativih za ženske in moške.Jaz bi imela tudi tako...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.8.2007 23:40:30   
Marogica
Moj mož KOMAJ čaka, da mi lahko pomaga. Jaz pa sedim in si v MIRU enega prižgemuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.8.2007 23:47:16   
Marogica
No, saj Tiger kar "rad" pomaga, to ne morem rečei, da ne. Samo puli se pa za delo ravno ne. Jaz pa tudi ne. Zato pa se tako dobro razumevauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.8.2007 23:48:53   
Anonimen
Me veseli, da midva s Kamikazo nisva edini takšen par na svetu. user posted image  Rajši oba skupaj enega v miru prižgeva (jaz ob kavi, on ob pivu), kakor pa da se "druživa" v kuhinji - eden pri štedilniku, drugi pri pomivalnem koritu. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
3.8.2007 12:09:39   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen
Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. user posted image

Hehe, ko sva se spoznala, sem precej več vedela o šraufanju avtov, pa tudi pleskala sem že večrkat kot on. no, se je pa zdaj že precej naučil, je pa še vedno hecno, ko greva recimo kupovat vbodno žago za moj rd, hehe, pa se vsi pogovarjajo z njim, on pa zbegano gleda - dajte to njo vprašat, kok mora met obratov oz. v tem primerov vbodov...user posted image Ampak je pa res, kjer rabiš surovo silo (fizično moč), tam jaz nimam kaj praskat... Pleskala stanovanje sva pa skup, ploščice v kuhinji sem pa sama položila.

Sicer pa vse vsakdanje stvari delava skup, kuham jaz zelo rada in pri tem mi res on pomaga, ker je tako obema prav, pa zdaj sva že tako uigrana, da sploh ni več treba nič rečt, kar začneva oba delat... V trgovino greva 1x/14 dni in oba skup, vmes pa na tržnico ob sobotah tudi oba skup. V pomivalca oba nalagava, jaz malo več, on pa od user posted image dalje hodi v klet po vse, kar manjka - sicer mi klet ni problem, mraz pa, pa vmes se je malo bal, da bi pretežko iz kleti nosila...
Ko sem bila user posted image , je zahteval, da ga naučim prat in sem ga, kaj se bom bunila, če sam hočeuser posted image , odkar je tu še user posted image , je hotel, da ga naučim še likat - in je sam zlikal vse plenice zadnjič (se je pa potem zelo strinjal s tem, da ne uporabljava bombažnih, ampak "pamperske" heheuser posted image )

Sicer je bilo pranje in zlaganje perila moje delo (likala prej skoraj nisem, kaka njegova srajca tu in tam...), kuhanje tudi v gl., pa razni seznami, kaj rabiva za kam itd... (sliši se nič, pa se nabere, da poskrbiš, da nikoli ničesar ne pozabiva...),  pa šivanje in take zadeve... pomivanje tal in wcja pa njegovo, pa smeti tudi on nosi dol, to pa zato, ker sam tako hoče, ker jih strogo ločujeva in potem jih tehta in potem gleda, katerih smeti imava koliko (ima celo tabelo in vse po mesecihuser posted image - vsako tele ma svoje vesele pravim jaz temuuser posted image ). Meni je prav, smeti nikoli nisem marala nosit, na sploh mi "umazana dela" niso všeč, njemu je pa vseeno... Psa voziva oba na sprehod, tamalo cartava oba, dojim jo pa res samo jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?