ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. Hehe, ko sva se spoznala, sem precej več vedela o šraufanju avtov, pa tudi pleskala sem že večrkat kot on. no, se je pa zdaj že precej naučil, je pa še vedno hecno, ko greva recimo kupovat vbodno žago za moj rd, hehe, pa se vsi pogovarjajo z njim, on pa zbegano gleda - dajte to njo vprašat, kok mora met obratov oz. v tem primerov vbodov... Ampak je pa res, kjer rabiš surovo silo (fizično moč), tam jaz nimam kaj praskat... Pleskala stanovanje sva pa skup, ploščice v kuhinji sem pa sama položila. Sicer pa vse vsakdanje stvari delava skup, kuham jaz zelo rada in pri tem mi res on pomaga, ker je tako obema prav, pa zdaj sva že tako uigrana, da sploh ni več treba nič rečt, kar začneva oba delat... V trgovino greva 1x/14 dni in oba skup, vmes pa na tržnico ob sobotah tudi oba skup. V pomivalca oba nalagava, jaz malo več, on pa od dalje hodi v klet po vse, kar manjka - sicer mi klet ni problem, mraz pa, pa vmes se je malo bal, da bi pretežko iz kleti nosila... Ko sem bila , je zahteval, da ga naučim prat in sem ga, kaj se bom bunila, če sam hoče , odkar je tu še , je hotel, da ga naučim še likat - in je sam zlikal vse plenice zadnjič (se je pa potem zelo strinjal s tem, da ne uporabljava bombažnih, ampak "pamperske" hehe ) Sicer je bilo pranje in zlaganje perila moje delo (likala prej skoraj nisem, kaka njegova srajca tu in tam...), kuhanje tudi v gl., pa razni seznami, kaj rabiva za kam itd... (sliši se nič, pa se nabere, da poskrbiš, da nikoli ničesar ne pozabiva...), pa šivanje in take zadeve... pomivanje tal in wcja pa njegovo, pa smeti tudi on nosi dol, to pa zato, ker sam tako hoče, ker jih strogo ločujeva in potem jih tehta in potem gleda, katerih smeti imava koliko (ima celo tabelo in vse po mesecih - vsako tele ma svoje vesele pravim jaz temu ). Meni je prav, smeti nikoli nisem marala nosit, na sploh mi "umazana dela" niso všeč, njemu je pa vseeno... Psa voziva oba na sprehod, tamalo cartava oba, dojim jo pa res samo jaz
|