Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 14:36:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko. Mi tak praznujemo rojstne dneve.
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 17:03:31
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz (zaposlena sem v šoli in to ponavadi za eno leto) ponavadi ob odhodu ne častim, ker vedno upam, da pridem septembra nazaj. Je pa tako, da se zadnjič vidimo ponavadi v začeku julija, potem je pa uvodna konferenca konec avgusta. Takrat pa, če imam novo službo, moram itak bit že v novi šoli, čeprav sem zaposlena še v stari. Letos jim pa bom mogoče nesla nekaj sadja in kako pecivo, če me bo glih imelo. Ker so bili tako dober kolektiv.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 20:37:13
|
|
|
|
k1
|
bi naredila enako kot tanikaa
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 20:41:56
|
|
|
|
kawasakica
|
pri nas je v navadi, da gremo ob rojstnih dnevih in podobno ven jest.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 3.8.2007 13:45:54
|
|
|
|
2mama
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko. Mi tak praznujemo rojstne dneve. tako sem tudi jaz vedno do zdaj nardila.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 3.8.2007 13:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tudi. Pa se še iz prejšnjih služb s sodelavci še vedno dobivamo PO službi. Tudi ko so drugi s firme odhajali smo se vedno zunaj dobili, ker nas je ob mojem odhodu zasačila Grozilda. Ob 19:00 v posl. prostorih
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 4.8.2007 10:03:45
|
|
|
|
frutka_
|
Čestitam za novi job! Jaz bi ziher kaj častila, kakšen narezek ali kračo. Običajno imamo take zadeve kar v službi ali pa ob kakšnih pedagoških konferencah, ko obveznosti združimo s prijetnim in je večina sodelavk prisotnih.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 6.8.2007 9:48:04
|
|
|
|
MINEJA
|
Hvala vam za predloge! Saj sem tudi sama o tem razmšljala ... Torej narezek, pijača, sadje, sladica, ....To bo to ... LP!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?