Bradavice (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Bradavice (2.8.2007 13:39:34)

Pred dnevi sva s partnerjem oba opazila, da imava enake vrste pikic na zgornjem delu genitalij, torej na koži, ne na sluznici. In imava jih na istem mestu, vsak štiri. Sicer so najprej izgledale kot vodni mehurčki, zdaj pa postajajo bolj kožne barve z bolj trdno skorjo. Ali so to bradavice?
Vem, da se prenašajo s spolnimi odnosi, samo midva nisva imela drugih spolnih partnerjev. Zagotovo lahko trdim, da me ni varal, saj sva odkrita en z drugim in ker je sam načel temo o bradavicah in mi jih pokazal.
Je pa ena stvar: že več let jih ima moj brat. So mu jih že žgali, pa so se ponovile. Ali je možno, da bi se midva nalezla od njega, ker sva spala v njegovi postelji. Da ne boste mislile, da gre za zajebancijo...res sva spala v njegovi sobi v tej vročini, ker ima klimo, on pa je veliko službeno odsoten. Ali je možno tako prenašanje ali morda preko WC-ja?

Kako se to zdravi? Kako to vpliva na zanositev? Ali sploh lahko sexava? Se bodo prenašale še naprej? Najbolj se bojim, da se mi ne bi naredile notri v vagini, ali njemu na spolnem udu, da ne bi nastale na sluznici? Ali naj raje sedaj sexava s kondomom, dokler mi g. ne potrdi, zakaj gre?

Jaz več ne vem....panika naju grabi. Pomagajte!

kodrana -> RE: Bradavice (2.8.2007 14:29:36)

oj.
kaj pa če gre za herpes? če so bili najprej mehurčki.
če nista menjala partnerje? ne vem. ne zdi se mi najbolj možno, da jih lahko dobiš prek postelje? prek wc-ja se lahko prenesejo genitalne uši, za bradavice pa nisem še slišala. po moje mora bit stik direkten.
pojdi do g. in ti bo on najbolj točno povedal.
sama sem tudi enkrat zapaničarla, k se mi je neki spustil, pa je g. rekla da ni nič takega, dobila canesten in blo vse ok.
lahko je tudi nekaj čist nedolžnega.
nimam izkušenj s tem, mogoče bo kdo drug vedel kaj več povedat. sama pa bi šal čim prej h g., da se en bi preveč grizla zaradi tega.
srečno.

Stran: [1]