|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bolezen KOPB
1.8.2007 22:21:18   
Anonimen
Ampak sem imela kar pet preiskav,da so ugotovili kaj je narobe.Ker tukaj pri nas delajo samo rentgen pa spiriometrijo kar ne pokaže dosti nič.Potem so me pa poslali v ljubljano-golnik tam me zaprli v neko komoro kjer so mi zapirali zrak pa vsega vraga.Šele tam so odkrili to bolezen.Pa mi je niti nebi,če nebi imela še zraven astme pa neke alergije.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.8.2007 22:21:33   
Marogica
Da te potolažim-moj oče je star 80 let, nehal je pa kaditi pri 60-ih. Je pa res, da so mu to bolezen odkrili pred "kratkim"(torej nekaj let nazaj-ne vem točno kdaj), kajti pred 20 letimi, je še niso poznali. Morda jo je imel že prej. Kdo ve?

ANonimna, me je kar groza, ko to berem.  Nič kaj fajn zadeva. Moj oče se komaj preobleče, ker nima sape in ne zaradi starosti, ker je drugače zelo vitalen tip.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.8.2007 22:24:34   
Anonimen
Mene je kar strah kaj bo z mano dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.8.2007 22:28:22   
Anonimen
Kolko sem brala se dobi nelo zdravilo ampak me prav zanima ali to zdravilo zdravi tudi pljuča ali samo lajša dihanje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.8.2007 22:33:37   
Anonimen
Hudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2007 22:35:51   
Anonimen
Res nati ne morem verjet,da sem ravno jaz tista,ki me je moglo to doletet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.8.2007 22:36:26   
Anonimen
Zdaj pa sem se izdala.No saj nima veze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.8.2007 22:37:27   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene je kar strah kaj bo z mano dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

ANonimna, pozanimaj se resnično, kakšne so tvoje možnosti v bodočnosti. Možno je, da je pri mladih ljudeh drugače...no vsaj upam zate...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.8.2007 22:38:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa še bolj

Upam, da se držiš dobro. Pozanimaj se vse glede tega pri osebnem zdravniku.

Mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.8.2007 22:42:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Zdaj pa sem se izdala.No saj nima veze.

Saj se ne rabiš skrivati.. Hudo mi je zate, ker si drugače super punca..

Drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
1.8.2007 22:50:29   
Anonimen
No ja zdaj,če sem se že izdala lahko povem vse.Diagnoza:KOPB,kronična astma in alergija na kalij,dve vrsti zobnega materiala,migrena.
Kaj še drugega mi zaenkrat niso ugotovili.
Čakam uz bezgavk-še enkrat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
1.8.2007 22:53:56   
pika30
Ojoj, res hudo ,nevem kaj naj ti napišem ti pa pošiljam. user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.8.2007 7:44:57   
Erdbeere
ojej...me je kar groza...punca drži se, druzga ti žal ne znam povedat user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.8.2007 8:04:03   
Anonimen
Ojej, vojakinja, ljuba dušauser posted image  A ni ta bolezen "rezervirana" za starejše? Sori, če neumnosti sprašujemuser posted image  Drži se in pazi naseuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.8.2007 8:18:56   
Anonimen
Ja Žabonka smrt je tudi rezervirana za srarejše ampak usoda ne izbira.
Jaz mam srečo,da so mi odkrili še pravočasno čeprav se bojim kako bo napredovala.Navadno odkrijejejo,ko je žal prepozno.Res,da imajo to bolezen kao starejši ampak je vprašanje kako dolgo so jo imeli preden so jim odkrili.
Jaz sem šla na preiskave za čisto tretjo stvar in eto mi odkrijejo nekaj čisto desetega.????Saj po eni strani dobro,da mi so.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
2.8.2007 8:29:32   
Anonimen
Vsekakor je dobro, da so ti odkrili, ker se boš lahko hitreje začela zdravit. Je pa nepopisen šok, ko izveš, da imaš kronično bolezen - vem iz lastnih izkušenj. Kakorkoli - pazi naseuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
2.8.2007 8:30:30   
Anonimen
Hvala punce za spodbudne besede.Pomaga,ko veš,da je nekdo s teboj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.8.2007 13:09:27   
sneška_
Vojakinja takole.Moj oči ima isto bolezen kot ti pa na vrh štirije infarktov pa še dve operacije srca. Sicer živi na dieti in sem se tudi jaz navadila da tako kuham in  skoro 20 let smo na takšno hrano in morem še povedati da živi kar normalno.Dela še psihično je zelo aktiven ampak fizične zadeve ne dela ker mu zmanjka zraka kar je posledica kajenja in te bolezni .

Pa ti zmanjši ali nehaj kaditi pa  poskusi živeti čim bolj normalno življenje .

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.8.2007 13:51:13   
purple
Najhuje je, ko izveš za diagnozo. Tudi sama sem ga doživela kakšno leto nazaj ( drugačna diagnoza, ampak tudi neozdravljiva). user posted image

Drži se, sčasoma bo lažje, samo način življenja je potrebno prilagoditi.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.8.2007 18:05:03   
Anonimen
Ja saj ne nameravam tak hitro oditi,ker še mam kar dosti za povedat na rr-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
2.8.2007 18:42:26   
purple
Vsekakor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.8.2007 18:48:28   
daddy
   Uf, to je pa res full bad, no .... ne vem ti druga rečt kot drži se, zdrži, ne se dat .....
  Shit. Res ni fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.8.2007 19:13:50   
snake
vojakinja, razumem te, ker so tudi meni dve leti nazaj pri komaj dvajsetih letih odkrili bolezen na črevesju, iz katere se zelo rad razvije rak.....

ampak jaz se ne dam in živim kot se le da lepo, probam se ne sekirat in takouser posted image

ozdravit se ne da, ampak veliko lepega nas še čaka..........

vojakinja sem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.8.2007 11:06:22   
Shorty_
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.8.2007 11:12:33   
Serendipity
Vojakinja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se! Ni konec vsega. Je težko ampak misli pozitivno, preštudiraj vse možne variante in bori se proti tej bolezni...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!