Kako odvaditi????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mammika -> Kako odvaditi????? (12.11.2004 21:41:14)

Kako malčka odvaditi od hranjenja ponoči???Moj mali naj ne bi več jedel ponoči.Okoli 6-ih se zbudi mu dam flaško pol pa nazaj zaspi do 8 ali do 9-ih. A pozna katera kako zvijačo ali postopek kako ga odvaditi od flaške???????
Help!!!!!!!!

Anonimen -> Kako odvaditi????? (12.11.2004 21:51:39)

Saj ob šestih pa res ni več ne vem kako zelo ponoči! Če spi od zvečer do šestih, je to super! Tega hranjenja ob šestih ga po mojem ne boš mogla ti odvaditi, če se bo, se bo sam. Moj se je. Sicer se spomnim, da je bilo kar naenkrat potem na sporedu zbujanje in hranjenje ob petih, da me je že malo skrbeelo, ja kaj, a zdej po vsakič prej, pa je minilo. POčasi se začnejo zbujati skozi kasneje, samo malo časa še rabijo, saj so še majhni.

mammika -> Kako odvaditi????? (12.11.2004 21:56:58)

Ja sej včasih se zbudi ob 4,3 včasih ob 6 odvisno je od dneva.Se pa zbuja tud vmes samo takrat mu pa dam čaja za pit.....Vem da so majhni ampak nekje sem zasledila članek o tem kako otroka odvaditi od tega....
LP:sloncek:

SANDY -> Kako odvaditi????? (13.11.2004 8:06:41)

mammika, mi smo že pol leta nazaj tamali začeli dajati sok ponoči. NA začetk sem ji dajala flaško zravn povštrčka s sokom, pa ni vedla kaj nej z njo, potem kmalu je pa vidla da sama lahko vzame flaško in pije. PA še danes je tako-tamalo aventova flaška v postelji in če se zbudi vzame in pije. Če je pa ne najde, pa jok-pa ji jo midva najdeva ;)

:sloncek::sloncek:

kimi -> Kako odvaditi????? (13.11.2004 12:02:47)

mmamika moj se ob 10 zvečer napoka ter spi do 6 zjutri se zbudi je in včasih nazaj zaspi do 8-9. Če pa se zbudi okoli 4 ali 5 zjutri mu dam samo dudo notr in spi naprej

Stran: [1]