Riževa sluz (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tajara -> Riževa sluz (12.11.2004 21:04:48)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:Včeraj sem v Arielu kupila riževo sluz od Hippa, ampak zdela se mi je čudna škatla, zato sem šla danes zamenjat to škatlo vendar mi je prodajalka rekla da je to riževa sluz.Zdaj pa ne vem ali ona tako misli da je to riževa sluz!?!? - meni pa se še vedno zdi sumljivo.
Zato vas prosim, če mi poveste kaj mora pisati na škatli.Na moji piše Bio riževi kosmiči od 4 meseca.
Od katerega proizvajalca vi uporabljate riževo sluz?
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden

mala Zala -> Riževa sluz (12.11.2004 21:34:38)

Jaz sem včeraj po nasvetu v DM-ju kupila riževo sluz za zgostitev mleka od Alnature. Imela sem že tudi Reisflocken (rižolino) od Milupe, sem mislila, da je to kaj drugače, pa po moje bistvene razlike ni, razen v proizvajalcu. Mislim, da gre tako pri enem kot pri drugem za riževe kosmiče. Tudi jaz sem mislila, da je riževa sluz nekaj drugega. Morda pa se motim:zmeden2:!!!

Sem ji pa poskušala dati v vse obroke mleka zaradi polivanja, pa bo očitno kar vredu (problem sem opisala pod postom "S čim zgostiti mleko?"). Dam ji pa po tri male žličke v vsak obrok (180 ml vode + 6 žličk A2 + 3 žličke riževe sluzi).

Če nisem preveč radovedna, gre za polivanje?

LP:kuza:!

Stran: [1]