|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravila proti bolečinam
1.8.2007 16:02:51   
Polona31
Ojla!

Punce nekaj me zanima. Z mojim resno razmišljava na bi začela izpolnjevati naročilnico za user posted image . Ker se se moj user posted image  pred dvema mesecema in pol poškodoval in bil po nesreči  ˝zastrupljen ˝z vsemi mogočimi zdravili. Na med. over net sem že pri Pušenjaku prebrala da je pametno z naročilom počakati kakšen mesec ali dva da se telo očisti. Niso pa tam bila omenjena zdravila proti bolečinam. Ker bo pa zdravila proti bolečinam bo moral uživati še kar nekaj časa me zanima me če kateri uporabnik tega foruma ve če imajo ta zdravila kakšen  vpliv na kvaliteto spermijev, na genetsko zasnovo....
Hvala!

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravila proti bolečinam
1.8.2007 19:19:05   
gajka
Če hočeta biti zasigurana, da bo vse OK, počakajta malo. Sicer pa so tudi aspirini in lekadoli tablete proti bolečinam (čeprav blažje), pa še nisem slišala, da bi škodile (manjše doze aspirina morajo celo uživati tisti, ki jih je že povohala kap).

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?