Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lana 5 -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 20:02:43)

Vas moram malo potolazit, ker sem ravno brala temo od Naje 78 (koliko nas je se)in vam moram povedati da res čudezi obstajajo. Jaz sem ziv dokaz!!!!!

Pred enim mesecom oz se manj so mi odkrili pregrado, nato so mi odkrili da nimam desnega jajcnika + nisem imela že dva meseca ovulacije, vsaj na UZ ni bilo nikoli videti in tudi tem. ni nic skakala.
Tako da punce ce je nama ratalo bo tudi vsem vam, jaz drzim pesti:miska::pujs::miska: in :angel::angel::angel:molim za vas da kmalu vse odidemo eno nadstropje visje, ker si ves zasluzimo, da odskakljamo tja.

Veste, ko sem sla povedat moji G, da je bil test:modri::modri:, je rekla da do ne more biti res (ker sem bila brez ovulacije) in ona se danes ne more vrjeti da sem:nosecka::nosecka:.

Tako da ni vse vedno tako kot recejo bele halje, velikokrat naredi narava po svoje.

Zato pa pupike, VELIKO:sloncek::sloncek::sloncek:, ker jaz brez vas ne grem na drugi forum, DAJMO PUNCE V AKCIJO.

sa -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 20:07:24)

:bravo::sloncek:c:bravo::sloncek:e:bravo::sloncek:s:bravo::sloncek:t:bravo::sloncek:i:bravo::sloncek:t:bravo::sloncek:a:bravo::sloncek:m:bravo::sloncek:o

lana 5 -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 20:38:30)

Moja zlata Najci, jaz sem kar OK malo slabosti in veliko spanja , pa bo. Delam samo se ta teden, mogoce se manj. Potem se pa zmenimo za kavico!!!!!

Najci ti samo v akcijo, da bova potem skupi vozile po LJ.

tinkamiška -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 20:59:11)

Lana, joj,kok lepooooo!!!!!:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:

Tinka

Anitka -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 21:28:56)

LANA 5 naša draga!!!!!!

Res sem vesela, da je tudi tebi uspelo in veš jaz že začenjam verjeti v čudeže. J e tolk enih lepih novičk te dni, da moramo verjeti v to! Pa je useplo puncam, ki so žeskorajda obupale, med njimi je bila tudi moja draga prijateljica Pia 73 in poglejte jo danes, pa potem tudi ti. Mislim, da nas je nekdo do zdaj tam gori preizkušal in zdaj je dal znak, da gre zares in bo poskrbel tudi za nas fosilke s takimi in drugačnimi težavami.

LANA lepo nosečnost ti želim in lepo zdravo :duda: Pa pokukaj še k nam iz 9nebesa

Anitka:metulj:

Pia73 -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 23:32:22)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ninca -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 0:00:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lana5

tia -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 0:53:51)

Lana5 tudi od mene ČESTITKE!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čuvaj :duda:.

pa pa

Tia

Bomo kmalu za tabo.

IZADORA -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 6:52:54)

Cestitke LANA!

Res jee, narava bo mimo vseh medicinskih zakonitosti naredila po svoje. Tvoja :duda: se je odlocila, da je cas!

Upam, da pride kmalu cas tudi za nas in se ti pridruzimo.

Pazi nase in na svojo pikico! Iza

neni -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 7:02:15)

Lana :bravo::bravo:

Čestitke in veselo nosečnost ti želimo:rozica:

Neni in :duda::duda::duda:

SašaS -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 8:18:33)

lana5,

veselim se s tabo,....:sloncek:

lepo se imej(ta)...

Anonimen -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 9:07:28)

HOJLAAAAA!ČESTITKE!!! Saj sem že nekajkrat v vaši sobi nakladala o čudežih,jaz verjamem,da se dogajajo.Še enkrat vso srečo za vse mesece nosečnosti in še mnogo sreše v naprej!!!!!!:)-:bravo::duda::love:

GoYa -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 11:50:18)

Četitke. :bravo::bravo::bravo:

In seveda pridemo za tabo.

Lp, GoYa

kimi -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (13.11.2004 12:51:30)

lana pol ti bo cd kmal prišel prav:)-

simonas -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (14.11.2004 19:45:37)

Čestitke Lana, čestitke!!! :bravo::bravo::bravo:

Simona

koala -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.11.2004 10:00:10)

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: lana

Koala

cmokec -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.11.2004 21:32:41)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pa še šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za novo srečko nosečko.

Stran: [1]