lana 5 -> Moje zlate punce, verjemite ČUDEZI OBSTAJAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12.11.2004 20:02:43)
|
Vas moram malo potolazit, ker sem ravno brala temo od Naje 78 (koliko nas je se)in vam moram povedati da res čudezi obstajajo. Jaz sem ziv dokaz!!!!! Pred enim mesecom oz se manj so mi odkrili pregrado, nato so mi odkrili da nimam desnega jajcnika + nisem imela že dva meseca ovulacije, vsaj na UZ ni bilo nikoli videti in tudi tem. ni nic skakala. Tako da punce ce je nama ratalo bo tudi vsem vam, jaz drzim pesti:miska::pujs::miska: in :angel::angel::angel:molim za vas da kmalu vse odidemo eno nadstropje visje, ker si ves zasluzimo, da odskakljamo tja. Veste, ko sem sla povedat moji G, da je bil test:modri::modri:, je rekla da do ne more biti res (ker sem bila brez ovulacije) in ona se danes ne more vrjeti da sem:nosecka::nosecka:. Tako da ni vse vedno tako kot recejo bele halje, velikokrat naredi narava po svoje. Zato pa pupike, VELIKO:sloncek::sloncek::sloncek:, ker jaz brez vas ne grem na drugi forum, DAJMO PUNCE V AKCIJO.
|
|
|
|