tina104 -> RE: jasli - ojojoj (1.8.2007 11:12:57)
|
Vse so ti že ostale povedale. Jaz pa bom dodala še to: glej, imam enako starega otroka kot ti in je že lani septembra šel v vrtec. Mene je bilo ful strah, kako bo, ker je res bil skoz navajen samo na mene in moža, še dedka npr. se je bal. Nikoli prej ni bil drugje v varstvu, moja mama ga je mogoče pazila par krat po 15 min, pa še jaz sem bila skoz v bližini. Poleg tega se je še vedno dojil (še vedno se), jedel je zelo malo goste hrane, ker gosto hrano je začel jest komaj nekje pri 8 mesecih, v glavnem pojedel je mogoče dva obroka dnevno, bil pa je še vedno kak dan, ko se je samo dojil. Tudi zaspat ni znal drugače kot na zizi. V glavnem kriza. Ja, je bila kriza zanj prvi mesec, je precej jokal, potem je mogoče še prve 4 mesece kdaj zajokal, večkrat je bil tudi bolan, ampak zdaj v glavnem gre zelo rad v vrtec. Pride kako jutro,ko reče, da bi bil doma, po drugi strani pa so tudi jutra, ko leti k vratom in v avto, ker hoče it v vrtec. Jaz sem imela srečo, da sem ob uvajanju v vrtec dobila novo službo in nisem imela preveč časa za razmišljat, kako je z malim v vrtcu. Popoldne pa sem si res vzela čas zanj in se mu posvetila, ga cartala... V glavnem, verjetno bo mala kriza, ampak ko se enkrat navadite, bo super.
|
|
|
|