kolo in epiduralna (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lunca77 -> kolo in epiduralna (12.11.2004 14:55:35)

pozdravljene punce!

jaz se še vedno vozim s kolesom v službo (ene 20 minut), če mi le vreme dopušča. mi je namreč veliko bolj všeč na kolesu kot v avtobusu (sem iz ljubljane) pa še ok se počutim. zanima pa me če veste do kdaj je to še priporočljivo oziroma če je kaj nevarno za otroka. vem, da če padem na trebuh ni ravno fino ampak mislim, da so to posebne okliščine. sem zelo previdna in upam, da je otročiček zadovoljen.

imam pa še eno vprašanje glede epiduralne? ima katera s tem že kakšne izkušnje, kakšno je vaše mnenje in kako se boste odločile ve?

hvala in lp lunca 17t/5d :nosecka:

Lunca1 -> kolo in epiduralna (12.11.2004 15:02:45)

Ojla!

Kolo sicer načeloma odsvetujejo, predvsem zaradi možnosti padca ali prehudih tresljajev, če bi slučajno zapeljala v kakšno luknjo ali kaj podobnega. sobno kolo pa je na primer priporočljivo.

Sama sem se odločila za EA, kaj več pa ti bom lahko povedala šele čez nekaj tednov.

Lp od še ene Lunce (37t3d)

SU -> kolo in epiduralna (12.11.2004 18:30:34)

Jaz sem prebrala, da tudi kolesariš lahko - tudi tja do 6. meseca, če si že prej kolesarila. Moraš pa pazit zaradi morebitnih poškodb. Glede epidur. pa ti žal ne morem nič povedat... LP, Saša (18,5/7)

lunca77 -> kolo in epiduralna (16.11.2004 10:17:32)

hvala punce za odgovor.

danes ko je tako lepo vreme nisem mogla kaj in sem se usedla na kolo pa v sluzbo. vozim kot penzionist in se poskusim izognit vsaki luknji.

vsaka moja znanka, ki je kdaj mela epiduralno je bila cisto navdusena me pa vseeno zanima ce ima katera kako slabo izkusnjo. lunca a gres v postojno? moras porocat kako je slo in upam, da bos rodila cimlazje za tebe in za malega.

veliko srece in veselja :nosecka::)-

Lunca1 -> kolo in epiduralna (16.11.2004 19:09:00)

Ne, grem na Jesenice, sem Gorenjka :)-:)-:)-, pa je tam zastonj. Saj se hecam. Je s Kranja bliže do Jesenic, kot pa do Postojne. :bravo:

Lp Lunca

Stran: [1]