Anonimen -> RE: je mogoče to znak (1.8.2007 8:19:14)
|
Jaz na tvojem mestu ne bi čakala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ker sploh ne veš, kdaj jo lahko pričakuješ, če je neredna. In čakati ob neredni menstruaciji, da bo kar uspelo v enem letu, je tudi zgrešeno. Jaz sem imela vse leto le tri. Moj nasvet je; telefon v roke in se naročit pri ginekologu. Če ti ni težko dat nekaj denarja, se naroči samoplačniško pri kakšnem drugem G. Jaz sem do nosečnosti itak hodila enkrat na leto do G in bila samoplačnica in ko sem ji po treh letih povedala, da ne rabim več kontracepcije, ampak da delamo na otroku, me je pogledala in povedala, da imam PCO in da počakamo tri mesece, da vidimo, kako je z mojo menstruacijo in je tri mesece ni bilo, zato sem dobila predpisan dabroston in klomifen in v tretjem ciklu jemanja nam je uspelo. Če bi poslušala nasvete drugih žensk in ginekologov, ki "šparajo" in ti rečejo, če v enem letu ne bo nič, se pa spet oglasite in nato spet napotnica, pa preiskave hormonov, bi še danes čakala na veselo novico.
|
|
|
|