globoke košare za voziček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

lady7 -> globoke košare za voziček (31.7.2007 19:05:54)

Uporabnice globokih košar prosim za vaše izkušnje.

Imam globoko košaro in jane slalom pro.
In ko je gor košara je glede na ogrodje vmes malce "lufta", tako da gre košara malce naprej in nazaj (tak ujčka se lahko). Lufta je najbrz par cm.
Trgovka pravi, da imajo vse globoke košare na vozičkih malce "lufta", kot zaradi "amortiziranja".

Zanima me, ali je to res, in ali košara "pleše" ko je dojenček notri?

dudi2006 -> RE: globoke košare za voziček (31.7.2007 19:35:22)

Živjo,
naša košara je bila čist fiksna[sm=zmeden.gif] tko, da ne vem. Mi smo imeli sicer pega...lahko, da je pri teh vozičkih, ki imajo amortizerje res prou, da majo luft. Poglej še pri kakšnih drugih podobnih vozičkih. Upam, da najdeš pravega[sm=pikapoka2.gif]

frutka_ -> RE: globoke košare za voziček (31.7.2007 19:40:13)

Jaz sem imela PP Culla in je bila košara tudi fiksa, ko je bila nameščena na podvozju. Raje preveri v kakšni trgovini in prosi prodajalko, da ti pokaže kako jo pravilno namestiš.

2 Sraki -> RE: globoke košare za voziček (31.7.2007 19:48:58)

No pri Quinny-ju košara ni čisto fiksna in ima t.i. amortizerje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Aja smo pa bili čisto zadovoljni z njo, tako da zaradi tistega guncanja je čist o.k.

ajdaN -> RE: globoke košare za voziček (31.7.2007 20:34:38)

Mi imamo še navadnega Slaloma (ne PRO) in se košara tudi rahlo gunca. Če košara trdno stoji na vozičku ni noben problem. Mogoče poglej še pri kakšnem vozičku v trgovini - če bo enako potem ni problema.

Ne vem pa kako misliš, da gre naprej-nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Naša se gunca gor-dol.

ajtak -> RE: globoke košare za voziček (1.8.2007 10:01:12)

Sicer vozicek se ni v uporabi imamo pa Chiccota s3 in je vse na KLIK sistem, tako da je kosara povsem fiksna.

Ima pa ogrodje vozicka amortizerje...

Stran: [1]