pety78 -> RE: kaj mi je (1.8.2007 13:51:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Je pa moja sestra ( ki je veljala za ubožico brez keša) prišla z novico, da je njen fant dobil parcelo vredno 50 mio. In me to mal grize. Ne vem a sem nevoščljiva al kaj, samo ni mi fer,da bo ona dobila domačo hišo in skrb za starše, jaz pa se bom obrisala pod nosom! OK, ne štekam čist. Tvoja sestra je dobila....kaj? Hišo od fantovih staršev? Zakaj se boš pa ti obrisala pod nosem? Še vedno vama s sestro pripada hiša od vajinih staršev, ko bo seveda čas za to. Verjetno te mal grize, da je tvoja sestra prišla lažje do hiške, vendar če si bosta vidva s partnerjem lahko privoščila svojo hiško, pozabi na ostale. Moja sestra si je s partnerjem v dveh letih zgradila res super hišo, konec leta se selijo, midva z mojim sva se pa za 20 let zakreditirala, da sva kupila trosobno stanovanje. Je pa res, da je ona na Koroškem, mi pa na Gorenjskem in da so cene zeloooo različne. No, niti enkrat mi še ni prišlo na misel, da bi bila nevoščljiva, .... Tako zelo ji privoščim in se veselim za njuno hiško, kot da bom sama not živela. Jih pa seveda hecamo in strašimo, da bomo velikokrat prišli na vikend pakete, da mora biti all inclusive. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se pa res zelo razumemo. Privošči sestri, pa bo najbolje.
|
|
|
|