pika74 -> Pika74 (15.11.2004 18:43:14)
|
:)-:)-:)-Anitka drva bi pojedla :)-:)- to si dobr napisala. Res je, vzemi kako čokolado. Drugače se pa strinjam z Anitko - popolnoma. Meni je HSG v Lj opravil osebni G, zraven pa je bila še ena dohtarca - ful prijazna in še ena sestra fuuuuuuuuuul prijazna. Ma res, te merkajo, pa sestra me je kar božala po glavi in mi rekla, da ne bo tok hudo in da bo hitr mimo. Jaz sem čutila samo kot menstruacijo in nič bolj. So mi pa dali (ta medicinska sestra mi jih je prinesla v čakalnico) 2 tableti Spasmex forte preden sem šla not. Skratka, nič se ne boj, ni tok grozn, kokr eni govorijo. Jaz sem šla 3. dan na službeno pot v Bosno. Pa sem ga mal žurala tam pozno v noč in ob pol dveh mi je telo reklo, da je čas, da grem počivat. Skratka, malo počivaj prvi in drugi dan. Ne dvigaj kakšnih precej težkih stvari, pa bo vse OK. Ni panike, vse bo OK. Najbolje je, da poslušaš nasvet G. Če te pošlje v PO, pojdi tja, če pa te pošljejo v Lj, pojdi v Lj. Moje mnenje. Saj so dohtarji. Pa ne pozabi na čokolado ali nekaj takega, da se malo pocertaš, ko bo HSG za tabo. Mene je fant pričakal z veliko Milko s celimi lešniki. Mmmmmmm kok je bla dobra, bi šla kr še enkrat na HSG zarad Milke :)-:)-:)-:)-:)-;) Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|