|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mama in sin
31.7.2007 15:54:11   
Anonimen
Sprašujem se, če ni morda sestra zelo močno nagovorila očeta

Ja, taki se najdejo. In ko si enkrat na tem, kaj hitro ugotoviš, da jih je VELIKO  takih.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
31.7.2007 15:58:21   
Anonimen
Ja Kuba tako je. Saj ne rabiva od njih ničesar, vendar me boli, ker vem koliko je mož garal, zdaj se pa sestrin mož hvali, kako bo vse prodal in užival.
Najbolj žalostno je pa to, da edino moj mož pomaga pri njih doma, pa vseeno ni nič vreden, ker se ne morejo sprijazniti, da se je rodil bolan in zaradi česar je bil pri njih celo življenje manjvreden.Zdaj ko nima otrok pa sploh.,Meni je pomembno, da se midva razumeva in sva sposobna delati, da si ustvariva vse pogoje za lepo življenje.Najhujše je to, da mož vsak dan gleda, kako se drugi naslanjajo na njegove žulje.Upam, da bo ostal klub vsemu takšen kot je, da ga ne bodo spravili ob voljo in živce.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.7.2007 16:02:20   
Anonimen
Najbolj žalostno je pa to, da edino moj mož pomaga pri njih doma

Kaj zdej? Ste v stikih, al niste? Ker v prvem postu si napisala precej drugače!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
31.7.2007 16:20:58   
Anonimen
Sem druga anonimna in nikjer nisem napisala, da nismo v stikih.Mož hodi domov pomagat, jaz grem pa zelo redko tja.Vem, da ni prav, da se pusti izkoriščati, vendar nočem vplivati nanj, da ne bo izpadlo, da mu prepovedujem stike.Njegovi starši so, naj se sam odloči.
Pa tukaj zdaj to ni važno, hotela sem samo povedati, kakšne razlike starši delajo med otroci, kar pa ni prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.7.2007 16:26:26   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
31.7.2007 16:41:08   
Anonimen
Jaz sem prva anonimna.

Moj mož bi naj imel delež na hiši, ki ga je tašča brez pogovora dala starejšemu sinu, ker pač ima veliko familijo.
Ko ji je mož omenil, da to ni pravično, je rekla, da je pač zdaj stanovanje njegovo. Sicer je napisano na njo. Potem sva se pa midva hotela rešit podnajemništva in sva predlagala tašči, da proda stanovanje in gremo vsi skupajuser posted image  v nakup hiške z ločenimi stanovanji. To ji ni dišalo ( hvala bogu, zdaj tako mislim) in tudi starejši je rekel, da se ne misli odpovedat deleža pri stanovanjuuser posted image user posted image

Vem za nujni delež, samo ni nujno, da bo sploh še kaj ostalo v njenih rokah ko bo umrla. Seveda sva zdaj najslabša, ker ne hodiva poslušat njeno jamranje. Starejši jo pa dvakrat na teden pride iskat, da jim skuha in otroke pazi.Itak jo samo pripelje in odpelje.
Ma brezveze, midva sva si itak lepo puf zrihtala in sva na svojem. Samo krivica boli, pol pa še slaba vest, da si zapustil lastno mamo. Čeprav ste rekle, da ko  šiša tako mamo. Samo odvisno kakšen si in kakšne stvari so ti v življenju pomembne.
Pol pa tašča reče mojmu, da ne bo nikol nič razumel, ker nima svojih otrok. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.7.2007 16:41:52   
Anonimen
Kaj je Nati, kaj ti ni jasno user posted image žal moram biti anonimna, saj nočem težav.Sem tista, ki je Kubi odgovarjala, ki tudi nima otrok, in ki je napisala, da je sestra dobila, mož pa ne.Zdaj bolj jasno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
31.7.2007 19:25:31   
Anonimen
Oh ja. Moj stari foter (mamin oče) je z besedami, da mora vse podedovati moški potomecuser posted image , prepisal svoje celotno premoženje na stričevo ženo, da ne bi mogla moja mama kdaj zahtevati nujnega deležauser posted image .

Zdaj, ko se je dedku in babici zdravje zelo poslabšalo in potrebujeta pomoč, pa onih dveh hijen (strica in žene) seveda ni več blizu in se stara dva plazita okoli moje mame, ki jima seveda pomaga, saj sta kljub vsemu, kar sta kdaj naredila (veliko veliko slabega), njena starša. Tako pač pravi in njeno odločitev spoštujem, čeprav mi je težko gledati predvsem dedka, ki je res slab človek in je vedno bil.

Vse sorte ljudi hodi po tem planetu....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.7.2007 19:34:17   
Anonimen
Nihče si nebo nič nesel v grob.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.7.2007 22:11:08   
darja72
Darja, zakaj k sreči? Možno tudi, da k nesreči.

Jah Trojči, edinec je in sem pač mislila drugače kot danes, ko vidim, da jima je pogosto malo mar zanj in za vnuke.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.7.2007 23:01:11   
karmy
jaz pa ne razumem zakaj bi se potegoval za dediščino..pa za koga qurca vam to tako pomeni? user posted image madona keri materialisti ste... naj si brat utakne tisto bajto nekam...

men je tud moja mat govorila da me bo razdedla... pa kaj... to še ne pomeni da bom nehala govort z njo... njena odločitev...tak al tak nočem tam živet kjer ma bajto, tak da... mam pa dovolj bratov, ki verjamem da bodo meli take babe ki bi z veseljem v novi bajti živele zastonj..tak da...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.7.2007 23:18:57   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Nihče si nebo nič nesel v grob.

Naposled se lahko podpišem pod tvoj post user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.8.2007 8:38:45   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

jaz pa ne razumem zakaj bi se potegoval za dediščino..pa za koga qurca vam to tako pomeni? user posted image madona keri materialisti ste... naj si brat utakne tisto bajto nekam...

men je tud moja mat govorila da me bo razdedla... pa kaj... to še ne pomeni da bom nehala govort z njo... njena odločitev...tak al tak nočem tam živet kjer ma bajto, tak da... mam pa dovolj bratov, ki verjamem da bodo meli take babe ki bi z veseljem v novi bajti živele zastonj..tak da...

Mislim, da ni toliko "problem" dediščine, kot skozi njo povedati, da ni nič vreden, oz muše enkrat pokazati svoje zaničevanje.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.8.2007 10:51:45   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Nujni delež bo vsekakor lahko iztožil. Sicer pa zelo grdo.

se strinjam, nujni delež mora dobit v vsakem primeru. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.8.2007 11:40:48   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

jaz pa ne razumem zakaj bi se potegoval za dediščino..

tud jaz se v takih debatah ne najdem not. imam sestro, pa mi je čist klinc, zarad mene naj ona pojerba vse, al pa vnuki mojih staršev, al pa kdorkoli. nič ne pričakujem in ničesar nočem. vidim pa veliko ( ogromno pravzaprav ) ljudi, ki se po par let vlačijo po sodiščih zarad dediščine, plačujejo odvetnike, pa ne vem kaj še vse ..... pa tudi taki so, ki starše dobesedno "olupijo" še za živa.
   vsekakor mi je to zadnja stvar, s katero bi se obremenjeval. starši so me spravili skozi mladost, skozi šolo, "do kruha", kot se temu reče. kaj še naj potem pričakujem od njih? zdaj, ko pogosteje obiskujem bolno mamo, si bolj želim, da bi oba dočakala še dolga, dolga leta. ne pa da bi razmišljal, kaj moram pojerbat, ko ju ne bo več.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?