migec -> RE: eno hitro ? (1.8.2007 13:12:54)
|
Vprašanje sem postavila, ker sem prebrala, da če so v kakcu koščki, potem ni pripravljen otrok na uvajanje GH in je treba počakat...prav tako, če so koščki mleka?!?!?[sm=zmeden.gif] Sicer pa zadnji teden ponoči se prebuja na 2 uri (prej samo okoli 3-4 in ob 7; zaspi pa ob okli 21) in pije.Je res, da popoldan nima veliko apetita!Verjetno se zaradi tega prebuja?!?! Danes je bila katastrofa![sm=smiley19.gif]Zbujal se je na 1/2 - 1 ure. Nič mi ni jasno? Včeraj sem mu zvečer dala prvič od Milupe mlečno kašo - mlečni riž (po 4. m) ene par žličk in jih je z veseljem popapal. Potem pa še dojenje. Sem mislila, da bo malo podaljšal prebujanje, saj sem slišala, da je lahko prebujanje zaradi občutka lakote. Razmišljala sem, če sem mu za prvič preveč dala ali če mu ni pasalo nadaljevalno mleko v kašici. Testiran je že bil za alergijo in je nima, ne na mleko ne na jajca. Kaj pa laktozna intoleranca? Čakamo na izvid alergološke, da gremo na testiranje LI - samo to lahko traja in traja...počitnice, namreč! Sem opazila, da če jaz kaj mlečnega pojem, spijem je potem tečko...Ponoči je imel zelo glasne pukce in se je zvijal. Kakec je, kot sem že zgoraj napisala, ok...nima sluzi kot včasih. Tudi zelen ni od pukcev... Mah, ne vem...sem čisto brez energije in ne bi rada tvegala in mu dala ponovno kašico...sicer pa je res, da je včeraj jedel okoli pol 9, zaspal ok. 21.15 in se zbudil že ob 22.45...potem pa prebujanje kot sem prej napisala. Verjetno ni mogla kašica narediti take zmede v želodčku...[sm=smiley13.gif] Skratka, rada bi ugotovila kaj mu je...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|