Tiamo -> Pohvala (12.11.2004 11:30:46)
|
...pohvala leti na mojega ginekologa. :bravo::bravo: Nekatere že veste, da je bil moj ciklus po SS čist zmešan in zmešana sem bila tudi jaz. Prva dva meseca sem ga imela na 22 dni, potem pa zadnja 2 na 28 in 34, če ne štejem vmesnih krvavitev oz. krvavih flekcov. Odlšla sem k G in mi je pojasnil, da je z mano vse Ok, da so vmesne krvavitve posledica stresa :zmeden:. Omenila sem mu tudi, da nevem kako naj si zdaj računam ovulacijo in da sem slišala za pregrade in če on to lahko vidi na UZ. Šla sem na mizo, me je pregledal in je rekel, da pregrad ni videti, če bi bile bi jih opazili že pri postopku abrazije. Pogledal je in ugotovil, da se je moja ovulacija začela in da je moje balonček velik 18m. Ovulacija se začne, ko je balonček velik 17mm in do 28mm. Ovulacija se mi vrši v desnem jajčniku. :ups: Nisem vedela, da ovulacija vsak mesec poteka v drugem jajčniku...se učimo celo življenje.:kuza: Tako, da sem od včeraj pomirjena in res občudujem mojega G, da si je vzel pol ure časa mi vse razložil, pregledal in pojasnil stvari. Tako, da bomo zdajle veselo :sloncek: in ciljali bomo v desno stran, ha:pujs:ha:pujs:. Lp Tia74
|
|
|
|