Pohvala (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tiamo -> Pohvala (12.11.2004 11:30:46)

...pohvala leti na mojega ginekologa. :bravo::bravo:

Nekatere že veste, da je bil moj ciklus po SS čist zmešan in zmešana sem bila tudi jaz. Prva dva meseca sem ga imela na 22 dni, potem pa zadnja 2 na 28 in 34, če ne štejem vmesnih krvavitev oz. krvavih flekcov. Odlšla sem k G in mi je pojasnil, da je z mano vse Ok, da so vmesne krvavitve posledica stresa :zmeden:. Omenila sem mu tudi, da nevem kako naj si zdaj računam ovulacijo in da sem slišala za pregrade in če on to lahko vidi na UZ.

Šla sem na mizo, me je pregledal in je rekel, da pregrad ni videti, če bi bile bi jih opazili že pri postopku abrazije.

Pogledal je in ugotovil, da se je moja ovulacija začela in da je moje balonček velik 18m. Ovulacija se začne, ko je balonček velik 17mm in do 28mm. Ovulacija se mi vrši v desnem jajčniku. :ups: Nisem vedela, da ovulacija vsak mesec poteka v drugem jajčniku...se učimo celo življenje.:kuza:

Tako, da sem od včeraj pomirjena in res občudujem mojega G, da si je vzel pol ure časa mi vse razložil, pregledal in pojasnil stvari.

Tako, da bomo zdajle veselo :sloncek: in ciljali bomo v desno stran, ha:pujs:ha:pujs:.

Lp Tia74

saba -> Pohvala (12.11.2004 11:34:11)

ahaahah tia74 sm se nasmejala, da bosta ciljala v desno stran

ja res je vsak mesec in enega jajčnika....jaz vem da ko sem zanosila sem z jajčecem iz levega.......

bravo naši G. ki so tko pridni in si vzamejo čas. Tudi moj je priden in zelo razumen

en šopek:rozica::rozica::rozica::rozica: za naše G.

lp
saba

tia74 danes pa lepo ciljaj v ta desnega:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Pohvala (12.11.2004 11:37:09)

Zakaj pa ne napišeta, kdo sta, ta dva ginekologa? Saj pohvala je vedno dobrodošla, pa še prav je, da se imena takih dobrih ljudi pojavijo vsaj tule, če že ne drugje.

pupika -> Pohvala (12.11.2004 11:43:59)

Še ena nova stvar, ki je prej nisem vedela, meni se je pa čudno zdelo, zakaj me nikol v obeh ne špika, empak vedno enkrat v enem, drugič v drugem. In upam, da bomo vsi ciljali v pravo stran.

NinaŠ -> Pohvala (12.11.2004 11:45:04)

Ej punca, veselo na delo:sloncek:, pa po desni tko kt smo se v avtošoli učili... LP

Tiamo -> Pohvala (12.11.2004 11:50:48)

Splišni evo pišem (samo da ne bom kršila kakšnega pravila :pujs::pujs: ) dr. Franjić.

:kuza::kuza:......ja seveda Saba in NinaŠ bomo v desno :bravo::bravo::bravo: se bom držala desnega pravila, moj je, pa itak, po poklicu voznik in mora upoštevati pravilo, samo upam da bo zadel zeleni val, ob rdeči luči bom :((

:sloncek: Tia74 :sloncek:

koala -> Pohvala (12.11.2004 12:03:25)

No če že hvalimo ginekologe, bom pa še jaz mojega zares zlatega dr.Reljiča, ker si vedno čas za svoje pacientke vzame, pa še strokovnjak za neplodnost je, tako da :bravo: :bravo: zanj.
Koala

saba -> Pohvala (12.11.2004 12:19:12)

Dr. Vitezica

eno:rozica: za njega pa za njegovo ambulatno sestro, ki je pravi9nebesa

anajmad -> Pohvala (12.11.2004 20:58:10)

Jaz pa o njem nimam dobrega mnenja.Blago se samo hvali.Meni ni opazil 5 mesecev miomov.In končni rezultat:rodila v začetku 6.meseca mojga sinčka, ki je sedaj med:angel:
V življenju temu človeku ne oprostim te šlamparije.To moraš samo doživeti.
lp D.

anajmad -> Pohvala (12.11.2004 20:58:48)

Mislila sem Vitezico.

Anitka -> Pohvala (12.11.2004 21:36:16)

No pa bom še jaz mojo G pohvalila, ki se res zavzame za pacinetke in jim z veseljem pomaga in to mi bo z veseljem potrdila tudi Bojana 26... To pa je dr. Kous-Škaličeva.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka:metulj:

pika74 -> Pohvala (12.11.2004 21:42:13)

Jst bi pa mojga G tud rada pohvalila.
To je dr. Drobnič. Je res en stručko. Vse obvlada od navadnih pregledov, PAP III tud "obdela" pa vse do HSGja al pa laparoskopije in histeroskopije, spermiograma in še česa. Res se zavzame za pacientko in dela natančno in previdno, skratka pravi profič.

Evo eno :rozica: za njega.

Lp
Pika74
:metulj:

Stran: [1]