Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj opazite prvo pri človeku... 30.7.2007 23:00:33
|
|
|
|
sonce in smeh
|
Mene pa zanima kaj ste prvo opazili pri punci/fantu, ko ste se zaljubili vanj/vanjo? Ali ste opazili njegovo/njeno lepoto, prijaznost, ustrežljivost, ste jo opazili pri kakem delu, ki ga je dobo naredila, ste jo občudovali pri čem, kar je za ženske skoraj nemogoče, ste bili na kakšni njeni zabavi, in se je odrezala kot odlična gostiteljica, ali ste jo opazili kje s kakšnim majhnim otrokom in ste takoj rekli to bo mamica mojih otrok?!? Zanimajo me vaši komentarji... prosim za odgovore tako ženske, kot moške... lp
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 30.7.2007 23:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
oči in mimika telesa
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 30.7.2007 23:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jaz sem se vanj zaljubila že ko sva bila stara 15 let, torej takrat sem definitivno gledala samo videz. Drugič pa sva se zaljubila pri 18ih, najbrž spet videz in kemija. Ljubezen pa pride potem, ko zaljubljenost mine.
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 30.7.2007 23:03:06
|
|
|
|
rija
|
temperament in smisel za humor.....to je bilo pri mojem zdajšnjem....
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 30.7.2007 23:09:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
kompletna zunanja embalaža, ker če mi ta ne bi ustrezala, se ne bi spustila v daljše čvekanje z njim in spoznavanje njegove "notranjosti" ufffffff kje je že to
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 8:15:01
|
|
|
|
zungi
|
Ja, njegove prodorne oči in full lepe zobke .
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 8:17:51
|
|
|
|
srki
|
Njegova vizualnost, kaj več itak pozneje izveš (karakter).
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 8:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
cela skladnost šloveka od zunanje skladnosti in ne lepote da ne bo pomote, pa do njegovega smisla za humor, sposobnost pogovarjanja..zelo me je pri mojem fasciniralo to da zna risati in da ima lepe roke - zame zelo pomebno. se mi gravžajo tipo s pogriženimi, zašmiranimi al ne vem kako čudnimi rokami.
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 8:25:23
|
|
|
|
Magi*
|
v oči mi je padel seveda po zunanjem izgledu (zdaj al je lep al ne, sploh ni nvažno. meni je . vsake oči majo pa itak svojga malarja, a ne?). če pa ne bi bilo nič od znotraj, pa bi tam tudi ostalo. tako pa se je razvilo ...
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 8:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Usta. Privlačijo me majhna usta. In oči. Lesk v očeh, smejalne gubice okrog oči, To najprej opazim na človeku. Na znancih in neznancih. Kaj pa sem opazila na svojem partnerju in zakaj sva skupaj, je pa že drugo vprašanje.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 31.7.2007 8:28:31 >
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 9:08:06
|
|
|
|
*alja*
|
Nevem kaj me je prvič privlačilo, ker sem bla prvič po treh letih šole pijana in takrat glih sem spoznala njega ! Vglavnem drugi dan pa ga sploh nisem prepoznala, je on prišel do mene, tako sva potem začela najina srečanja. Potem me je pa privlačila njegova odločnost, smeh, oči, ( motlo me je samo da je svetel, so me vedno privlačili črnolasci ), no vsega pa itak ne moreš imet !
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 9:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Višino
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 9:32:44
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Višino In dolžino ter debelino
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 9:41:08
|
|
|
|
silvya
|
Oči, pogled. Je še danes po 16- ih letih enako. Silvya
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 10:27:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Roke.
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 10:30:20
|
|
|
|
mišk
|
Višina in dolgi lasje!! Ja, pa veeliiikeee oči!
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 10:41:56
|
|
|
|
Tonchka
|
Postavo, roke, drugače pa smisel za humor.
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 10:59:26
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 kompletna zunanja embalaža, ker če mi ta ne bi ustrezala, se ne bi spustila v daljše čvekanje z njim in spoznavanje njegove "notranjosti" pri meni je bilo tudi tako - jaz sem se zaljubila na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 11:50:29
|
|
|
|
purple
|
Pri prvem srečanju se mi je zdel smešen. Pozneje pa njegov pogled, njegova ritka, njegove besede, dejanja.....pa sem se zaljubila.
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 12:28:01
|
|
|
|
piščanc
|
iskrice v očeh ... in sem bila njegova za vedno
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 13:33:55
|
|
|
|
ronja
|
Prvo sva bila eno leto prijatelja... Zaljubila sem se pa v njegov smisel za humor, seksi ustnice, bistrost, noro postavo, pogum, krasne učke, borbenost,... Ma, je bilo kar vse v kompletu, se mi zdi Začaral me je pa med plesom, čeprav sicer sploh ne pleše - no, na srečo je zame naredil izjemo, hehe
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 13:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Glas.
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 13:45:18
|
|
|
|
gojska
|
Ko sva se prvič videla, so naju posedli tako skupaj, da ga nisem mogla niti dobro pogledat. So se pa iskrice kresale.
|
|
|
|
RE: Kaj opazite prvo pri človeku... 31.7.2007 13:52:45
|
|
|
|
jade1
|
Najprej sem opazilo, da je edini trezen v množici. (Razen mene seveda ) Drugače pa izgled in to, da čudovito poje.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?