barbi g -> RE: Amb. za patološko nosečnost (11.8.2007 23:22:15)
|
Pa še moja izkušnja s patološko ambulanto.Mene je tja napotila moja G v 36 tednu,zato da me bodo od takrat dalje spremljali oni.Tam pa mi je G naredila UZ in ugotovila ,da ima ena dvojčica cisto v trebušni votlini ,veliko 3krat3 cm.Naročila me je za naslednji teden pri dr .Cerarju ,ker on bolje obvlada dvojčke in me vso prestrašeno ,brez razlage poslala domov.Ko sem doma malo prišla k sebi ,sem takoj poklicala mojo G.Drug dan mi je delala UZ ona .Cista je bila velika že 4krat4 cm,predvidevala pa je, da bi lahko bila na jajčniku ali na ledvičkah.Še bolj me je grabila panika,ki pa sem jo morala krotiti še cel teden. Ko sem prišla naslednjič je pa delal UZ dr.Cerar,ka pa je takoj videl da je to cista na jajčniku,da to ni nič tako groznega,da bo po porodu verjetno atrofirala.In res ,dan po rojstvu so pupiki delali UZ in ciste ni bilo več. Zelo je odvisno na katerega G naletiš.Meni bi bilo nekaj živčkov (ki jih zdaj nujno potrebujem)bilo prihranjenih ,če bi mi G takoj razložila,kaj naj bi tista cista bila. Pozdravček in srečno!
|
|
|
|