|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška sladkorna - vedno lačna
30.7.2007 20:41:05   
mana25
Pozdravljene!
Noseča sem 20t in sem dobila to nosečniško sladkorno.Vse vredu ampak jaz sem kar naprej lačna in dieta,ki bi se je morala držat mi niti malo ne odgovarja.Imam 6 obrokov na dan ampak mi je še vseeno premalo ker je hrana zanič in 2x na dan ko si lahko privoščim sadje mi nabije sladkor in se ga ne rešim!!! Izgubljam živce pa ravno zdaj ko sem že na pol poti in veliko nosečniških tegob sem že dala skoz ampak ta me spravlja v takšno jezo da ne morem povedati!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image In to ko mi vsi pravijo potrpi saj je za otroka dobro mi nič ne pomaga,samo jezi me še bolj.Vem da je dobro kaj pa zamene?Lačna,jezna to pa verjetno ni dobro!?
Sprašujem če je katera imela podobne težave in če pregrešim to dieto kaj se lahko zgodi z otrokom in kaj z mano?Res bi vam bila hvaležna za bilokakšne izkušnje!!!!!

Hvala že vnaprej

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 30.7.2007 20:49:33 >

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška sladkorna - vedno lačna
30.7.2007 20:57:15   
Anonimen
Jeza ti ne bo pomagala. Tule sta dva linka, sicer pa če v iskanje vpišeš diabetes, ti vrže ven malo morje tem.

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=861669&mpage=2&key=

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=853478&mpage=1&key=diabetes&#854438

(odgovor članu mana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečniška sladkorna - vedno lačna
30.7.2007 21:11:29   
alfa
Glede na to, da si komaj na polovici nosečnosti ter ti že po sadju sladkor precej poskoči bi se na tvojem mestu kar lepo držala diete.
Sama sem imela GD od nekje 28t dalje pa še to v bolj "blagi" obliki, vendar se spominjam, da je bila dovoljena zelenjava (pa krompir ni zelenjavauser posted image ) v neomejeni količini in pa gibanje. V glavnem počni nekaj, da se zamotiš.
Ker je bila tudi meni dieta najprej muka, sem bila, kolikor se je dalo, v gibanju, da sem pozabila na to, da sem lačna in ko je bil čas za malico sem včasih kar v avtu žulila kruh, sir, paradajz in vodo ter sem se proti koncu nosečnosti ob takih in podobnih malicah že pošteno zabavala.

Kar se tiče vpliva GD na plod malo pobrskaj na netu, bolj nakratko, od predebelega ploda in s tem težave na porodu pa do mrtvorojenega (tko bolj grdo napisano).

Kolikor se spomnim je kar nekaj nosečnic z D in GD na tem forumu in najbrž ti bodo bolj v pomoč od mene. In pa na internetu je ogromno napisanega, nejdejo se tudi kakšni recepti pa ne sosednjem forumu imajo diabetiki tudi svoj forum.

Ja, res je, zgleda grozno na začetku ampak za tisto štruco, ki pride na koncu je vredno.......

Evo nizke cukre ti želim pa en LP

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?