Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniška sladkorna - vedno lačna 30.7.2007 21:11:29
|
|
|
|
alfa
|
Glede na to, da si komaj na polovici nosečnosti ter ti že po sadju sladkor precej poskoči bi se na tvojem mestu kar lepo držala diete. Sama sem imela GD od nekje 28t dalje pa še to v bolj "blagi" obliki, vendar se spominjam, da je bila dovoljena zelenjava (pa krompir ni zelenjava ) v neomejeni količini in pa gibanje. V glavnem počni nekaj, da se zamotiš. Ker je bila tudi meni dieta najprej muka, sem bila, kolikor se je dalo, v gibanju, da sem pozabila na to, da sem lačna in ko je bil čas za malico sem včasih kar v avtu žulila kruh, sir, paradajz in vodo ter sem se proti koncu nosečnosti ob takih in podobnih malicah že pošteno zabavala. Kar se tiče vpliva GD na plod malo pobrskaj na netu, bolj nakratko, od predebelega ploda in s tem težave na porodu pa do mrtvorojenega (tko bolj grdo napisano). Kolikor se spomnim je kar nekaj nosečnic z D in GD na tem forumu in najbrž ti bodo bolj v pomoč od mene. In pa na internetu je ogromno napisanega, nejdejo se tudi kakšni recepti pa ne sosednjem forumu imajo diabetiki tudi svoj forum. Ja, res je, zgleda grozno na začetku ampak za tisto štruco, ki pride na koncu je vredno....... Evo nizke cukre ti želim pa en LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?