Po popkovni kili... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kimi -> Po popkovni kili... (12.11.2004 8:15:36)

Moj:duda::modri: je imel popkovno kilo meni se zdi da je sedaj veliko boljše la da mu popek ni popolnoma zlezel nazaj notri. Kot je meni babica (moja) govorila izgleda popek kot da je narobe zavezan. Ne vem kakšen je drugačen izraz. Ali se je kateri to pojavljalo kot meni ali se jim je popek popolnoma lepo zarasel kot ga imajo skoraj vsi:duda:?

Anonimen -> Po popkovni kili... (12.11.2004 8:53:22)

Takrtat, ko se je rodil moj Tibor, so v kranjski porodnišnici popke zamrznili, tako da so imeli otroci že v porodnipnici , ko smo jih prvič previle, čisto normalne popke, kot pač odrasel človek.

zmaga -> Po popkovni kili... (12.11.2004 12:35:47)

Ojla !

Naša Iza je po rojstvu imela popek zelo ven- izbočen in je zdravnica na prvi posvetovalnici rekla, da je to popkovana kila in da ni nič hudega, pa da naj naredimo svaljek vate in ga zalepimo čez popoek, da ga bo noter tiščal. Naredila sem to samo enkrat, ker je imela vse rdeče od flajštra. Je pa čez par dni popek sam šel noter in je tako tudi ostal.Na drugi posvetovalnici zdr. ni nič komentirala, jaz pa sem pozabila vprašat ali je zdaj to v redu.Bom nasledjič.
Lepe pozdravčke !!!!!!!!!!!!:):):)

kati -> Po popkovni kili... (12.11.2004 22:30:29)

tudi naš je imel malo popkovne kile od krčev ampak se je samo čisto popravilo.

kimi -> Po popkovni kili... (13.11.2004 12:44:14)

no moj:duda: je star 6 mesecev popkovna je mimo samo ima pa ga na ven zavezanega;)

Stran: [1]