Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ovulacija je ali je ni? 30.7.2007 18:43:10
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem vedno mislila, da imam ovulacijo, saj je bila prisotna tista sluz in dvig temperature - le špikanja ni nikoli bilo. Potem mi je moj G na uz pregledu ugotovil, da nimam foliklov, torej tudi ovulacije ne morem imeti. Predpisal mi je klomifen. Začela bom z njim naslednjim ciklom. Kar se tiče tvojih ovulacij in antidepresivov bi bilo najbolj da vprašaš kar svojega G. Marsikaj je lahko vzrok, da do ovulacij ne pride morda so to res krive tudi tablete, ki jih ješ. Si se o zmanjšanju doze posvetovala s svojim zdravnikom? Skratka, ne vem če sem ti sploh kaj pomagala ampak vseeno ti želim srečno in čimprejšnjo zanositev.
|
|
RE: ovulacija je ali je ni? 5.8.2007 14:14:34
|
|
|
|
Ana Luna
|
draga Anonimna, tudi sama sem še do nedavnega jemala Asentro, isto dozo kot ti. Ko sva začela delati na , sem z jemanjem prenehala. Pravzaprav sem imela mal težave z vrtoglavico, zato sem najprej vzela tableto vsak drug dan, potem vsak tretji, v dveh tednih sem z jemanjem tablet čisto prekinila. In res, aprila, ko sva začela, nisem imela ovulacije. Maja je prišla pa z enotedensko zamudo. Če gledam zdaj nazaj, je res možno, da je bilo to zaradi antidepresivov. Morda se je telo moralo prečistit? No, junija je bila ovulacija točna, na 14. dan, in prinesla nama je srečo. Zdaj sem srečka v 9.tednu! Moj nasvet - če res nimaš hude depresije, čim prej prekini z jemanjem tablet, če delata na . Zdaj je idealen čas, dnevi so dolgi, sonca je veliko, čim več se gibaj v naravi ... ko boš pa nosečka, pa na depresijo še pomislila ne boš, ker te bodo nosečniški hormoni obdali s srečo in notranjo energijo! Želim ti vso srečo, pa da se čim prej pridružiš spisku nosečk!
|
|
|
|
RE: ovulacija je ali je ni? 6.8.2007 11:01:32
|
|
|
|
mihi78
|
Zanimivo, nisem vedela, da nas je več takih, ki smo na antidepresivih. Jaz že dve leti jemljem Paroxat - zdaj počasi zmanjšujem dozo, ta teden sem na polovički. Ker pa delamo na bom poskusila čisto nehat. Zakaj pa so vam predpisali antidepresive? Meni zaradi posledic 3ss, ko sem bila čisto na dnu. Se je pa stanje izboljšalo. Glede ovulacije pa ne vem, ker imam PCO, tako da nikoli ne morem biti sigurna ali je O ali ne. LP
|
|
|
|
RE: ovulacija je ali je ni? 6.8.2007 14:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst jem antidepresive zaradi smrti otroka in sicer asentro.(zadnje 4 mesece)Upam da se jih čimprej odvadim in da bom kmalu . lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?