|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ustvarjalno darilo
11.11.2004 23:04:47   
mala Zala
Jutri ima moj ati rojstni dan, pa bi mu rada podarila kaj izvirnega, nekaj v zvezi z našo miško. Sem videla v katalogu od Mothercare-ja eno zadevščino za izdelat odtis (vsaj mislim) otroške nogice in rokice. Nekako "pobronzano", pa še okvir, da daš potem to umetnino not. Ali je katera že delala kaj podobnega?

Saj bi naredila kar odtis rokice in nogice s prstno barvo in dala v okvir, pa me zanima, če ima katera kak boljši predlog. Pa da ni preveč zakomplicirano:zmeden:!!!!

Ali pa kaj čisto drugega, kakršenkoli predlog bo zelo dobrodošel. Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ustvarjalno darilo
11.11.2004 23:19:51   
NinaŠ
Mi smo mojemu atiju kupili copate z napisom "najboljši dedek na svetu" (ali nekaj podobnega) in je bilo to zanj najlepše darilo v življenju - dal mu jih je seveda Anže. Tvoja ideja je pa veliko bolj izvirna in osebna. LP

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ustvarjalno darilo
11.11.2004 23:22:12   
mala Zala
Zala je še premajhna (5,5 m), bom pa idejo gotovo kdaj kasneje porabila, saj je super!!! Samo mora res otrok sam predati darilo. Kje ste jih pa kupili?

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ustvarjalno darilo
11.11.2004 23:22:50   
kimi
jaz svojemu malčki dlani namažem z močno rdečo šminko in potem odtisnem na kakšen lep papi pa evo ga:)- dlan je na papirju

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 0:04:22   
mirka
Jaz sem kupila DAS maso ki je podobna glini. Jo zvaljaš in vanjo narediš odtis roke ali noge, ali obeh skupaj in pustiš dva do tri dni da se posuši. Pol pa še pobarvaš ali z navadno barvo ali pa s kašnim lakom. Jaz sem z akrilnimi barvami, ki so barve in hkrati zaščitijo. Pol bom pa to (ker sem včeraj to delala)prilepila na pobarvan kos stiroporja in bom imela to za slikice v dnevni sobi. Lepo je pa še en večni spomin na majhne rokice in nogice.

Upam da ti bo všeč. Samo zdaj bo že prepozno če to jutri rabiš.
Pa mogoče za Dedka mraza.:):sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 7:01:06   
VITA74
Tudi mi smo odtise delali v das masi (bela) v obliki kroga ali srčka, s tem da sem mu rokico pobarvala z prstnimi barvami in potem odtisnila, odtis je bil pisan... Na vrhu sem naredila luknjico in ko se je zadeva posušila sem v luknjico zavezala rafijo in obesila na steno. Taka darilca smo dali starim staršem za spomin.
Res pa je da se das masa suši nekaj dni...tako da :zmeden:
lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 8:59:32   
Anonimen
moje mnenje...tvoja ideja mi je ok, če bo to darilo od tvoje miške atu. če pa je to tvoje darilo atu mi pa ni všeč.

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 9:38:29   
india
Ojla!
Če še ni prepozno: morda narediš takole:
na kos barvnega papirja s svinčnikom narišeš-obrišeš rokice, nogice, in nato znotraj obrisov namažeš mekol ali kakšno drugo podobno lepilo. Na to lepilo posuješ koruzni ali pšenični zdrob, mi smo uporabili tudi mešanico maka, zdroba in sezama, pustiš, da se posuši, če želiš, obrobiš vse skupaj z rafijo,ki jo seveda namažeš z lepilom in daš v leseni okvir. Po želji polakiraš z lakom ( v skrajni sili tudi lak za lase pride prav) i n pustiš kakšno urico, da se posuši. Mi smo to ogromnokrat v šoli za starše delali, za 8. marec in tako moji otroci - učensi,kot starši so bili navdušeni.

Upam, da ti ideja morda le kako pomaga!
LP; Miška:miska:
pa lepo praznujte!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 10:51:59   
puncica
Miška ful dobra ideja:bravo:, bomo sigurno probal.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 11:31:09   
mala Zala
Punce, super ideje!!! Hvala!!!

To bo NAŠE darilo atiju, saj vem, da bo tega najbolj vesel.

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 13:29:15   
india
Bom vrgla par takih idej čez vikend nekam na ta forum, pa boste morda lahko malo pacale, grem pa danes v Avstriji v eno tako trgovino, morda dobim kako idejo, Vam javim zvečer!
LP, Miška

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 13:54:20   
mala Zala
Krasno, Miška!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ustvarjalno darilo
12.11.2004 13:56:54   
Lenny
Super!!! V naprej hvala, Miš :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?