Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:10:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Lube kure in petelini. A se da spelat eno temo do konca, ne da bi si skočili v lase?
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:11:00
|
|
|
|
kalbo
|
Luba moja kokoška, ne, ker je pol dolgčas
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:14:36
|
|
|
|
loredana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ne. Pa nisem tega rekla zate madona. Pa jest sem četal s Taniko, pa kaka intimna je tud padla, pa dobila sva se tud, sam je pa res, da smo to nardil kot družinsko srečanje. Sam to hočem povedat, da zadeve niso črno-bele. kalbo, očitno nisi nikol "svinlaj" po netu, pa vidiš primerjavo s tem forumom. Predlagam ti, da greš na kak čet, nadeni si ženski nick ( čist normalen, ne pobrita, mokra....) in boš videl zakaj gre. Zakaj ženski nick ti bo pa kmal jasno. Potem pa pridi poročat.
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:17:40
|
|
|
|
Taula
|
Zakaj ženski nick ti bo pa kmal jasno. Potem pa pridi poročat. Sej mu je lahko že sedaj jasno..nanj se bo nalimalo miljon(ne)poročenih, (ne)ločenih, (ne)samskih decov. Skupna točka bo..potrebni so. Eni imajo jajca iti do konca, drugi ne.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:17:45
|
|
|
|
Maleal
|
ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM Neee.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:20:45
|
|
|
|
Taula
|
Aja..pozabila. Mi je loredana dala idejo. Pomembno je tudi kje sta se poznala-keri chet. Je razlika če je to RR, ali pa en chat moški išče žensko za seks/daj me dol..itd. kaj jaz vem kakšni chati obstajajo.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:21:58
|
|
|
|
kalbo
|
kalbo, očitno nisi nikol "svinlaj" po netu, pa vidiš primerjavo s tem forumom. Predlagam ti, da greš na kak čet, nadeni si ženski nick ( čist normalen, ne pobrita, mokra....) in boš videl zakaj gre. Zakaj ženski nick ti bo pa kmal jasno. Potem pa pridi poročat. To je men že jasno, brez skrbi. Ni pa nujno, da če četaš z nasprotnim spolom po netu in si izkažeš naklonjenost, da gre avtomatsko potem na srečanju (če pride do tega) do seksa in varanja žene. Zadnjič sem objavil svoj MSN tle nekje gor, sem mel takoj družbo, sam moja žena ve, da mi lahko zaupa in ni ljubosumna, ker se ne skrivam in prav tako ve, da mi določena oseba tu gor kar precej pomeni. Tisti, ki me že dalj časa berete boste že vedli kdo je to
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:22:43
|
|
|
|
Taula
|
ker se ne skrivam. On je pa skrival. Ti Tanikee nisi nikoli skrival.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:25:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo , da mi določena oseba tu gor kar precej pomeni.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:25:59
|
|
|
|
kalbo
|
On je pa skrival. Ti Tanikee nisi nikoli skrival. Že res, sam še vedno ni nujno, da gre avtomatsko za pokvarjenost in varanje. Lohk je pa zgolj zabava in egotrip.
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:28:33
|
|
|
|
Taula
|
Lohk je pa zgolj zabava in egotrip. To se lahko definira tudi kot..ima želje, a nima (še) jajc. No sej ni važno..tukaj ne bova prišla na isto stran.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:29:15
|
|
|
|
loredana
|
...ja in potem svizec zavije..... 1. če je zabava, ni treba skrivat, zabavata se lahko tudi oba skupaj se ti ne zdi? 2. tisti ki kaj hoče, ziher ne vmes še na ringaraja mal piše.
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:29:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Povej mu, da si izgubila zaupanje in da si ga mora zdaj on nazaj prislužit. Torej mora tudi on kaj naredit za vajino zvezo. Med drugim tudi to, da si oba povesta vse, kar vama ni prav in to sproti, ne pa da se nekaj nabira, potem pa gre to sproščat na zate nesprejemljiv način... Povejta si vse in ko boš ziher, da ti bo naslednjič povedal, če ga kaj muči, ne pa šel msnjat z drugimi, mu boš verjetno lahko spet zaupala. Morata se pa oba trudit za to. ni pa nujno, da je bilo tako hudo, kot si predstavljaš, mogoče se je res le šalil, vendar je dejstvo, da tebi to ni smešno in tega ne sprejemaš, ker te boli. To morata vedet oba in se nekak uskladit glede tega... Vsekakor pa je dobro domače probleme reševat doma, ne pa jih prekirvat z zunanjimi "afericami", čeprav virtualnimi... To leti na to, da je to zato, ekr si bila baje premalo pozorna. Se strinjam. Ali mu boš lahko še zaupala, pa sama veš. Verjetno težko, vendar se da....
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pi , pa kaj res ni več normalnega zakona ali kaj hudiča???? Saj nisem mislila nič slabega s tem.Samo pravim,da lahko verjamem to kar je napisala.
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:30:38
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kalbo , da mi določena oseba tu gor kar precej pomeni. Saj ni rekel, da si to ti Hecam se .
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:35:06
|
|
|
|
loredana
|
IZVIRNO SPOROČILO: loredana ...ja in potem svizec zavije..... 1. če je zabava, ni treba skrivat, zabavata se lahko tudi oba skupaj se ti ne zdi? 2. tisti ki kaj hoče, ziher ne vmes še na ringaraja mal piše. Aja pa še to. Ni treba na nevem kak čet hodit SLO CHAT recimo, pa bo vse jasno. In sploh ne igra vloge, če v sobo "za perverzne " niti ne pokukaš. Toliko v vednost. Ampak odsvetujem, vsem sodelujočim, da ne bomo v prihodnjih dneh brali kako je še katera na partnerja nabasala.
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:36:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: loredana , da ne bomo v prihodnjih dneh brali kako je še katera na partnerja nabasala. Jaz ziher ne bom na njega nabasala. Ker ne hodim gor po teh čvekih Ne pravim pa, da nikoli ne bom...očitno se dogaja.
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:38:18
|
|
|
|
kalbo
|
U, morava pa z mojo res probat tole četanje.....
|
|
|
|
RE: ALI MU LAHKO ŠE ZAUPAM 30.7.2007 14:39:10
|
|
|
|
kalbo
|
ja in potem svizec zavije Čokolado milko v folijo, pa mehurčke tud nardi not, a ni tko?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?