andrejaz -> RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 (16.8.2007 22:48:25)
|
Pozdravljene punce Včerajšnji dan pa nam je bil glede vremena zelo naklonjen saj smo imeli praznovanje Sarinega 1. rojstnega dne in Markovega 3. rojstnega dne. Smo imeli kar skupno praznovanje saj sta oba avgustovčka. Bilo je super. Mojima otrokoma se je skoraj zmešalo od veselja od vseh igrač, ki sta jih dobila. Tudi nam tortama sta bila navušena- Sara je dobila torto v obliki pikapolonice, Mark pa torto v obliki gasilskega avtomobila. Bom jutri dala gor še kakšno slikico. Drugače pa naša Sara zelo rada hodi v vrtec – sedaj je še malo na uvajanju. Tudi spanje ni noben problem – jo 2x pobožajo in že zaspi (doma mi pa zaspi samo med dojenjem) Hana, Nik, Tilen, Loris, Maša, Lana in Azra – vse najboljše za 1. rojstni dan Nea – zelo lepi torti si naredila.Pa čestitke za prve korake Saraja – čakamo slikice, ki si jih obljubila s praznovanja Tiasha77 – bravo za prve korake in za prvo drugje prespano noč. Moja dva še nikoli nista ponoči prespala drugje. Hruška, miši, Huanita, najina pikica – uživajte na morju Melitkica – A si ti imela vnaprej določen CR, da so ti že vnaprej povedali da boš 16. rodila? Sem mislila, da sem edina med avgustovkami, ki sem imela CR. Meni so obakrat že vnaprej povedali. Pri Sari mi je bilo pa to celo všeč, da sem že vnaprej vedela, kje bo Mark tisti čas ko bova z mojim v porodnišnici. Issa – zelo lepa slikica – škoda, da se ne vidi cele tortice, ki si jo spekla. Ja tvoj mali pa je pravi velikan ob takih merah. A so ga sigurno prav izmerili? Najina pikica – čestitke za novo pikico pa čim lepšo novo nosečnost Melitkica, issa in stuhica– ja upam da se tudi vaše sanje čimprej uresničijo kot so se od Najine pikice. Bambina – lepo da si se oglasila po dolgem času. Zelo lepa slikica. Dej napiši še kaj več, kaj počneta z Mašo Piscanček – tudi ti pozdravljena po dolgem času. Imaš pa prav lušno kolesarko. Stuhica – se jutri slišive in se zmenive za uro. Glede dojenja pa čisto na kratko moje mnenje – bolj obširno ti bom jutri povedala v živo.Ponoči ga jaz ne bi navajala nazaj na zizo, poskusi raje z vodo ali čajem. Naša Sara se tudi zbudi ponoči in je zadovoljna z vodo. Tudi Mark se je dostikrat ponoči zbudil in je malo spil in takoj zaspal nazaj. Drugače pa menim, da otrok pri 1 letu mora za zajtrk dobiti kaj bolj konkretnega kot flašo mleka. Z dojenjempa ne prenehaj kar na hitro, ker boš imela probleme tudi ti. Predlagam ti, da ga dojiš še zvečer, ponoči vodo ali čaj, zjutraj pa konkretni zajtrk.Ko pa se bo tega navadil, pa čez določen čas ukineš še večerno dojenje. Tiasha77 – na katerem koncu Gorenjske pa si se potepala včeraj? Lepo se imejte
|
|
|
|