Servietna tehnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malika -> Servietna tehnika (11.11.2004 21:34:30)

Rada bi se malo igrala s temi stvarmi in mogoče celo kakšno darilo skupaj spacala.
Največji problem pa je v tem, da nimam pojma kako ta stvar zgleda.Slišala sem tudi bolj malo o tem.

Kako zgleda sam način dela, kaj rabiš, kako delaš in sploh kaj lahko vse narediš to je pa zdaj vprašanje????

9nebesa

Urša -> Servietna tehnika (11.11.2004 21:47:28)

Jst sm delala lansko leto novoletne cestitke. Cist enostavno-rabis prticke, posebno lepilo za servietno tehniko in seleshamer - voscilnico( Motiv iz prticka sm izrezala, ga postavila na voscilnico in premazala vrhni sloj s tem lepilom. To je vsa umetnost. Se da pa se marsikaj nardit s to tehniko, od lepljenja skatlic do okrasevanja vreck iz blaga. ;)

Anonimen -> Servietna tehnika (11.11.2004 21:55:04)

BTW- za na folijo ali pa papirnate zadeve lahko uporabiš kar mekol ali kaj podobnega. Jaz sem ga. Drugače imam pa ta medij za tekstil, pa mi ni všeč.:zmeden:

malika -> Servietna tehnika (11.11.2004 21:58:48)

Kaj pa je to mekol?

Jaz nimam pojma o tej stvari,kako se dela itd., res ne.:(

Anonimen -> Servietna tehnika (11.11.2004 22:01:08)

Mekol je lepilo, ki lepi vse. Večnamensko. Pol maš pa še več vrst itd:)

Malika, to je čist simpl. Jst tut nism vedla, kako se dela, pa mi je ratal;)

mehurčica -> Servietna tehnika (12.11.2004 9:37:51)

3 moje prijateljice delajo slike na ta način. Jih ima moja mami že polno steno. Jaz sem pa uspela eno škatlo od čevljev okrasit, da sedaj malo lepše zgleda.:)

Lahko uporabiš kar lseno lepilo, ampak moreš pol menda dat lak preko. Drugače pa je posebej lepilo za servietno tehniko, ampak je dražje.

Uporabiš pa kakršnekoli servietke, lahko jih tudi trgaš, dodaš kako stvar iz druge servietke(recimo kako hruško zraven pogrnjene mizice...itd.), v glavnem karkoli lahko narediš.

Pa-pa:miska:

puncica -> Servietna tehnika (12.11.2004 10:52:53)

A ni mekol lepilo za les:zmeden:

Tada -> Servietna tehnika (12.11.2004 11:10:00)

V Mb sem kupila medij za servietno tehniko v trgovini Art in Hobby; stane nekje okrog tisoč tolarjev; imajo tudi servietke. Najprej s tem lepilom premažeš karton (jaz izrežem iz šeleshamerja); potem dam gor servietko (samo prvo plast)in še enkrat premažem. Potem dam sušit in ko je suho dam pod knjige, da se lepo poravna - končni izdelek je super!!!!:bravo::bravo:

Če te še kaj zanima napiši. Lahko pa poslikam en izdelek in ga dam v album.

Lp, Tada

Anonimen -> Servietna tehnika (12.11.2004 14:34:20)

Mekol maš več vrst. Jaz imam takega, ki lepi les, papir in blaggo se mi zdi:zmeden:

Stran: [1]