[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2004 21:03:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sa -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:13:08)

Drzim :miska: in upam da bo z gospodom vse v redu,naj mu:angel::angel::angel::angel::angel:pomagajo

Anonimen -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:15:51)

:( :(

nejcko -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:25:40)

Izgubiti ljubljeno osebo je gotovo najbolj tragična izkušnja, ki jo lahko doživi človek - zato upam, da ti tega še ne bo treba doživeti. Držim pesti. Je pa tvoja zgodba podobna moji - tudi meni je mamin stric nadomestil dedka, ki je umrl, ko je bila še moja mami mala, a žal sem tudi njegovo ljubezen uživala le kratek čas, ker je umrl, ko sem imela 4 leta. Leto zatem pa sem zgubila še drugega dedka. In vedno, še danes pogrešam lik dedka v svojem življenju.
Ti si imela več sreče, kar nekaj let si preživela z njim in za vedno se ti je njegova podoba zarisala v srce. Tega ne bo mogla izbrisati niti smrt. Naj se zgodi kar koli, nič ti ne more vzeti lepih spominov, ki te vežejo nanj - in tako bo večno živel.

Še enkrat - NAJ TVOJEGA STRICA ČUVAJO ANGELCI

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2004 21:31:56)

tina.nika -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:34:27)

Upam, da bo vse vredu. Držimo pesti.
lp, Tina:sloncek:

KIRA -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:34:45)

to je tako žalostno - jaz sem na isti način izgubila mojega dedka pred 4 leti. teden dni se je mučil v bolnici in še danes me boli srce, ko pomislim na to.
tudi njega je kap, najbrž ni več vedel za sebe, ali pa samo delno. pa ga je rešilec peljal v bolnišnico. tam se je pa mučil teden dni predno je umrl.
tudi jaz sem sedaj žalostna ko sem se spomnila. mene je imel dedek najrajši na svetu, jaz pa njega. TAKO GA POOOGREŠAAM!!! :((:((:((:((:((:((:((:((

ninca -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:45:25)

:((:((:((:((:((
prosiim :angel::angel::angel: naj mu pomagajo

Anaelisa -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:48:44)

Mogoče to niso tolažilne besede, vendar: mojo staro mamo (edino!, druga je pri mojih šestih umrla in se je ne spomnim več dobro, dedka sta pa oba prej umrla!) je prav tako kap in ne do konca in je reva uboga skoraj tri leta "preživela" v domu za ostarele! Ti ne veš, kako je trpela! In letos, na dan žena, je umrla. Meni se je odvalil kamen od srca, vesela sem, da je zdaj na mirnem kraju, čeprav ni videla moje pikice, ki se je rodila dva meseca zatem.
Želim ti veliko poguma!

Urša -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:54:09)

Jst tud pogresam svojega dedka. :( Kako bi bil ponosen, ce bi videl svojo pravnukinjo... :(( Popolnoma te razumem kako se pocutis... Tudi moj je bil v bolnici in vsak dan sem cakala, da bo prisel njegov cas... Vedno, ko je zazvonil telefon, sem se bala, da bom slisala tiste besede... in sem jih res.
Naj tvojega cuvajo :angel: in naj okreva, saj vem, da si mocno zelis, da bi prezivel. :angel::angel::angel: Bodi mocna.

Anonimen -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 21:58:06)

Uh...ravno debata zame. Čez natanko 10 dni bo 1 leto, odkar je meni umrl dedek:(:(:(

kimi -> Danes sem res žalostna... (11.11.2004 23:17:24)

hudo mi je res:( naj vas vse čuvajo:angel:

Anonimen -> Danes sem res žalostna... (12.11.2004 8:13:25)

:(Žal mi je.Kruto,je ko tako iznenada v življenje poseže bolezen.Želim,da bi stric okreval.Saj samo želje ostanejo,čudežev na žalost ne znamo delati.:(

Donja -> Danes sem res žalostna... (12.11.2004 8:14:55)

Baby Angel res je hudo, ko je ljubljena oseba grozno bolana in mu ne moreš pomagati. Naj ti bo v tolažbo, da ti je dal ogromno ljubezni in da si bila toliko časa z njim.
Sem ob tvojem postu postala žalostna, ker meni ni bilo dano, da bi imela dedka. Očetov oče je umrl ko je meni bilo 10 let in videla sem ga samo enkrat letno, ko smo šli k njim na morje (Split). Tudi njega je kap, ampak prvič tako, da je lahko še bil doma. Takrat se je ravno moj brat rodil in tisto leto je samo oče šel dol. On je sicer večkrat hodil. Potem mu je rekel, da si želi še samo vnuka videt. In ko smo naslednje poletje prišli in ga je videl, je čez mesec dni umrl.
Od mame oče pa je bil tak čuden tip. Po moje ni maral otrok ali pa ni znal pokazat.

Naj :angel: čuva tvojega in čim manj trpljenja.

Anonimen -> Danes sem res žalostna... (12.11.2004 9:20:58)

Prosim :angel::angel::angel:, da mu bo čim lažje in da bodo pazili nanj.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.11.2004 16:20:43)

Anonimen -> Danes sem res žalostna... (12.11.2004 23:22:21)

Uh ja...moj dedek je imel težave s srcem...in je imel še eno preiskavo,.....mu je šlo na lsbše...voda zalila pljuča...ko so to rihtal...je pa srce odpovedu:((:((:((. Sam pr njemu je šlo za infarkt...pa tut ne vejo, če bi bypass kej pomagu...tko da te očem strašit.

Stran: [1]