Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Ja vara te ... ne ... če bi si pripeljal ljubico, potem jo ima, ne? Največji ljubosumneži so ravno prevaranti in nesamozavestni ljudje s kakimi traumami iz otroštva. Strokovno pomoč rabita, oba. Če bi bio vse ok s tabo, si tega ne bi dovolila, saj sama praviš, da si mučenica, ki raje sama na kolenih naredi, kot da bi prosila za pomoč. Pomoč rabiš! Upam, da bo kaj zaleglo, da ne boš tako dolgo v "zvezi", dokler te ne bo začel pretepati in še dlje. Na dobri poti sta. Vprašaj tiste, ki tu sodelujejo in jih njihovi tu pa tam "udarijo", kako in zakaj so z njimi. Nesamozavestne ženske, ki škodijo sebi, najbolj pa otrokom, ker imajo interes ostati v zvezi. Najlažje je narediti nič. Če se zdaj razumeš in si boš na stara leta rekla, uboga sem bila, nisem imela moči, da bi si pomagala, mislila in verjela sem, da sva midva nekaj posebnega, da bova z ljubeznijo znala in zmogla, se boš na stara leta vseeno sekirala in si očitala, da si lahko pustila otrokom, da gledajo zakon, kakršnega bodo imeli tudi sami. Če ne velja vse to za tebe, velja pa za ostale, ki tu veselo delijo nauke, kako je treba živeti, ravnati v določenih primerih, pomagajo, da pozabijo na sebe in svoje težave (fizično nasilje), ki se jim ne zdijo dovolj pomembne, da bi odšle. trojči sinhrono ...le, da se mi ni dalo tako na dolgo. Seveda, kuhat,prat, otroke mirkat, biti bolna, tiho poslušat...zvečer pa mu še noge oprat in jih v svojih laseh obrisat...ajej
|