Mustela - krema za obraz (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


blue sky -> Mustela - krema za obraz (30.7.2007 10:07:38)

Hoj,

ker imamo doma za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] celotno Mustelino kozmetiko in smo zelooo zadovoljni, me zanima, če obstaja od Mustele tudi kremica za obraz (za zaščito pred vetrom ali kaj podobnega).
Sprašujem zato, da ne bi po nepotrebnem hodila v lekarno spraševat in ponavadi imam tako srečo, da naletim na farmacevtko in pojma nima, kje je kaka kremica ali žajfica, potem ji pa moram jaz kazat, kaj bi imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Torej, če uporabljate Mustelino kremico za obraz, me zanima, kako ste kaj oz. vaše detece zadovoljno s kremico.




Majchi -> RE: Mustela - krema za obraz (30.7.2007 15:21:38)

Ups, Blue Sky, zdaj si pa glih na mene naletela, ki sem zastopnica za Mustelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Torej, ja, obstaja krema za obraz, in sicer:
- Cold Krema: ta je namenjena zimski negi, saj zaradi vsebnosti čebeljega voska ščiti pred mrazom in vetrom. Namaže se lahko tudi npr. na rokice, če ven kukajo. Je bolj mastne teksture.
- Hydrabebe krema: ta je pa bolj vlažilna in zato bolj primerna za nego obraza poleti.

Drugače pa jaz na moji dvomesečni punčki še nisem probala hidratantne kreme, cold kremo bomo pa pozimi sprobali. Do sedaj sem samo na sebi to probavala, mi je bilo všeč, ampak seveda ni isto, kot na otroku. Upam, da ti bo kul [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lp, Maja




blue sky -> RE: Mustela - krema za obraz (30.7.2007 15:57:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ups, Blue Sky, zdaj si pa glih na mene naletela, ki sem zastopnica za Mustelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
Lp, Maja


še bolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in hvala!




Stran: [1]