Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bubchen sedaj tudi v Sparu 30.7.2007 8:19:12
|
|
|
|
Bejba
|
Otroško kozmetiko Bubchen imajo sedaj tudi v Sparu (kakšen mesec) in to kar nekaj ceneje kot npr. v DM-u (za Mullerja ne vem koliko so cene). Zadnjič sem npr kupila kremo za sončenje faktor 30 v DM in dala 9,99 EUR, nato pa šla v Spar, kjer stane enaka 7,99, torej kar za 2 EUR ceneje. Ja, malo sem se tolkla po glavi, pa kaj čmo. Vem za drugič. Imajo tudi mleko, olje, kremo za ritko,........ Meni je to ful všeč, ker za tamaladva uporabljam le Bubchen in mi je sedaj ful bolj priročno, ker spotoma v Sparu kupim še to - pa še ceneje . Toliko v informacijo, da mogoče kje prišparate. LP; Bejba
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?