ana b -> spet o taščah (11.11.2004 21:27:08)
|
Ja zadela si žebljico na glavico. Tašča med tednom vsak dan leti po kofetkih, za vikend pa pričakujejo, da jim bomo pripeljali vnučka. Pa nismo nič skregani. Odkar se je rodil so prišli enkrat nenapovedano, ravno v času, ko je bila pri meni cimra s faksa, napovedana in s katero se vidiva 1x letno, ker sicer živi na drugem koncu slo in ima tudi otročke, tako da je usklajevanje skoraj nemogoče. Seveda takrat nisem ravno skakala od veselja, ko so prišli in sem to tudi pokazala. Sicer pa jim je tudi mož že rekel,naj pridejo. Ob zadnjem obisku je tast prijavil, da nas cel mesec ni bilo (bilo nas ni 2 tedna), ker sem šla en vikend vmes k mojim, ki ne živijo v istem kraju in nimajo avta, nakar se jasno in glasno povedala, da imam naslednje 4 tedne druge plane, da imajo avto in telefon, pa da naj pridejo, ker nas ne bo!!! Do danes ni še nihče poklical. Si pa zamišlajo pomoč tako: ti ga pripelji, potem pa greš lahko domov, pa likaš ali počivaš in seveda ko je čas za jest, spet v avto in po malega. Halo! V gužvi lahko taka pot traja tudi več kot 30 min. No danes sem vam malo zatežila. ker sem imela cel teden slabo vest, ker sem jim zabrusila, naj pridejo, če ga želijo videt. Kot zmeraj ste me fulllll potolažile in vidim, da delam in razmišljam pravilno. Se beremo!
|
|
|
|