Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobomica Mene je možev prijatelj otipaval na bazenu v vodi in sem možu povedala, pa mi je reku, da naj neham težit, pa si utvar delat. Veš kak je bil ljubosumen. Pol mi je pa težil kr naprej, da sem jaz kriva, ker imam gor bikinke in s tem izivam moške, pa da bi verjetno rada, da bi me kdo otipaval in nej si neham izmišljevati in bla bla bla. Misliš, da mi verjame? NE mi ne verjame Ne mi ne!!!! Na neki zurki sem tudi sama dozivela podobno. Podobno v tem, da je navalil mozev prijatelj, ki kao pijan, ni vedel kaj dela. Moza sem pocukala za rokav in mu rekla naj kretena spravi stran od mene. In mi mozek izjavi, da kaj pa naj, saj mu je prijatelj.... Takrat mi je pa odneslo "pokrov".... Pezdetu od mozevega prijatelja sem na uhce razlozila, da mu bom obe roki polomila, ce se me se enkrat dotakne, da mu bom jajca otrgala in obesila na prvi kandelaber in da je za njega pravzaprav najboljse, da mi nikoli vec ne pride blizu. Pezde, ki naj ne bi vedelo kaj dela, me glatko vprasa: a bi se res upala... odgovorila sem mu naj proba... pa se je takoj ohladil in dal mir. Samo štrajt sem naredila s tem in čisto nič drugega. Sama sem naredila se nekaj. Vprasala sem mozicka kaj bi bilo ce bi njegov prijatelj posilil. Bi mi se vedno govoril, kaj pa cem, saj mi je prijatelj. In kmalu je postal bivsi mozicek. Sem poslušala dr. Ruglja, ko je imel nek intervju za televizijo in je reku: Boljše se je malo zlagat ali prikriti resnico, kot pa se kregati, ker s tem ne dosežemo ničesar. Prav ima! Če se bosta vidva skregala med seboj,(kar ni rečeno, da se bi) - samo predvidevam) še ne pomeni, da te prijatelj ne bo nehal šlatat. Kregala se bosta samo, ce moz pred svojo zeno postavi svoje prijatelje. Ce jih ceni, spostuje in jim zaupa bolj kot njej. Prijatelju pa bi povedala svoje na samem, kar mu gre. Povej mu, da te naj spoštuje, ker si poročena in naj ne poskuša več teh reči. Od taksnih izjav mi gredo kocine pokonci. Spostovanja si vredna zato ker si porocena? Menda si spostovanja vredna zato ker si oseba, ne glede na stan. Tudi ce bi bila samska te proti tvoji volji oz. brez privoljenja nima kaj slatat.