Konec? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Konec? (11.11.2004 18:56:04)

Tako, pa se je obrnil še en list v moji knjigi, ali zakonu.
Po dokaj dolgem pogovoru mije mož zmetal še enkrat vse napake naprej in rekel, da odhaja. Povedal mije, da me ne ljubi, da z menoj ne more biti,...da je med nama konec in da odhaja.
Vem, da tako nemoremo živeti, a me vseeno boli. BOLI!
Jočem in....
A se bo to res zgodilo? Kljub vsem slabim trenutkom in želji, da se to neha, me je zdaj tega strah. Nekako si želim, da bi vseeno ostal,...:(:(:(

ninca -> Konec? (11.11.2004 18:57:24)

:(:(:(:(:(:(:(:(

Anonimen -> Konec? (11.11.2004 19:07:22)

:(privat sem ti napisala nekaj..kr tak

emaa -> Konec? (11.11.2004 19:07:59)

Odvisno kaksna so tvoja custva do njega, sicer sem pa jaz najstarejsa od petih (moji mami pa ni jasno, zakaj imam jaz tolk problemov z zanositvijo), pa smo tud sami zvozil. Ni lahko, vendar od mojga oceta ze prej ni blo nc (mornar). Svojo mamo obcudujem, da nas je mela tolk, potem pa ostala sama v tuji drzavi. Upam, da ti misli biti vsaj v oporo pr otrocih, saj so tud njegovi, a ne. Upam, da bo boljs.
LP

ZARA -> Konec? (11.11.2004 19:12:39)

MISKA01...ni ti treba poznati vseh podrobnosti za pot do koncnega cilja,ampak nujno je,draga moja, da se zacnes pomikati proti njemu...in da ga na koncu tud zasluzeno uresnicis...kar ga brez dvoma bos...
ne osredotocaj se na to,kar bos izgubila,ampak na to,kar bos dobila...notranji mir in vecere brez strahu...
SRECNO,K. + :miska:Zara

Pinja -> Konec? (11.11.2004 19:14:16)

Miska, ne sekiraj se! Sem prad časom zasledila, da si malo pojamrala glede moža, tako, da to ni prišlo na brzino. Glavo gor in misli pozitivno! Imaš 6 bebic, ki ti bojo zapolnile življenje, tako, da ga sploh ne boš pogrešala. Za vse si že tako ali tako sama, kapo dol. Vem da ti je težko, pa se boš navadila, pa kakega našla, ki bo vreden take ženske kot si ti. Sigurno ti bojo tvoji stali ob strani ob najhujših trenutkih, drugače imaš pa še nas, da malo pojamraš in si olajšaš dušo. Vse ti bomo rade pomagale, če boš rabila pomoč, ti se kar obrni na nas!

Še enkrat, glavo gor, naj gre svojo pot, boš imela vsaj eno skrb manj! :rozica:

SANDY -> Konec? (11.11.2004 19:19:33)

Po moje da jest celotne zgodbe niti ne poznam..saj tako se mi zdi! Nikdar ni prijetno, ko gresta dva narazen, pa tudi če ljubezen umre, ostaja neka navada in navezanost na človeka, ki si z njim preživel dolga leta. Če je tako usojeno, da bosta bolj srečna, če ne ostaneta več skupaj, že mora tako biti. Uteho, upam da boš našla pri svojih malčkih, ljubezen se bo pa tudi še kdaj prižgala..nekoč..nekje!!

:rozica::rozica:

Teni_ -> Konec? (11.11.2004 19:23:21)

Pojma nimam. Sicer pa je treba gledat tudi na otroke. Po moje(in jaz bi tako naredila, kar pa ne pomeni, da za tebe velja isto) je boljše da gresta dva, ki se ne razumeta narazen(oz. se ločita), kot pa da iz dneva v dan živita v prepiru in nesoglasjih. To je še bolj hudo za otroke, ki morajo to prenašat. Ne pozabit: otroci, ne glede na to koliko so stari, niso neumni in imajo ušesa. Mislim, da bodo manj trpeli(ti pa tudi), če bo mir pri hiši.

Kakorkoli, želim ti veliko sreče in da boš čimprej pozabila na slabe stvari.

LP,
Mojca:rozica:

kimi -> Konec? (11.11.2004 19:41:30)

naredi kar ti srce govori:to je moj predlog. Nihče te ne mora prisiliti da so z njim niti te ločiti od njega kot pa vem je nasilen kajne? to je že več kod dovolj - zame, če pa so vmešani še otroci pa še hujše. Da bi pomislila kako se znaša nad njih...ne hvala in mislim da si tudi ti tega ne zaslužiš zato kar pogumno naprej z dvignjeno glavo od nega imeš več izgube kot koristi. Saj si zadnjič pisala da je podjetnik in te tepe kajne?

kimi -> Konec? (11.11.2004 19:43:20)

Če sem se zmotila oprosti vem da je zadnjič ena pisala glede tega če ji mož lahko vzame otroke pa nisem prepiričana katera je bila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2004 19:51:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Dadi -> Konec? (11.11.2004 20:05:28)

Draga naša Miša....pojma nimam kaj naj ti rečem, ker nisem v tvoji situaciji. Želim ti povedati samo to, da smo me tukaj in da se lahko obrneš na nas. Vedno. In pa še to, si dovolj močna da boš otročke vzgajala sama.
Drži se.

PS: Pojma nimam kaj je tam z moškimi v Mariboru???!!!!

TARA in MAJ -> Konec? (11.11.2004 20:08:30)

Ne vem kaj naj ti rečem a vedi da nikoli ni tako oblačno da nebi posijalo sonce:rozica:

Anonimen -> Konec? (11.11.2004 20:20:43)

Jaz sigurno nisem oseba, ki bi lahko dajala tovrstne nasvete... pa vendar. Če bo sploh res šel, bo po mojem nekako takole: najprej ti bo verjetno zelo hudo, s časom pa boš videla, da ti je naredil veliko uslugo, ker boš lahko živela mirno in svojo energijo usmerjala v otroke in ti je ne bo jemal nekdo, ki si tega ne zasluži. Če te ne ljuibi, kar je menda pokazal in povedal, potem je tako ali tako nujno, da gre. Sicer bo vse skupaj čedalje huje... Težko je, ko človek ostane sam, ampak boš videla, vsak dan bo malo bolje.

Moyca_ -> Konec? (11.11.2004 20:26:19)

kaj naj ti rečem. 6 :duda: otrok-eto kapo dol. Se z možem že dalj časa pogovarjava o tebi( le kako ti znese, a živite v veliki hiši, si zaposlena, pa kak avto vozite?) -ne narobe razumet- ampak se pogovarjava o tebi bolj v smislu vsaka ČAST ŽENSKI.
Midva imava 14 mesečnika in konec tega meseca dobiva še eno punčko. Jaz sem prestrašena ko:kuza::kuza::kuza::kuza:
, ker se bojim da ne bom zmogla, da se mi bo zmešalo. Pa kako bom za velikega skrbela, ko še za melega ne bom zmogla. Vem da je moža tudi strah in komaj čakava da mineta 2 leti (saj potem nama bo pa žal:)-)- ker se meni res grozno zdi. Dvomim da bom uspela in ne bom do konca deprsivna (sem taka bila že sedaj z enim- na začetku, kaj pa sedaj?) Sedaj pa samo jaz jamram, namesto da bi te malo vzbodbudila.
Ti pa imaš kar 6 OTROK. 6 otrok- sploh veš kaka frajerka si!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, jaz bi jih tudi imela- samo ne bi bila sposobna skrbeti za njih.

Čisto zares imaš 6 otrok?? Jaz sploh verjet ne morem.

Si frajerka- za deda pa ti naj bo vseeno -imaš svojo družinico.
Če smem vprašat- kako pa to, da imata 6 otrok?

Si boš našla moža ki te bo vreden- to si zaslužiš

SI VZOR MNOGIM NA TEM FORUMU:sloncek::sloncek:

ana1 -> Konec? (11.11.2004 20:34:33)

V življenju pridejo težave in trenutki, ko imaš vsega čez glavo in se ne bi šel več "žene" in "mame". V takih trenutkih je potrebno pogledati tiste lepe trenutke, ki sta jih preživela skupaj. Mogoče pa je ta možev izbruh samo klic na pomoč, da ne zmore več, da bi se rad malo odpočil, da bi te rad za trenutek samo zase, ne pa da se postavlja v vrsto s tvojimi sončki. Ne dajem mu potuhe, ne opravičujem tvojega moža. Tudi pri nama je prišlo do trenutka, ko se ne bi šča več "moža in ženo" in bilo je hudi. Po temeljitem pogovoru sva se odločila, da poiščeva pomoč. Kar nekaj časa sva potrebovala, da sva se zopet našla, slišala in čutila. Sedaj se imava res zelo lepo. Spoznala sva, da si morava dajati svobodo, spoštovanje in ljubezen.

Predlagam vama, da se v miru pogovorita in odločita kako naprej.
lp,

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2004 21:36:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

puncica -> Konec? (11.11.2004 21:43:57)

Ja groza no, jaz ti ne bom pameti solila ampak če ti reče da te nima več rad, pa da ne more biti s teboj mislim da je brez veze neki silit in ustrajat. Seveda pa ti najbolje veš kako in kaj.

Upam da se stvari čim prej uredijo in da boste spet ena big happy family :bravo:(z atijem al pa brez)

Sarina -> Konec? (11.11.2004 22:03:52)

Ja, tudi jaz pravim, da če ni prave ljubezni :( in razumevanja med partnerjema in če nista skupaj srečna, je bolje iti vsak svojo pot. Verjamem, da je grozno težko, vendar enkrat je treba presekat in iti na novo pot!
Želim ti, da si močna in da boš kmalu resnično srečna začela uživat svoje življenje s svojimi zlatimi otročki :duda:! :rozica::rozica::rozica:

mammika -> Konec? (11.11.2004 22:09:24)

Držim pesti da se bo izteklo tako kot si sama najbolj želiš.Vzemi si čas in dobro razmisli če je to res to kar si želiš-----
Evo :rozica::rozica: za boljši konec

Urša -> Konec? (11.11.2004 22:14:17)

Grozno tezko ti mora bit... Si ne predstavljam. :( Prepricana sem, da imas svoje soncke najraje na svetu in oni te potrebujejo, tebe-mamico! Nisi in nikoli ne bos sama. :rozica::rozica::rozica:

tina.nika -> Konec? (11.11.2004 22:14:53)

Pogum, moč in vse dobro želim tebi in tvojim otrokom.
Želim ti, da bi kakšen sončni žarek v teh dneh ogrel tvoje žalostno srce!
lp, Tina:sloncek:

lorelei -> Konec? (11.11.2004 22:30:36)

Bodi močna, mislim nate in na tvoje otroke in prosim :angel::angel::angel:, naj varujejo tvojo družinico in vam stojijo ob strani... :rozica::rozica::rozica:Lp, Lorelei

VALENTY -> Konec? (11.11.2004 22:38:13)

Miska01 za vsakim dežjem posije sonce.Mislim,da pri tebi že dolgo ni sijalo,bo pa zato sedaj toliko bolj.
Strah pa je vedno prisoten neglede na to ali si sam ali ne. Ti nisi sama. Imaš otročke,imaš nas!! Verjemi mi,da bo otroke manj bolelo,če očeta ne bo,kot da trepetajo vsak dan kako bo,ko se vrne domov! Naj gre,če misli,da mu bo bolje in naj se ne vrača! Otroci so tvoj zaklad in zaradi njih ti bo uspelo-skupaj boste zmogli,ker veste kaj pomeni beseda ljubezen in imeti rad. Vem,da bo hudo,da ne bo minilo čez noč ampak čas celi rane in tudi tvoje se bodo nekega dne zacelile! Pogum punca,sicer ga imaš pa še preveč-kdor tako dolgo "trpi" ob takem možu ga ima.
Obrni nov list- z otroci,naj uživajo v otroštvu,varnem in polnim ljubezni,pa čeprav jo nudi le mama,le tebe imajo in zaupajo v tvojo odločitev in nekega dne ti bodo hvaležni,ker si jih obvarovala pred " najhujšim"! Ko ti bo hudo bomo jokali s tabo,ko ti bo lepo se bomo veselili s tabo! Pokliči nas,saj veš kje nas najdeš in da se na nas lahko vedno zaneseš! Pogumna si in uspelo ti bo!Naj bo tvoje srce čimprej veselo!!!!!!!!!:angel::angel:

mala Zala -> Konec? (11.11.2004 23:20:15)

Miška, zdajle sem šla iskat tvojo zgodbo in našla tvojo izpoved "Razveza". Ne vem, kaj naj ti rečem.... Brez besed sem ostala....

Le to vem, da ti je gotovo zelo težko, vendar pomisli NASE in na svojih 6 otrok... Veliko sreče in PAZI NASE IN NA BEJBIKE!!! Veš v kakšnem smislu mislim. Nasilnež verjetno ne bo kar tako odnehal, sploh če je nasilen v opitosti (nisem zasledila ali pije ali mu je to v naravi).

Lep pozdrav!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>